Huawei reparatie? Die laat u over aan PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Het Chinese merk Huawei staat in de top 3 van grootste fabrikanten van smartphones. Dat is ook niet zo gek, want Huawei staat erom bekend gunstig geprijsde toestellen te produceren met uitgebreide specificaties. Een Huawei smartphone is zelfs praktisch onmisbaar geworden. We bellen, appen en e-mailen er dagelijks mee.

Dagelijkse gebruik leidt soms tot kleine krasjes en deukjes. Maar wat als de schade groter is en u voor anderen niet meer bereikbaar bent? Daar moet u toch niet aan denken? Uw mobiele telefoon hoeft echter niet meteen de prullenbak in te verdwijnen, want u kunt hem laten repareren door PC Refresh. Onze ervaren specialisten helpen u graag met een Huawei reparatie en lossen elk probleem voor u op.

Hoe lang duurt een Huawei reparatie?

Hoe lang een Huawei reparatie duurt,  is uiteraard afhankelijk van het probleem maar hier zijn wat indicaties. Gemiddelde Huawei reparaties duren ongeveer 2 tot 5 werkdagen. Vaak is het ook mogelijk om voor een spoedreparatie te kiezen. Zo’n reparatie duurt ongeveer 24 uur.

U kunt vanuit heel Nederland bij PC Refresh terecht

Of u nu in de buurt van onze vestiging of een van onze servicepunten woont of werkt, u kunt altijd bij ons terecht. U kunt kiezen uit de volgende opties:

Huawei reparaties door PC Refresh

Een barst in het scherm, een defecte oplaadconnector of een kapotte accu? Bij PC Refresh kunnen we die in de meeste gevallen  vrij snel voor u repareren. Er zijn echter natuurlijk ook reparaties – bijvoorbeeld waterschade – die wat meer tijd kosten. Onze specialisten zullen u altijd van tevoren een inschatting geven van de tijd dat het gaat kosten.

Voor een vakkundige Huawei reparatie kiest u PC Refresh?

Telefoonwinkeltjes zijn er genoeg, maar als u een echt vakkundige service wil, dan staan de Huawei specialisten van PC Refresh voor u klaar. PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Zie ook: