Computer reparatie Utrecht gezocht? PC Refresh helpt u verder!

Boek hier uw afspraak in

Ook u heeft het vast weleens meegemaakt: een strakke deadline, een belangrijk e-mailtje dat u net wilde verzenden of een hele stapel vakantiefoto’s die niet geback-upt zijn. Natuurlijk houdt precies dan uw pc ermee op. Kan hij nog gerepareerd worden? Dan moet u nog een goed reparatiebedrijf zien te vinden en het apparaat erheen brengen. Daar bent u dus nog wel even zoet mee. En u heeft al zo weinig tijd!

Bij PC Refresh hebben we de oplossing: u hoeft de deur niet meer uit met onze haal- en brengservice in Utrecht en omstreken! Dus ook in bijvoorbeeld Vleuten, Maarssen en Houten. Uw computer wordt opgehaald, er wordt een diagnose gesteld, uw computer wordt gerepareerd en weer bij u aan de deur afgeleverd, bij u thuis of op kantoor. Deze unieke service wordt u aangeboden tot aan de lancering van onze serviceshop in Utrecht, later dit jaar.

Wilt u ook gebruikmaken van de haal- en brengservice voor Utrecht en omgeving? Maak dan een afspraak. Al binnen 24 uur bellen we bij u aan!

Bel uw servicemanager op 030 242 22 20 of start uw reparatie online.

Boek direct uw reparatie in >>

Uw servicemanager in Utrecht

PC Refresh Servicemanager UtrechtHallo! Mijn naam is Bas de Laat, ik ben uw servicemanager voor Utrecht en omstreken.

Ik heb ruim 11 jaar ervaring met IT en computerreparaties. In het afgelopen decennium heb ik gewerkt voor verschillende landelijke computerketens en heb ik vele duizenden computers en mobiele apparaten voorbij zien komen. Inmiddels werk ik met veel plezier bij PC Refresh en zou ik u graag verwelkomen in onze klantenkring.

Wat kost een computerreparatie in Utrecht?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van uw type computer en het soort reparatie. Op onze prijslijst vindt u de tarieven van de meest voorkomende reparaties.

Ga direct naar tarieven

Waarom PC Refresh?

Onovertroffen service, daar gaan wij voor. Daarom voeren wij altijd als eerst een complete diagnose uit, waarna we u bellen en u kunt beslissen over de computer reparatie in Utrecht. Toch te duur? Dan komt u uw computer gewoon kosteloos weer ophalen. Met onze Privacy Code weet u zeker dat wij uw persoonlijke en zakelijke gegevens beschermd houden. Verder zit op al onze hardware reparaties twee jaar garantie, wel zo’n veilig gevoel.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

 

pc reparatie Utrecht bij PC Refresh

Bij PC Refresh hebben we sinds 2012 al tienduizenden pc reparaties verzorgd. Een aantal voorbeelden:

  • Vervanging van harddisks en SSD’s;
  • Verwijdering van virussen en malware;
  • Vervanging van moederborden, videokaarten en geluidskaarten.

Naast pc reparaties kunt u ook alle denkbare upgrades laten uitvoeren, bijvoorbeeld door een grotere harddisk of snelle SSD in uw computer te zetten. Ook kunnen we u helpen bij computerhulp op locatie of een computer op maat voor u samenstellen. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Serviceshop Utrecht: Vanaf eind 2018

Later in 2018  kunt u terecht bij onze serviceshop in Utrecht. Ook voor die tijd kunt u echter al bij ons terecht. Dankzij onze verzendservice, onze ophaalservice, onze hulp op afstand en onze hulp op locatie, kunnen wij mensen vanuit heel Nederland van dienst zijn. Wij kunnen dus ook u helpen en een computer reparatie vanuit Utrecht voor u doen. We zetten de mogelijkheden nog een keer voor u op een rijtje:

computer reparatie langsbrengenUw computer zelf brengen

U kunt zonder afspraak bij ons in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam langskomen. We zijn 6 dagen per week (van maandag tot en met zaterdag) open en op dinsdagen en donderdagen zelfs tot 21.00 uur. Vanaf eind 2018 hebben we ook een serviceshop in Utrecht, dus u kunt dan uiteraard ook uw computer voor reparatie in Utrecht komen langsbrengen.

Computer reparatie verzendenUw computer verzekerd verzenden

Het is ook mogelijk om uw computer ter reparatie vanuit Utrecht naar ons te verzenden. Dit gaat met PostNL, kost  € 29 en is verzekerd. Om het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt te vinden kunt u de PostNL locatiewijzer gebruiken.

computer reparatie halen en brengenUw computer laten ophalen

Kiest u ervoor uw computer te laten ophalen? Tegen betaling van € 49 komt onze koerier bij u in Utrecht aan de deur en brengt uw computer naar onze serviceshop. U zorgt voor het verpakken, het repareren en het terugsturen wordt voor u gedaan.

computer reparatie op locatieUw computer op locatie laten repareren

Bij netwerkproblemen en sommige computerproblemen is het essentieel dat de computerspecialist bij u op locatie langskomt. PC Refresh komt bij u thuis of op kantoor in de Randstad. Ook voor computer reparaties in Utrecht komt PC Refresh dus bij u langs. Mocht het probleem niet op locatie op te lossen zijn, dan bedenken we uiteraard een andere oplossing.

computer reparatie hulp op afstandUw computer op afstand laten repareren

Software problemen kunnen soms verholpen worden door hulp op afstand in te schalen. Onze specialist neemt dan tijdelijk uw computer over. Dit type computer reparaties zijn ook in Utrecht mogelijk en u hoeft er niet eens de deur voor uit. Voor hulp op afstand kunt ons bellen of via deze link een afspraak inplannen.

Meer weten of uw reparatie starten?

Als u vragen heeft of door wilt gaan met uw reparatie, kunt u ons bellen op 030 242 22 20 of uw aanvraag meteen indienen.

Vergelijkbare reparaties in Utrecht