Uitgerekend wanneer u druk aan het werk bent, krijgt u te maken met een computer die vastloopt of crasht. Opeens kunt u niet meer bij uw tekst- en fotobestanden en even snel iets opzoeken op internet is er ook niet meer bij. Heel vervelend allemaal!

Gelukkig is PC Refresh er om uw computerprobleem op te lossen. De ervaren specialisten hebben al tienduizenden computers gerepareerd. Ook het defect aan uw computer is in no time verholpen. Kom dus vooral langs in een van onze serviceshops, ook voor advies of een complete diagnose!

Wat kost een computer reparatie Nieuwegein?

De prijzen voor een computer reparatie Nieuwegein zijn uiteraard verschillend en hangen af van het probleem. Onder tarieven vindt u de prijzen voor de meest voorkomende reparaties. Weet u niet precies wat er defect is? Geen nood: we stellen altijd eerst een complete diagnose. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Zo uw computer laten repareren vanuit Nieuwegein?

Heeft u een pc reparatie nodig? Stap dan een van onze serviceshops binnen. Is het voor u lastig om naar onze shops te komen? Stuur uw computer dan op of laat hem ophalen. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en maak uw keuze.

Soorten computer reparaties

Start uw computer niet meer op? Maakt hij lawaai? Wat het probleem ook is, de specialisten van PC Refresh lossen het op!

Enkele reparaties die regelmatig worden uitgevoerd:

  • Het controleren van de harde schijf;
  • Het geheugen uitbreiden;
  • Het opschonen van de computer;
  • Het verwijderen van virussen;
  • Het opnieuw installeren van de computer.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Handige mannetjes of studenten die weleens een computer uit elkaar hebben gehaald zijn er genoeg. Dus waarom kiezen voor PC Refresh? Onze computerspecialisten zijn uiterst professioneel en doen er alles aan om uw computerprobleem zo goed en zo snel mogelijk voor u op te lossen. Uw computer laten repareren door PC Refresh kent verder de volgende voordelen:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

 

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!