HP reparatie, service en support bij PC Refresh

Afspraak maken

HP is een van de meest bekende computermerken, met pc’s en laptops in alle segmenten. Ondanks het feit dat HP al decennialang betrouwbare computers maakt, zijn defecten in hardware en software onontkoombaar. Een kapot beeldscherm, een HP laptop die oververhit raakt of een HP pc met een virus, bij PC Refresh zien we dergelijke problemen dagelijks. Gelukkig hebben we voor al deze problemen ook een effectieve oplossing!

Ons team is zes dagen per week beschikbaar voor het leveren van deze oplossingen. Bij u aan huis of op kantoor of in onze professionele werkplaats, waar we zelfs een geheel complete diagnose aanbieden!

Over HP (Hewlett-Packard)

Het Amerikaanse HP is met haar oprichting in 1939 één van de oudste computerfabrikanten ter wereld. Lange tijd was het ook de grootste ter wereld, gemeten naar marktaandeel, totdat het de koppositie in 2013 moest afstaan aan het Chinese Lenovo. Oorspronkelijk leverde HP haar pc’s en laptops vooral aan bedrijven, maar tegenwoordig levert het computers aan elke denkbare computergebruiker, van budget- tot topmodel. Ook worden allerlei soorten randapparaten ontwikkeld, zoals monitoren en printers.

In 2002 is HP samengegaan met het eveneens Amerikaanse Compaq, waarbij de merknaam HP Compaq werd geïntroduceerd.

Modellen HP computers

Vanwege de grote verscheidenheid aan pc’s en laptops is HP moeilijk onder een noemer te plaatsen. Dat is ook een reden dat HP zich tegenwoordig meer probeert te specialiseren en computers onder verschillende merken wil gaan aanbieden.

Bij consumenten is HP vooral bekend om de HP Pavilion en Compaq Presario serie desktop pc’s en laptops, die gunstig geprijsd worden aangeboden. Voor bedrijven worden verschillende krachtige desktop pc’s en HP workstations aangeboden. Qua zakenlaptops zijn vooral de HP ProBook en HP EliteBook bekend. Zeker de HP EliteBooks staan bekend om hun krachtige prestaties en ongekende bouwkwaliteit.

HP reparatie bij PC Refresh

PC Refresh biedt HP support, reparatie en service aan zakelijke en particuliere klanten in heel Nederland. U bent zes dagen per week met uw HP welkom in de serviceshop in Den Haag en Amsterdam. Ook kunt u volledig kosteloos uw computer vanuit heel Nederland versturen voor reparatie. U kunt er ook voor kiezen om uw computer door een koerier te laten ophalen. En woont of werkt u in de Randstad, dan kan onze computerspecialist bij u aan huis of op kantoor langskomen voor service.

Uw reparatie bij PC Refresh inboeken of meer informatie verkrijgen over de mogelijkheden? Bekijk alle mogelijkheden voor HP reparatie bij PC Refresh >>

Soorten HP recovery en reparatie

Wat voor HP reparatie of service u ook zoekt, PC Refresh biedt oplossingen aan hard- en software van elke HP pc of laptop. Of u nou de HP fabrieksinstellingen wilt terugzetten, een virus wilt laten verwijderen of andere soorten HP ondersteuning zoekt, bij PC Refresh bent u welkom!

Een aantal HP reparaties die bij PC Refresh vaak worden uitgevoerd:

Wilt u uw HP computer ook vlot en vakkundig laten herstellen of upgraden? Neem vrijblijvend contact op voor uw HP reparatie, service of support!