Computer reparatie Amsterdam gezocht? Schakel PC Refresh in!

Afspraak maken

We kennen allemaal wel dat gevoel: net een deadline, net een belangrijk e-mailtje of een grote berg vakantiefoto’s die niet geback-upt zijn en de computer kapt ermee. Niet alleen komt u dan voor onvoorziene kosten te staan, ook slaat de onzekerheid toe: waar breng ik mijn computer heen? Hoe lang ben ik hem kwijt? Zijn mijn foto’s en administratie nu definitief verdwenen?

Geen paniek: voor een computer reparatie in Amsterdam schakelt u simpelweg de computerspecialisten van PC Refresh in. Wat uw computerprobleem ook is, met onze 15+ jaar ervaring hebben wij altijd een oplossing.

Meldt uw reparatie binnen één minuut bij ons aan en kom langs bij een van onze innamepunten. U vindt onze innamepunten in Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Noord en Amsterdam-West.

Start direct uw reparatie

Hoe werkt het?

Aanmelden

Meldt uw reparatie binnen één minuut aan, dan ontvangt u een persoonlijk referentienummer om uw computer in te leveren.

Inleveren

Met uw referentienummer bent u zonder afspraak welkom bij een van onze innamepunten in Amsterdam:

Amsterdam-Zuid
Primera Heijm
Stadionweg 139
1076 NM Amsterdam
Kijk hier voor de openingstijden

Amsterdam-Noord
Primera Molenwijk
Molenwijk 34
1035 EG Amsterdam
Kijk hier voor de openingstijden

Amsterdam-West
Ksd Group
Daam van Harenstraat 14
1067 PL Amsterdam
Kijk hier voor de openingstijden

Prijsopgave

Wij kijken uw computer na en u ontvangt een heldere prijsopgave per e-mail. Daarna bellen we u om de prijsopgave met u door te nemen.

Reparatie

De reparatie wordt gestart zodra u akkoord geeft. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen reparatie te laten uitvoeren.

Betaling

U ontvangt een betaallink die u kan voldoen met iDeal of bankoverschrijving.

Ophalen

U haalt uw computer weer op bij het innamepunt.

Start uw reparatie

Lukt het u niet om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Onze computerkoerier komt dan langs bij u thuis of op kantoor, om uw computer op te halen. Bel of mail ons voor een afspraak.

Wat kost een computerreparatie in Amsterdam?

De tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type computer. De prijzen voor een computer reparatie die in onze prijslijst staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie.

Ga naar onze tarieven

Als u vragen heeft over prijzen voor computerreparaties, kunt u altijd contact met ons opnemen. Soms is het mogelijk om met het model- en serienummer van uw computer alvast een vrijblijvende prijsindicatie op te geven.

Met wat voor reparatietijd moet u rekening houden?

De reparatietijd verschilt per type computer en is ook afhankelijk van het soort computerprobleem dat u ervaart.

Houdt voor een normale diagnose rekening met enkele werkdagen, een spoeddiagnose doen we binnen 1 werkdag (weekenden en feestdagen uitgezonderd). Als u akkoord bent met de reparatie, wordt deze vervolgens direct gestart.

Weet u precies welk onderdeel moet worden vervangen? Dan is het ook mogelijk om de reparatie direct te starten zonder diagnose uit te voeren.

Pc, Mac of laptop reparatie Amsterdam door PC Refresh

Bij PC Refresh hebben we sinds 2012 al tienduizenden laptop en computer reparaties verzorgd.

Een aantal voorbeelden van computerreparaties die PC Refresh voor u verzorgt:

  • Vervangen van de harde schijf of SSD harddisk van uw computer;
  • Sneller maken van een trage computer;
  • Verwijderen van virussen of malware;
  • Interne reiniging van uw pc, MacBook of laptop (alle merken);
  • Verhelpen van vochtschade of valschade, inclusief officiële prijsopgave voor de verzekering.

Behalve voor reparaties kunt u bij ons ook terecht voor upgrades, zoals een supersnelle SSD harde schijf of meer RAM werkgeheugen. Ook kunnen we u helpen aan een goede refurbished laptop of een desktop pc door onze monteurs op maat voor u samengesteld. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij repareren geen telefoons, tablets, printers of losse monitoren / toetsenborden.

Waarom uw computerreparatie laten uitvoeren door PC Refresh?

Onovertroffen service, daar staan wij voor. Daarom voeren wij altijd als eerst een complete diagnose uit, waarna we u bellen en u kunt beslissen of u de reparatie wilt laten doorgaan of niet. Toch te duur? Dan komt u uw computer gewoon weer ophalen.

Met onze Privacy Code weet u zeker dat wij uw persoonlijke en zakelijke gegevens beschermd houden. Verder geldt op al onze hardware reparaties twee jaar garantie op onderdelen en montage, wel zo’n veilig gevoel.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

 

 

Kies de écht vakkundige computerreparatie

Handige studenten die aan computers sleutelen zijn er genoeg, waarom kiest u dan toch voor PC Refresh?

Het team van PC Refresh bestaat uitsluitend uit goed getrainde computerspecialisten met meer dan 15 jaar ervaring, die allen zijn gehouden aan een Privacy Code.

U kunt er dus van op aan dat er uiterst zorgvuldig met uw eigendommen en gegevens wordt omgegaan. Ook geven wij een unieke garantie van 2 jaar op onderdelen en montage.

Start direct uw reparatie

Aanverwante pagina’s