MacBook of iMac harde schijf vervangen? Bel PC Refresh!

Afspraak maken

U wilt uw MacBook of iMac harde schijf vervangen? Naast het fysieke werk aan uw Mac moeten de bestanden en programma’s ook worden overgeplaatst op uw nieuwe harde schijf. Al met al een secuur klusje waar de nodige haken en ogen aan zitten.

Gelukkig hebben de Apple experts van PC Refresh hier al jarenlang ervaring mee. In de professionele werkplaats wordt uw iMac of MacBook harde schijf vervangen, desgewenst door een groter of sneller (SSD) exemplaar. De diagnose en prijsopgaaf worden u geheel vrijblijvend aangeboden!

Boek direct uw reparatie in

Waarom uw iMac of MacBook harde schijf vervangen?

  • Uw harde schijf is kapot, of uw Mac geeft een melding dat er problemen zijn gevonden met uw harde schijf. In dat geval adviseren wij u het werk te staken en de computer af te sluiten, om verdere schade te voorkomen. Zeker als u geen back-up (zoals Time Machine) heeft van uw gegevens, is verder werken onverstandig.
  • Uw harde schijf raakt vol en u wilt graag meer opslagruimte. In dat geval kan de iMac, MacBook Air of MacBook Pro harde schijf vervangen worden door een harde schijf met meer capaciteit.
  • U wilt graag uw Mac sneller maken. In dat geval zijn er verschillende opties, zoals het vervangen van de harde schijf door een sneller exemplaar, zoals een supersnelle SSD harde schijf.

De Apple experts van PC Refresh vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw Mac!

Hoe laat u PC Refresh uw MacBook of iMac harde schijf vervangen?

Het vervangen van harde schijven van Apple computers (en andere merken pc’s en laptops) is voor PC Refresh dagelijks werk. In onze professionele serviceshops zijn de benodigde expertise, gereedschappen en onderdelen aanwezig om de werkzaamheden veilig en vakkundig uit te voeren.

Ook werken al onze medewerkers onder een Privacy Code, waarin duidelijk staat omschreven wat ze wel en niet met uw persoonlijke of zakelijke gegevens mogen doen.

Er zijn verschillende methoden om uw computer bij PC Refresh te laten innemen voor een reparatie of upgrade.

Dus is uw Mac harde schijf kapot of wilt u graag een upgrade? Wacht niet langer en schakel de Apple specialisten van PC Refresh in!

Gerelateerde onderwerpen aan MacBook en iMac harde schijf vervangen: