PC REFRESH SERVICE IN UTRECHT

Maak een afspraak

In 2019 opent PC Refresh een serviceshop in Utrecht voor de reparatie van uw pc, Mac of laptop. Maar ook voor die tijd kunt u op verschillende manieren gebruikmaken van onze dienstverlening.

Vanuit Utrecht is ons dichtstbijzijnde serviceshop gelegen in Amsterdam, aan de Roelof Hartstraat 52.

Daarnaast is onze servicemanager u graag van dienst met een haal- en brengservice voor Utrecht en omgeving. Dat betekent dat uw apparaat wordt afgehaald, wordt nagekeken, en na reparatie weer wordt terugbezorgd. De kosten van de haal- en brengservice bedragen € 99.

U kunt onze specialist ook thuis of op kantoor laten langskomen voor computerhulp op locatie.

Tenslotte kunt u vanuit heel Nederland gebruikmaken van onze verzekerde verzendservice voor uw defecte apparaat of het laten ophalen met de koerier.

Ontmoet uw servicemanager in Utrecht

PC Refresh - professionele computerreparaties in Utrecht

Hallo! Mijn naam is Bas de Laat, ik ben uw servicemanager voor de regio Utrecht.

Ik heb ruim 11 jaar ervaring met IT en computerreparaties.

In het afgelopen decennium heb ik gewerkt voor verschillende landelijke computerketens en heb ik vele duizenden computers en mobiele apparaten voorbij zien komen. Inmiddels werk ik met veel plezier bij PC Refresh en zou ik u graag verwelkomen in onze klantenkring.

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening in Utrecht? Bel mij of mijn collega's dan op 030 242 22 20 of maak gebruik van het contactformulier.

Enkele pc refresh reparaties in Utrecht