Laptop reparatie Utrecht gezocht? Schakel PC Refresh in!

Maak hier uw afspraak!

Laptop reparatie nodig? Kies voor de haal- en brengservice in en om Utrecht

laptop reparatie halen en brengenHeeft u een opdracht met een strakke deadline en werkt uw laptop niet mee? Of erger nog: stopt hij er helemaal mee? Balen, want nu kunt u niet meer bij uw tekstbestanden of fotobestanden. Wat nu?

U kunt uw laptop nog laten repareren, maar waar? Het gaat tijd kosten om een goed reparatiebedrijf te vinden. En heeft u een goed bedrijf gevonden, dan moet u de defecte laptop er nog naartoe brengen. Ook daar bent u een tijdje zoet mee.

PC Refresh heeft de oplossing: wij bieden een unieke haal- en brengservice voor de regio Utrecht. Uw laptop wordt opgehaald, er wordt een diagnose gesteld, uw laptop wordt gerepareerd en weer bij u aan de deur afgeleverd, bij u thuis of op het werk. Ook in plaatsen als Zeist, Houten en Nieuwegein kunt u uw apparaat kosteloos laten ophalen voor reparatie.

Onze ervaren laptop specialisten weten elk probleem op te lossen, zonder dat het u extra tijd kost.

Wilt u ook gebruikmaken van deze handige service? Maak dan een afspraak. Al binnen 24 uur bellen we bij u aan! Onze servicemanager uit Loenen aan de Vecht is ook rechtstreeks te bereiken op: 030 242 22 20.

Laptop reparatie Utrecht gezocht? Schakel PC Refresh in!

Laptop reparatie UtrechtEen laptop is een handig en lekker compact apparaat: u kunt hem zo in uw tas stoppen en overal mee naartoe nemen, zodat u er waar dan ook teksten op kunt schrijven of op internet mee kunt gaan. Omdat een laptop zo makkelijk in de tas mee te nemen is, is hij echter ook heel kwetsbaar. De kans op beschadigingen en defecten wordt daardoor ook groter.

Wat als u per ongeluk uw open flesje water omgooit en uw laptop daarna niet meer doet? Dan baalt u natuurlijk flink. Nu kunt u niet meer bij uw belangrijke tekstbestanden en niet meer bij uw fotobestanden. Ook kunt niet snel meer even een mailtje sturen. Dus wat nu?

Gelukkig is er een oplossing: voor een laptop reparatie in Utrecht kunt u namelijk terecht bij de laptop specialisten van PC Refresh. Wat het probleem aan uw laptop ook is, onze ervaren laptop specialisten weten het altijd op te lossen. En de diagnose stellen we geheel vrijblijvend!

Boek direct uw reparatie in

Laat uw laptop reparatie Utrecht aan PC Refresh over

Bij PC Refresh hebben al tienduizenden laptops gerepareerd. U bent hiervoor van harte welkom in Utrecht, waar eind 2018 een serviceshop geopend wordt. Geen zin om zo lang te wachten? Geen nood: u kunt uw laptop onder andere ook verzekerd naar ons verzenden, hem laten ophalen door onze koerier en hulp op afstand inboeken.

Een aantal reparaties die we óók in Utrecht uitvoeren:

  • De reiniging van een laptop;
  • De reparatie van de DC Jack van een laptop;
  • De vervanging van de harde schijf van een laptop.

Uiteraard repareren we vrijwel elk merk laptop. Het maakt ons dus niet uit of u een Lenovo laptop, een Acer laptop of een HP laptop heeft, we lossen de defecten van bijna alle merken voor u op. Ook kunnen we u helpen bij bijvoorbeeld het herinstalleren en optimaliseren van Windows op uw laptop en met het opschonen van uw laptop.

Waarom uw laptop laten repareren bij PC Refresh?

Onovertroffen service bieden, dat is wat we u als klant willen bieden. Bij die onovertroffen service hoort ook een complete diagnose. Die stellen we altijd vóór we aan een reparatie beginnen. Laptop reparaties in Utrecht worden namelijk altijd grondig uitgevoerd. Ook worden reparaties altijd zorgvuldig uitgevoerd en daarom moeten al onze medewerkers zich aan onze unieke Privacy Code houden, waarin staat dat we op een veilige manier met uw persoonlijke en zakelijke data omgaan. Verder zit er op al onze hardware twee jaar garantie, wel zo’n prettig idee.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Boek direct uw reparatie in

Vanaf eind 2019 repareren wij laptop óók in Utrecht

Eind 2019 is het zover: dan wordt er een gloednieuwe serviceshop van PC Refresh geopend. Hier zullen ook laptop reparaties uitgevoerd worden. Duurt dat u een tikkeltje te lang? Geen probleem: wij bieden nu al een oplossing voor al uw laptop gerelateerde problemen. Op dit moment kunt u op 5 manieren uw laptop ter reparatie aanbieden.

Wat kost een reparatie?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type laptop. De prijzen voor een laptop reparatie in Utrecht die hier staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie.

Meer weten over onze laptopservices en onze laptopreparaties?

Als u vragen heeft over onze haal- en brengservice of over onze laptopreparaties, kunt uiteraard altijd contact opnemen. U kunt ons bellen op: 030 242 22 20 of een bericht sturen via het contactformulier. We zijn u graag van dienst.

Enkele laptop reparaties:

Zie ook: