Asus reparatie, service en support bij PC Refresh

Afspraak maken

De specialisten van PC Refresh verrichten reparaties en upgrades aan alle soorten computermerken, waaronder Asus. Heeft u dus een Asus laptop die niet meer start of een die traag wordt? Een Asus pc die uitvalt of een virus heeft opgelopen? Geen nood, want ook voor uw Asus heeft PC Refresh een oplossing.

We staan elke doordeweekse dag en zaterdag voor u klaar, de diagnose in onze serviceshop is geheel vrijblijvend!

Over Asus

Asus is naast Acer de andere grote Taiwanese fabrikant van pc’s en laptops. Hoewel Asus al langer bekend is als fabrikant van computeronderdelen, is het als leverancier van complete pc’s en laptops nog een relatief jong merk. Desalniettemin was Asus in 2014, naar marktonderdeel gemeten, de vijfde speler op het wereldtoneel, vlak achter Acer. Inmiddels vindt u de Asus modellen in vrijwel elke computerwinkel terug.

Modellen Asus computers

Asus biedt een diversiteit aan pc’s en laptops, maar is vooral bekend door de gunstig geprijsde modellen van relatief goede kwaliteit. Ook staat Asus bekend om verschillende innovatieve modellen, zoals de bekroonde Asus EEE netbook (mini-laptop) en de Chromebook. Ook voor de zakelijke markt biedt Asus computers, hoewel het in deze markt een minder vooraanstaande rol inneemt dan de gevestigde merken als HP, Dell en (IBM) Lenovo.

Uw Asus reparatie bij PC Refresh

U kunt uw Asus pc of laptop voor een complete diagnose langsbrengen in de PC Refresh serviceshop in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam. Voor een bedrag van € 29 kunt u de computer ook verzekerd naar ons opsturen, of voor een bedrag van € 49 laten ophalen in heel Nederland.

De privacy van uw gegevens en de veiligheid van uw laptop hebben bij PC Refresh topprioriteit. Zie bijvoorbeeld onze Privacy Code, waaraan elke medewerker is gehouden.

Wilt u uw reparatie aanmelden of Asus support op locatie aanvragen? Ga dan verder met het inboeken van uw Asus reparatie >>

Asus recovery, herinstallatie en andere reparaties

Zoekt u een specialist die op correcte wijze de Asus fabrieksinstellingen terugzet of een Asus recovery uitvoert? Deze en andere reparaties zijn voor de computerspecialisten van PC Refresh dagelijks werk!

Een greep uit de veel voorkomende Asus reparaties:

Zoekt u een specifiek soort Asus reparatie, service of support voor uw computer? Neem dan gerust contact op voor meer informatie!