Wij zijn door grote drukte tijdelijk telefonisch minder goed bereikbaar.

We verzoeken u om uw vragen zoveel mogelijk per mail ( info@pcrefresh.com ) of ons contactformulier te stellen.
U bent ook zonder afspraak welkom in een van onze serviceshops, waar we uw apparaat voor diagnose zullen innemen.

Computer reparatie Amsterdam gezocht? Schakel PC Refresh in!

Maak hier uw afspraak!

We kennen allemaal wel dat gevoel: net een deadline, net een belangrijk e-mailtje of een grote berg vakantiefoto’s die niet geback-upt zijn en de computer kapt ermee. Niet alleen komt u dan voor onvoorziene kosten te staan, ook slaat de onzekerheid toe: waar breng ik mijn computer heen? Hoe lang ben ik hem kwijt? Zijn mijn foto’s en administratie nu definitief verdwenen?

Geen paniek: voor een computer reparatie in Amsterdam schakelt u simpelweg de computerspecialisten van PC Refresh in. Wat uw computerprobleem ook is, met onze jarenlange ervaring hebben wij altijd een oplossing.

Boek direct uw reparatie in

Computer reparatie Amsterdam door PC Refresh

Bij PC Refresh hebben we sinds 2012 al tienduizenden laptop, tablet, mobiele telefoon en computer reparaties verzorgd. Is het voor u lastig om langs te komen? Geen probleem: u kunt uw computer ook opsturen of laten ophalen. Daarnaast kunt u onze specialist aan huis of op kantoor laten langskomen.

Een aantal voorbeelden van computer reparaties die PC Refresh voor u kan verzorgen:

 • Het vervangen van de harde schijf van uw computer;
 • Het sneller maken van een trage computer;
 • Het verwijderen van virussen van een computer;
 • Het vervangen van het moederbord van een computer;
 • De reparatie van de videokaart van een computer.

Behalve voor reparaties kunt u bij ons ook terecht voor upgrades. U kunt bijvoorbeeld een grotere HDD of SSD in uw computer laten zetten. Ook kunnen we u helpen bij computerproblemen of een computer op maat voor u samenstellen. Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Ontmoet onze servicemanager Amsterdam

PC Refresh servicemanager AmsterdamHallo! Mijn naam is Bas de Laat, ik ben uw servicemanager voor de regio Amsterdam.

Ik heb ruim 11 jaar ervaring met IT en computerreparaties. In het afgelopen decennium heb ik gewerkt voor verschillende landelijke computerketens en heb ik vele duizenden computers en mobiele apparaten voorbij zien komen. Inmiddels werk ik met veel plezier bij PC Refresh en zou ik u graag verwelkomen in onze klantenkring.

Waarom uw computer reparatie Amsterdam laten uitvoeren door PC Refresh?

Onovertroffen service, daar gaan wij voor! Daarom voeren wij altijd als eerst een complete diagnose uit, waarna we u bellen en u kunt beslissen over uw computer reparatie in Amsterdam. Toch te duur? Dan komt u uw computer gewoon weer ophalen. Kosteloos!

Met onze Privacy Code weet u zeker dat wij uw persoonlijke en zakelijke gegevens beschermd houden. Verder zit op al onze hardware twee jaar garantie, wel zo’n veilig gevoel.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Boek direct uw reparatie in

Wij repareren óók computers in Amsterdam

Is uw computer defect? U kunt deze laten repareren in onze serviceshop in Amsterdam. Lukt het u niet om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van een van onze andere 4 opties. We zetten alle mogelijkheden voor u op een rijtje:

computer reparatie langsbrengenUw computer zelf brengen

U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 18.00 uur altijd onze serviceshop binnenlopen wanneer het u uitkomt. U vindt ons aan de Roelof Hartstraat 52:

computer reparatie verzendenUw computer verzekerd verzenden

Het is ook mogelijk om uw computer voor reparatie vanuit Amsterdam naar ons te verzenden. Dit gaat met PostNL, kost  € 29 en is verzekerd. Om het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt te vinden kunt u de PostNL locatiewijzer gebruiken.

computer reparatie halen en brengenUw computer laten ophalen

Kiest u ervoor uw computer te laten ophalen? Tegen betaling van € 49 komt onze koerier bij u langs, neemt uw computer voor reparatie bij u in Amsterdam mee en brengt deze naar onze serviceshop. U zorgt voor het verpakken, het repareren en het terugsturen wordt voor u gedaan.

computer reparatie op locatieUw computer op locatie laten repareren

Bij netwerkproblemen en sommige computerproblemen is het essentieel dat de computerspecialist bij u op locatie langskomt. PC Refresh komt bij u thuis of op kantoor in de Randstad. Ook voor computer reparaties in Amsterdam komt PC Refresh dus bij u langs. Mocht het probleem niet op locatie op te lossen zijn, dan adviseren we u over een alternatieve oplossing.

computer reparatie hulp op afstandUw computer op afstand laten repareren

Software problemen kunnen soms verholpen worden door hulp op afstand in te schakelen. Onze computerspecialist neemt dan tijdelijk uw computer over. Dit type computer reparaties is ook in Amsterdam mogelijk en u hoeft er niet eens de deur voor uit. Voor hulp op afstand kunt ons bellen of via deze link een afspraak inplannen.

Met wat voor reparatietijd moet u rekening houden?

De reparatietijd verschilt per type computer en is ook afhankelijk van het soort computerprobleem dat u ervaart. Sommige reparaties, zoals het vervangen van een laptopscherm, kunnen uitgevoerd worden terwijl u wacht. Voor andere problemen stellen we eerst een diagnose, die doorgaans in 1 werkdag wordt afgerond. Als u akkoord bent met de reparatie, wordt deze vervolgens direct gestart. Omdat de meeste onderdelen op voorraad zijn, is de doorlooptijd meestal 1 à 2 werkdagen. Mocht de reparatie complex zijn en langer duren, dan wordt u hierover vooraf geïnformeerd.

Wat kost uw computer reparatie Amsterdam?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type computer. De prijzen voor een computer reparatie in Amsterdam die hier staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie.

Ga direct naar onze tarieven

Meer weten over computer reparaties in Amsterdam?

Als u vragen heeft over computer reparaties Amsterdam, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Enkele computer reparaties Amsterdam:


Pc, Apple en laptop reparatie Amsterdam bij PC Refresh

Start uw Mac niet meer op? Heeft uw laptop een defect scherm? Wordt uw pc steeds trager? Voor deze en andere computerproblemen belt u PC Refresh. De computerspecialisten in Den Haag hebben altijd een oplossing, nu ook voor computerreparatie en computerhulp in Amsterdam!

Bij PC Refresh kiest u de computerhulp die u het beste uitkomt. Bij u thuis of op kantoor of in de professionele serviceshop. Zelf brengen, zelf versturen of laten halen. Altijd een oplossing, ook voor u!

PC Refresh: voor alle soorten computerreparatie Amsterdam

Ongeacht het merk van uw pc of laptop, biedt PC Refresh uitgebreide service, support en reparatie op zowel hardware als software. Betrouwbaar en klantvriendelijk!

Het team van PC Refresh bestaat uitsluitend uit goed getrainde computerspecialisten, die allen zijn gehouden aan een Privacy Code. U kunt er dus van op aan dat er uiterst zorgvuldig met uw eigendommen en gegevens wordt omgegaan.

PC Refresh inschakelen voor uw computerreparatie Amsterdam

Om PC Refresh in te schakelen voor uw Apple, laptop of computer reparatie Amsterdam zijn er verschillende mogelijkheden:

De mogelijkheden nog eens op een rijtje? Lees meer informatie of boek uw computerreparatie Amsterdam direct in >>

Computer reparatie Amsterdam thuis of op kantoor

Voor sommige problemen is het wenselijk of noodzakelijk dat de computerspecialist bij u op locatie komt. Denk aan een printer die niet gevonden wordt, problemen met uw draadloze WiFi internet of als u de computer simpelweg even niet kan missen.

In zulke gevallen komt de pc dokter Amsterdam graag bij u langs! Vaak al binnen 24 uur, omdat we snappen dat u niet lang zonder uw computer kan. En mochten de problemen niet ter plekke te verhelpen zijn, dan komt onze koerier bij u langs.

Voor het inplannen van een afspraak in Amsterdam kunt u tijdens werkdagen (ma – za) rechtstreeks bellen naar de werkplaats op 070 220 00 01. U kunt ook online uw aanvraag indienen voor computerhulp in Amsterdam.

Uw computer voor reparatie verzenden

U wilt uw computer voor reparatie naar ons verzenden?  Dat kan vanaf elk PostNL Pakketpunt in Amsterdam en kost € 49.

Een aantal PostNL Pakketpunten in Amsterdam:

 • Primera, Waterlooplein 169
 • Blokker, Jodenbreestraat 19
 • PostNL Postkantoor, Singel 250SOUS
 • Albert Heijn, Jodenbreestraat 21
 • Station Amsterdam CS Pakketautomaat, Stationsplein 23
 • Spar, Rapenburg 91
 • Gebroeders Winter, Rozengracht 62
 • Service Point Amsterdam CS, De Ruijterkade 26B
 • Gebroeders Winter, Vijzelgracht 57
 • Gebroeders Winter, Lijnbaansgracht 204
 • Vivant, Westerstraat 114
 • Plantage, Overtoom 8A
 • ’t Stomerijtje, Haarlemmerdijk 56
 • Primera, E Constantijn Huygensstraat 65
 • Primera, Ferdinand Bolstraat 25
 • Bruna, Van Woustraat 90

Alle pakketpunten van PostNL in Amsterdam kunt u vinden via de locatiewijzer van PostNL.

U vindt PC Refresh ook op de verzamelpagina voor Computer reparatie Amsterdam.