Vernieuwde Privacy Code

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wijzen we u graag op onze vernieuwde Privacy Code. Daarin beschrijven we hoe we omgaan met uw informatie en de gegevens op uw apparaat.

PC REFRESH SERVICE IN UTRECHT

Maak een afspraak

In september 2018 opent PC Refresh een serviceshop in Utrecht voor de reparatie van al uw IT-apparaten. Maar ook voor die tijd kunt u op verschillende manieren gebruikmaken van onze dienstverlening.

Onze servicemanager is u graag van dienst met een tijdelijk gratis haal- en brengservice voor Utrecht en omgeving. Dat betekent dat uw apparaat wordt afgehaald, vrijblijvend wordt nagekeken, en na reparatie weer wordt terugbezorgd. En ziet u af van reparatie? Dan betaalt u niets!

U kunt onze specialist ook thuis of op kantoor laten langskomen voor computerhulp op locatie. Tenslotte kunt u vanuit heel Nederland gebruik maken van onze gratis verzekerde verzendservice voor uw defecte apparaat..

Ontmoet uw servicemanager in Utrecht

PC Refresh - professionele computerreparaties in Utrecht

Hallo! Mijn naam is Bas de Laat, ik ben uw servicemanager voor de regio Utrecht.

Ik heb ruim 11 jaar ervaring met IT en computerreparaties.

In het afgelopen decennium heb ik gewerkt voor verschillende landelijke computerketens en heb ik vele duizenden computers en mobiele apparaten voorbij zien komen. Inmiddels werk ik met veel plezier bij PC Refresh en zou ik u graag verwelkomen in onze klantenkring.

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening in Utrecht? Bel mij of mijn collega's dan op 030 242 22 20 of maak gebruik van het contactformulier.

de pc refresh reparaties in Utrecht