Opening tijdens Koningsdag

Op Koningsdag (vrijdag 27 april) is onze serviceshop in Den Haag geopend, maar zijn Amsterdam en Rotterdam gesloten!

PC REFRESH SERVICE IN UTRECHT

Maak een afspraak

In september 2017 opent PC Refresh een serviceshop in Utrecht voor de reparatie van al uw IT-apparaten. Maar ook voor die tijd kunt u op verschillende manieren gebruikmaken van onze dienstverlening.

Onze servicemanager is u graag van dienst met een tijdelijk gratis haal- en brengservice voor Utrecht en omgeving. Dat betekent dat uw apparaat wordt afgehaald, vrijblijvend wordt nagekeken, en na reparatie weer wordt terugbezorgd. En ziet u af van reparatie? Dan betaalt u niets!

U kunt onze specialist ook thuis of op kantoor laten langskomen voor computerhulp op locatie. Tenslotte kunt u vanuit heel Nederland gebruik maken van onze gratis verzekerde verzendservice voor uw defecte apparaat..

ONTMOET ONZE SERVICEMANAGER in utrecht

Servicemanager UtrechtHallo! Mijn naam is Bas de Laat, ik ben uw servicemanager voor de regio Utrecht en omgeving. Vanuit mijn thuisbasis in Loenen aan de Vecht kom ik graag bij u langs om u op locatie computerhulp te verlenen, of uw defecte apparaat af te halen voor reparatie.

Ik heb ruim 11 jaar ervaring met IT en computerreparaties. In de afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt voor verschillende landelijke computerketens en heb ik vele duizenden computers en mobiele apparaten voorbij zien komen. Inmiddels werk ik met veel plezier bij PC Refresh en zou ik u graag verwelkomen in onze klantenkring.

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening in Utrecht? Bel mij of mijn collega’s dan op 030 242 22 20 of maak gebruik van het contactformulier.

de pc refresh reparaties in Utrecht