Mac reparatie Rotterdam gezocht? Kies voor PC Refresh!

Afspraak maken

Apple producten zijn kostbaar en geliefd tegelijk. Als eigenaar van een Mac hoopt u uiteraard lang plezier te hebben van dit prachtige apparaat. Als er echter een defect aan ontstaat, is dat natuurlijk erg vervelend. U kunt niet meer bij uw belangrijke bestanden, bij uw inlogcodes en andere gegevens. Dus: wat nu?

Als er binnen een jaar iets aan uw Mac stuk gaat, kunt u in sommige gevallen gebruik maken van de garantie van Apple. Bij heel veel problemen is het echter zo dat de garantie komt te vervallen. Maar gelukkig is de oplossing nabij: bij PC Refresh kunt u namelijk een Mac reparatie in Rotterdam te laten uitvoeren.

Onze Apple specialisten hebben ruime ervaring op het gebied van het herstellen van Mac problemen. Daar waar medewerkers van een computerwinkel hem allang hebben opgegeven, kunnen wij uw Mac vaak nog wel repareren.

Wat kost een Mac reparatie in Rotterdam?

Onze tarieven zijn onder andere afhankelijk van het soort reparatie. De prijzen voor een Mac reparatie in Rotterdam die hier staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie.

Het is goed mogelijk dat u een probleem met uw Mac heeft maar niet weet wat voor soort reparatie er nodig is. Dat is normaal, ook voor experts is dat niet altijd onmiddellijk te zien. Daarom stelt PC Refresh altijd eerst een complete diagnose. Daarna bieden we een prijsopgave aan en kunt u kiezen of u de Mac laat repareren of niet.

Zo lang duurt de reparatie ongeveer

U wilt natuurlijk ook graag weten hoeveel tijd het kost om een Mac te repareren. Hoe lang een reparatie exact duurt, is niet met honderd procent zekerheid in te schatten, want elk defect is anders. Wel kunnen we zeggen dat voor de meeste reparaties, we ongeveer 2 tot 5 werkdagen nodig hebben.

Zo uw Mac laten repareren in Rotterdam

Loop bij ons binnen in onze serviceshop! Onze specialisten staan u graag te woord en kunnen gelijk al even naar uw Mac kijken. Een afspraak is niet nodig. Het kaartje hieronder laat zien waar we te vinden zijn:

 • PC Refresh Rotterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • Primera Nesselande
  Maltaplein 57
  3059 XW Rotterdam
  Nederland
 • Ma : 12.00 - 18.00 uur
  Di t/m Vr : 09.00 - 18.00 uur
  Za : 09.00 - 17.00 uur
  Zo : 12.00 - 17.00 uur
 • $
  4.5 sterren - gebasseerd op 247 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Rotterdam

Is het voor u lastig om langs te komen? Dankzij onze verzendservice en ophaalservice kunnen wij, waar in Rotterdam u ook woont of werkt, u altijd een oplossing bieden uw Apple gerelateerde problemen. U heeft de keuze uit 5 mogelijkheden:

U kunt ons ook bellen of uw reparatie online starten met het afspraakformulier. Wij staan voor u klaar!

Maak direct een afspraak

Woonachtig in Rotterdam en een Mac reparatie nodig? Kom naar PC Refresh!

Bij PC Refresh nemen we de reparatie van uw Mac graag voor onze rekening en daar hoeft u Rotterdam niet eens voor uit. Onze Apple specialisten hebben al sinds 2012 ervaring op het gebied van het repareren van allerlei Apple producten. Dit zijn wat voorbeelden van de vele Mac reparaties die bij PC Refresh in Rotterdam worden uitgevoerd.

 • Het vervangen van een scherm van een MacBook;
 • Het opnieuw installeren van een gecrashte iMac;
 • Het sneller maken van een langzame Mac;
 • Het repareren van een DC aansluiting van een MacBook;
 • Het verwijderen van virussen.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Er zijn genoeg handige mensen die af en toe een computerprobleem oplossen. Wat maakt PC Refresh nu zo bijzonder? De Apple specialisten van PC Refresh staan bekend om hun vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Als u kiest voor PC Refresh, bent u verzekerd van de volgende unieke voordelen:

“Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.”

 

Meer weten over onze reparatieservice of over Mac reparaties Rotterdam?

Heeft u nog vragen over onze Mac reparaties? Neem dan gerust contact op. Dat kan door te bellen met: 010 206 02 02 of door gebruik te maken van ons contactformulier.

Zie ook: