Lenovo reparatie, service en support bij PC Refresh

Afspraak maken

Dat er met het computermerk dat wereldwijd het meest wordt verkocht ook wel eens iets fout gaat, mag niemand verbazen. Heeft u last van een vastgelopen Lenovo laptop? Start uw Lenovo pc niet meer op of heeft hij een virus opgelopen? Geen zorgen, want de computerspecialisten van PC Refresh hebben voor elke Lenovo laptop of pc een adequate oplossing.

Ons team staat klaar om u van dienst te zijn, van maandag t/m zaterdag, in onze serviceshop in Den Haag of Amsterdam of bij u op locatie. Komt u langs in onze serviceshop of maakt u gebruik van onze unieke verzendservice vanuit heel Nederland, dan is de diagnose zelfs geheel vrijblijvend!

Over Lenovo

Hoewel het merk in Nederland nog niet zo heel lang bekend is, is het Chinese Lenovo sinds 2014 wereldwijd marktleider als het gaat om de verkoop van pc’s en laptops. In dat jaar nam het de nummer-1 positie over van de Amerikaanse gigant HP. Lenovo bestaat sinds 1984 en nam in 2005 de pc-activiteiten over van het Amerikaanse computermerk IBM, waarbij computers onder de naam IBM Lenovo werden verkocht.

Modellen Lenovo pc’s en laptops

Onder de naam IBM Lenovo werden vooral pc’s en laptops voor de zakelijke markt verkocht. Deze kenmerkten zich door een rustig, degelijk uiterlijk en solide bouwkwaliteit. En nog steeds zijn de Lenovo ThinkPad laptop en Lenovo ThinkCentre desktop pc begrippen in de zakelijke computerwereld. Maar ook voor consumenten heeft Lenovo een scala aan laptops en pc’s, waarbij de Lenovo IdeaPad laptop en Lenovo IdeaCentre all-in-one pc het meest bekend zijn.

De Lenovo support van PC Refresh

Wat voor Lenovo u ook heeft, u kunt altijd terecht bij PC Refresh. Natuurlijk verwelkomen wij u graag in onze serviceshop in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam. Maar ook in de rest van Nederland bieden we oplossingen. Zo kunt u zelf uw Lenovo naar ons versturen, of de computer laten ophalen door een koerier. Zo ziet u, er is altijd een oplossing!

Om meer informatie over de opties voor Lenovo support en reparaties te verkrijgen gaat u verder naar het direct inboeken van uw Lenovo reparatie >>

Lenovo recovery en andere reparaties

Wilt u uw Lenovo opnieuw installeren, onderdelen vervangen of zelfs uw Lenovo upgraden? Wat u wensen ook zijn, PC Refresh helpt u graag verder.

Een aantal voorbeelden van onze services:

Staat uw type Lenovo reparatie, service of support er niet bij? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden!