Samsung Galaxy reparatie nodig? PC Refresh helpt!

Maak hier uw afspraak!

Hoe belangrijk is uw Samsung Galaxy wel niet geworden? Bellen, appen, de weg zoeken, het weer bekijken, lijstjes maken, en eigenlijk ook een groot deel van ons sociale leven en zakelijke contacten, alles is in korte tijd afhankelijk geworden van dit mooie kleine apparaat.

Een probleem met uw Samsung is dan ook gelijk heel vervelend. Bij veel defecten wordt hij nagenoeg onbruikbaar. Daar gaat uw halve leven: contacten kwijt, gegevens niet meer bereikbaar – opeens bent u onthand in de moderne samenleving.

Gelukkig zijn Samsung Galaxy telefoons vaak goed te repareren. Of het nu het vervangen van een scherm is of het van binnen schoonmaken of bijvoorbeeld de connector vervangen, een Samsung Galaxy reparatie door de ervaren specialisten van PC Refresh is meer dan de moeite waard. En voorafgaand aan de reparatie stellen we ook nog een complete diagnose.

Benieuwd wat een Samsung Galaxy reparatie kost?

Nieuwsgierig naar de kosten van een Samsung Galaxy reparatie bij PC Refresh? Bekijk dan onze Samsung Galaxy tarieven. U weet niet precies wat er defect is? Geen nood: we stellen altijd eerst een complete diagnose.

In sommige gevallen is het probleem niet gelijk duidelijk. Dan stellen wij een complete diagnose. We onderzoeken eerst het probleem onderzoeken en doen daarna een prijsopgave doen. Laat u de telefoon toch niet repareren, dan kunt u hem kosteloos weer mee naar huis nemen.

Zo uw Samsung Galaxy laten repareren door PC Refresh

Kom langs in de serviceshop wanneer het u uitkomt! We zijn 6 dagen per week geopend en vooraf een afspraak maken is niet nodig.

Toch liever van tevoren een datum en tijd prikken? Bel ons op of maak gebruik van het contactformulier.

 

Is het voor u lastig om naar een van de shops te komen? Stuur uw  Samsung dan op of laat hem ophalen. Meer informatie over de mogelijkheden leest u hieronder.

Zorgvuldige Samsung Galaxy reparatie bij PC Refresh

Bij PC Refresh voeren we alle gangbare Samsung reparaties zeer zorgvuldig uit. Enkele voorbeelden zijn:

  • Het vervangen van een kapot scherm,
  • De aan- en uitknop repareren,
  • Waterschade verwijderen.

“We zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.”

Kies voor een professionele Samsung Galaxy reparatie bij PC Refresh!

Mannetjes die weleens een Samsung Galaxy telefoon uit elkaar hebben gehaald vindt u overal. Dus waarom PC Refresh? Onze laptop specialisten staan bekend om het bieden van uitstekende service. Kiest u voor PC Refresh, dan profiteert u van:

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak

Zie ook: