MacBook reparatie Rotterdam gezocht? Kies PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

U heeft vierkante ogen na een flink aantal uur werken aan een project. U wilt op ‘opslaan’ klikken, maar in plaats van deze opdracht braaf uit te voeren, kapt uw MacBook er ineens mee. U probeert hem nog een keer opnieuw op te starten, maar er gebeurt niets. U kunt dus ook niet meer bij uw bestanden en zelf niet meer bij uw inloggegevens. Supervervelend natuurlijk!

Wat moet u nu? U weet zelf ook dat Apple producten best prijzig zijn, dus meteen een nieuwe kopen doet u waarschijnlijk niet. In plaats daarvan door PC Refresh een MacBook reparatie Rotterdam laten uitvoeren is dan de ideale oplossing. Onze ervaren MacBook specialisten weten vrijwel elk defect te verhelpen.

Wat kost van een MacBook reparatie Rotterdam?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie. De prijzen voor een MacBook reparatie in Rotterdam voor een MacBook Pro en MacBook Air geven u echter wel een goede indicatie.

Het kan zijn dat u wel een probleem heeft maar geen idee heeft wat voor reparatie u nodig heeft. Dat is volkomen normaal. Daarom stellen wij altijd eerst een complete diagnose en bieden we een prijsopgave aan. Daarna besluit u of u de MacBook laat repareren of niet. U komt zo nooit voor onverwachte kosten te staan!

Zoveel tijd is er ongeveer nodig

Hoe lang een MacBook reparatie in Rotterdam duurt kan verschillen, afhankelijke van het soort reparatie en of er bijvoorbeeld onderdelen besteld moeten worden. De meeste reparaties zijn echter binnen 2 tot 5 werkdagen gereed.

Hoe uw MacBook laten repareren in Rotterdam?

Voor alle MacBook reparaties bent u van harte welkom bij ons in Rotterdam. Loop gewoon onze serviceshop binnen, een afspraak is niet nodig. Het kaartje hieronder toont de exacte locatie.

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • Goudsesingel 16A
  3011 KB Rotterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Rotterdam

Is het voor u lastig om langs te komen? Ook dan hebben wij de oplossing! U kunt op 5 manieren uw MacBook laten repareren:

U kunt ons ook bellen of uw reparatie online starten met het afspraakformulier. Wij staan voor u klaar!

Maak direct een afspraak

Wat voor soort MacBook reparaties worden uitgevoerd?

Bij PC Refresh nemen we graag uw MacBook reparatie in Rotterdam voor onze rekening, Onze specialisten hebben al sinds 2012 ervaring op het gebied van het repareren van laptops en computers, waaronder ook veel MacBooks.

Enkele MacBook reparaties die we regelmatig uitvoeren zijn:

 • Vervanging van de harde schijf van een MacBook;
 • Interne reiniging van een MacBook;
 • Reparatie van het scherm van een MacBook;
 • Software opschonen van een MacBook;
 • Opnieuw installeren van een gecrashte MacBook.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Handige mannetjes en studenten die in hun vrije tijd computerproblemen oplossen zijn er genoeg. Wat maakt PC Refresh nu zo bijzonder? De Apple specialisten van PC Refresh staan bekend om hun vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Als u kiest voor PC Refresh, bent u verzekerd van de volgende unieke voordelen:

“Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.”

 

Meer weten over onze MacBook reparaties?

Heeft u een vraag over onze MacBook reparaties? Neem dan gerust contact op. U kunt bellen met: 010 206 02 02 of ons contactformulier gebruiken.

Zie Ook: