iMac reparatie Amsterdam gezocht? PC Refresh helpt!

Afspraak maken

Uw iMac is een geweldige computer, voorzien van uitgekiende technologie, maar zelfs geweldige computers kunnen weleens kuren krijgen of – erger nog – helemaal defect raken. Gevolg: u kunt niet meer bij uw foto’s en belangrijke bestanden en ook niet meer bij uw inloggegevens. Erg vervelend allemaal! En vooral: wat nu?

Wij weten net zo goed als u dat iMacs best kostbaar zijn. Meteen naar de winkel rennen om een nieuwe aan te schaffen, is dan waarschijnlijk niet het eerste wat u doet. Wat wel? Uw computer laten repareren natuurlijk! Een iMac reparatie in Amsterdam laten uitvoeren is vaak nog heel goed mogelijk en dus een prima oplossing. De ervaren iMac specialisten van PC Refresh staan graag voor u klaar!

Wat kost een iMac reparatie?

U wilt weten wat de kosten van een iMac reparatie zijn? Neem dan een kijkje bij onze iMac tarieven.

Zo lang duurt een iMac reparatie

Hoeveel tijd het kost om een iMac reparatie in Amsterdam uit te voeren kan erg verschillen. Dit hangt namelijk af van het type probleem en het type reparatie. Wel kunnen we zeggen dat we voor de meeste reparaties ongeveer 2 tot 5 werkdagen nodig hebben.

Welke iMac reparaties worden door PC Refresh uitgevoerd in Amsterdam?

Bij PC Refresh voeren we met alle plezier uw iMac reparatie in Amsterdam uit. Onze specialisten houden zich al sinds 2012 bezig met het repareren van laptops en computers, waaronder iMacs.

Enkele iMac reparaties die we regelmatig uitvoeren:

 • Vervangen van de harde schijf van een iMac;
 • Reparatie van het LCD scherm van een iMac;
 • Herstellen van de externe aansluitingen van een iMac.

Maar wij doen natuurlijk nog veel meer. Wilt uw iMac geüpgraded hebben met bijvoorbeeld een SSD? Wilt u het werkgeheugen van uw computer uitgebreid hebben? Kortom: behalve voor iMac reparaties kunt u in Amsterdam ook terecht voor al uw iMac vragen en problemen.

Onze service opties voor iMac reparaties in Amsterdam

Voor de reparatie van uw iMac bent u van harte welkom in onze serviceshop in Amsterdam. Het kaartje hieronder geeft de exacte locatie van onze shop weer:

 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Primera Heijm
  Stadionweg 139
  1076 NM Amsterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : 08.30 - 18.00 uur
  Za : 09.00 - 17.00 uur
  Zo : gesloten
 • $
  4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

Geen tijd of geen mogelijkheid om zelf langs te komen? Kies dan uit een van de vier overige opties. We zetten alle mogelijkheden hieronder voor u op een rijtje:

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

U kent vast wel iemand die heel handig is met computers. Misschien lost hij weleens wat problemen voor u op. Maar is er nu echt iets aan de hand? Kies dan voor de professionele service van PC Refresh! De vakkundige computerspecialisten hebben jarenlange ervaring en staan bekend om hun klantvriendelijkheid.  PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Zie ook: