Zoekt u een professionele reparateur voor uw pc, laptop of Mac in Nieuwegein? Wilt u liever niet lang wachten en een heldere prijsopgave vooraf?

Dan heeft PC Refresh goed nieuws. Onze computermonteurs hebben met hun ervaring van 15+ jaar altijd een snelle en vakkundige oplossing voor uw computer. Ongeacht het merk of model.

Meldt uw reparatie binnen één minuut aan en kom langs bij ons innamepunt in Nieuwegein.

Boek direct uw reparatie

Hoe werkt het?

Aanmelden

Meldt uw reparatie binnen één minuut aan, dan ontvangt u een persoonlijk referentienummer om uw computer in te leveren.

Inleveren

Met uw referentienummer bent u zonder afspraak welkom bij ons innamepunt in Nieuwegein:

Unique Jacht en Outdoor
Laagraven 5C
3439 LG Nieuwegein
Kijk hier voor de openingstijden

Prijsopgave

Wij kijken uw computer na en u ontvangt een heldere prijsopgave per e-mail. Daarna bellen we u om de prijsopgave met u door te nemen.

Reparatie

De reparatie wordt gestart zodra u akkoord geeft. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen reparatie te laten uitvoeren.

Betaling

U ontvangt een betaallink die u kan voldoen met iDeal of bankoverschrijving.

Ophalen

U haalt uw computer weer op bij het innamepunt.

Boek uw reparatie

Lukt het u niet om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Onze computerkoerier komt dan langs bij u thuis of op kantoor, om uw computer op te halen. Bel of mail ons voor een afspraak.

Wat kost een pc, Mac of laptop reparatie Nieuwegein?

De prijzen voor een computerreparatie zijn uiteraard verschillend en hangen af van het probleem. Onder tarieven vindt u prijsindicaties voor de meest voorkomende reparaties.

Weet u niet precies wat er defect is? Geen nood: we stellen altijd eerst een complete diagnose, de reparatie wordt pas in gang gezet als u ons akkoord geeft. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Soms is het mogelijk op basis van serie- en modelnummer alvast een indicatie te geven van de te verwachten kosten. Neemt u daarvoor contact op met onze klantenservice of stuur een e-mail.

Hoe lang duurt een reparatie?

Het is begrijpelijk dat u uw computer het liefst zo kort mogelijk kwijt bent, daarom is ons proces ingericht voor de hoogst mogelijke snelheid zonder af te doen aan de kwaliteit van onze diagnoses en reparaties.

Voor een correcte reparatie is een goede diagnose essentieel. Een normale diagnose kost een aantal werkdagen, een spoeddiagnose is al mogelijk in 24 uur (1 werkdag, weekenden en feestdagen uitgezonderd). Daarna laten we u weten wat de doorlooptijd van de reparatie naar verwachting zal zijn.

Soorten computerreparaties

Start uw computer niet meer op? Maakt hij lawaai? Wat het probleem ook is, de kans is groot dat onze monteurs het al eerder zijn tegengekomen en hebben opgelost.

Enkele reparaties die regelmatig worden uitgevoerd:

  • Vervangen van harde schijf of werkgeheugen, inclusief upgrades;
  • Opschonen van uw laptop of pc, of het opnieuw installeren van Windows of macOS;
  • Intern reinigen of koelpasta vervangen van uw laptop of MacBook;
  • Vervangen van scherm, toetsenbord of accu van MacBook of laptop (elk merk);
  • Diagnose en reparatie bij vochtschade of valschade, indien u wenst met prijsopgave voor de verzekering.

Is een reparatie niet meer rendabel? Dan bieden we een assortiment refurbished laptops (met 2 jaar garantie) of stellen we een desktop pc op maat voor u samen, voor thuis of op kantoor. Onze specialisten hebben altijd een oplossing.

Wij repareren geen telefoons, tablets, printers of losse monitoren / toetsenborden.

Garantie op uw reparatie

Wij geven een uitgebreide garantie van 2 jaar op onderdelen en montage bij hardware reparaties.

Kies voor de vakkundige reparatie van PC Refresh

Handige mannetjes of studenten die weleens een computer uit elkaar schroeven zijn er genoeg. Waarom kiest u dan voor PC Refresh?

Onze computerspecialisten hebben meer dan 15 jaar professionele ervaring en weten hoe ze een goede diagnose en reparatie moeten uitvoeren. Daarom kozen tienduizenden klanten voor PC Refresh en durven we met een gerust gevoel 2 jaar garantie te geven op onze hardware en montage.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Boek nu uw reparatie

Zie ook