PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Computer reparatie Utrecht gezocht? PC Refresh helpt u verder!

Afspraak maken

Zoekt u een betrouwbaar adres in Utrecht om uw pc, Mac of laptop te laten repareren? En liever vandaag dan morgen? Dan hebben we goed nieuws voor u.

Onze computermonteurs hebben met meer dan 15 jaar ervaring altijd een oplossing om uw pc, laptop of Mac binnen no-time weer naar behoren te laten functioneren.

Of het nu gaat om het vervangen van uw laptopscherm, een upgrade van uw MacBook of het verwijderen van een virus, de monteurs van PC Refresh helpen u snel en vakkundig.

Voor het laten repareren van uw computer, laptop of Mac kunt u gebruikmaken van ons PC Pickup innamepunt:

Vivant de Plantage
Amsterdamsestraatweg 279
3551 CE Utrecht
Kijk hier voor de openingstijden

U krijgt voordat we beginnen met repareren een complete diagnose. Zo weet u wat er gaat gebeuren en wat het gaat kosten.

Boek direct uw reparatie in >>

Wat kost een pc, Mac of laptop reparatie Utrecht?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van uw type computer en het soort reparatie. Op onze prijslijst vindt u de tarieven van de meest voorkomende reparaties.

Ga direct naar tarieven

Soms is het mogelijk om vooraf al een prijsindicatie op te geven. Als u ons laat weten wat het modelnummer en serienummer van uw computer is, eventueel voorzien van foto’s, kunnen we u wellicht een vrijblijvende indicatie doen toekomen.

Hoe lang duurt een reparatie?

We snappen dat u uw pc, laptop of Mac liever niet langer kwijt bent dan noodzakelijk. Daarom hebben we ons proces gestroomlijnd voor de snelst mogelijke afhandeling van diagnose en reparatie, zonder af te doen aan de kwaliteit.

Een standaard diagnose kost enkele (werk)dagen, onze spoeddiagnose duurt 24 uur of 1 werkdag (weekenden en feestdagen uitgezonderd). Na de diagnose informeren we u over de doorlooptijd van de reparatie, die afhankelijk is van eventueel benodigde onderdelen.

Kies voor een écht vakkundige reparatie

Onovertroffen service, daar gaan wij voor. Daarom voeren wij altijd als eerst een complete diagnose uit, waarna we u bellen en u kunt beslissen over de computer reparatie in Utrecht.

Met onze Privacy Code weet u zeker dat wij uw persoonlijke en zakelijke gegevens beschermd houden. Verder zit op al onze hardware reparaties twee jaar garantie, wel zo’n veilig gevoel.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

 

Laptop reparatie Utrecht bij PC Refresh

Bij PC Refresh hebben we sinds 2012 al tienduizenden laptop reparaties verzorgd. Een aantal voorbeelden:

  • Vervanging van harddisks en SSD harddisks (ook upgrades om uw laptop sneller te maken);
  • Verwijdering van virussen en ongewenste software;
  • Herstel bij vochtschade, valschade of stootschade, inclusief prijsopgave voor uw verzekering;
  • Dataherstel van uw computer of externe harddisk;
  • Vervanging van beeldscherm, toetsenbord of accu van MacBook of laptop (elk merk).

Is een reparatie niet meer economisch rendabel? Dan kunnen we u helpen aan een refurbished laptop (met 2 jaar garantie) of een pc op maat voor u samenstellen. Vraagt u ons vooral naar de mogelijkheden.

Meer weten of uw reparatie starten?

Als u vragen heeft of door wilt gaan met uw reparatie, kunt u ons bellen op 030 242 22 20.

Voor het starten van uw reparatie bent u welkom in ons PC Pickup innamepunt in Utrecht:

Vivant de Plantage
Amsterdamsestraatweg 279
3551 CE Utrecht
Kijk hier voor de openingstijden

Zie ook: