Mac reparatie Utrecht gezocht? PC Refresh helpt!

Afspraak maken

Is uw Mac defect? Kom dan naar ons pick up point in Utrecht!

Alle Apple producten zijn al even kostbaar als geliefd. Als trotse bezitter van een Mac hoopt u uiteraard lang plezier te hebben van dit mooie product. Als er dan een defect ontstaat, is dit natuurlijk erg vervelend. Ook brengt het aardig wat onzekerheid met zich mee. Kan de Mac nog gerepareerd worden? En waar moet u hem dan naartoe brengen?

U moet op zoek naar een goed reparatiebedrijf, liefst een in de buurt van Utrecht. Daarna moet u er met de defecte Mac ook nog naartoe. Een hoop gedoe, dus!

Gelukkig heeft PC Refresh de oplossing: Breng uw MacBook naar een Pick Up Point bij u in de buurt.

U vindt een PC Refresh Pick Up Point op de volgende twee plekken:

Natuurlijk @ de Dierenspeciaalzaak
Zevenwouden 248   

Vivant de Plantage
Amsterdamsestraatweg 279

Belangrijk is wel dat u daarbij uw te repareren MacBook eerst online aanmeldt. Klik daarvoor op het Pick Up Point van uw keuze.

Grote en kwetsbare iMacs kunt u niet afleveren bij het Pick Up Point. Maak daarvoor gebruik van onze haal- en brengservice of bezoek een van onze serviceshops.

Mac reparatie Utrecht gezocht? PC Refresh helpt!

Mac reparatie UtrechtDe Mac is een apparaat dat de meeste mensen vaak gebruiken. Vaak zijn we ook best wel van ze afhankelijk, bijvoorbeeld voor onze belangrijke bestanden, contacten en foto’s. Als er dan een probleem mee is, dan is dat natuurlijk erg vervelend.

Is reparatie nog mogelijk en ook te adviseren? In de meeste gevallen is het antwoord op deze vraag gelukkig ‘ja’. Ook als u geen Apple garantie meer heeft, is een reparatie vaak een goede optie. De ervaren Apple specialisten van PC Refresh helpen u graag en voor u het weet functioneert uw Mac weer als vanouds.

Boek direct uw reparatie in

Woonachtig in Utrecht en een Mac reparatie nodig? Kies PC Refresh

Bij PC Refresh nemen we de reparatie van uw Mac graag voor onze rekening. Onze Apple specialisten hebben al sinds 2012 ervaring op het gebied van het repareren van allerlei Apple producten. We herstellen onder andere:

  • MacBooks
  • iMacs
  • Mac Mini’s

Behalve met een Mac reparatie Utrecht, kunnen we u ook bijvoorbeeld helpen met het opschonen van uw Mac, het aanleggen van een perfect werkend draadloos netwerk en het versnellen van uw Mac.

Waarom PC Refresh?

Het is onze ambitie om een onovertroffen service te bieden op het gebied van Mac reparaties Utrecht. Hoe doen we dit?

Alle Macs die bij ons binnenkomen, worden eerst aan een diagnose onderworpen. Deze diagnose is vrijblijvend. Dit betekent dat als het probleem te groot of kostbaar blijkt te zijn, u ervoor kunt kiezen om de Mac niet te laten repareren. U betaalt dan niets voor de diagnose.

Al onze medewerkers moeten zich houden aan onze speciale Privacy Code. Zo weet u zeker weet dat er op een veilige manier met uw persoonlijke en zakelijke gegevens wordt omgesprongen.

Verder zit op al onze hardware reparaties een garantie van twee jaar op onderdelen en montage. Mocht er zich na afloop dus toch een probleem voordoen, dan kunnen we dat kosteloos voor u herstellen.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Boek direct uw reparatie in

Pick-up points in Utrecht

Heeft u een MacBook? Dan kunt u in Utrecht u terecht bij een van onze Pick Up Points, nadat u uw Mac online hebt aangemeld voor reparatie. U vindt onze Pick Up Points op de volgende locaties:

Natuurlijk @ de Dierenspeciaalzaak
Zevenwouden 248   

Vivant de Plantage
Amsterdamsestraatweg 279  

Belangrijk is wel dat u daarbij uw Mac eerst online aanmeldt. Klik op het Pick Up Point van uw keuze voor meer informatie.

Voor grote en kwetsbare iMacs kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice of bezoekt u een van onze serviceshops.

Wat zijn de kosten?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie. De prijzen voor een computer reparatie in Utrecht die hier staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie.

Ga direct naar tarieven

Meer weten over onze reparatieservice of EEN Mac reparatie UTRECHT?

Heeft u nog vragen over onze reparatieserve of over onze Mac reparaties? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel: 030 242 22 00. Wij zijn u graag van dienst.

Enkele van onze Mac reparaties Utrecht:

Zie ook: