Mac reparatie Utrecht gezocht? PC Refresh helpt!

Maak hier uw afspraak!

Is uw Mac defect? Maak Dan gebruik van onze haal- en brengservice!

Mac reparatie halen en brengenAlle Apple producten zijn al even kostbaar als geliefd. Als trotse bezitter van een Mac hoopt u uiteraard lang plezier te hebben van dit mooie product. Als er dan een defect ontstaat, is dit natuurlijk erg vervelend. Ook brengt het aardig wat onzekerheid met zich mee. Kan de Mac nog gerepareerd worden? En waar moet u hem dan naartoe brengen?

U moet op zoek naar een goed reparatiebedrijf, liefst een in de buurt van Utrecht. Daarna moet u er met de defecte Mac ook nog naartoe. Een hoop gedoe, dus!

Gelukkig heeft PC Refresh de oplossing: u hoeft de deur niet meer uit met onze haal- en brengservice in Utrecht en omgeving, dus ook in bijvoorbeeld Zeist, Maarssen en Vleuten. Het apparaat wordt opgehaald, er wordt een diagnose gesteld, uw Mac wordt gerepareerd en weer bij u aan de deur afgeleverd, thuis of op het werk.

Wilt u ook gebruikmaken van deze handige service? Maak dan een afspraak. Al binnen 24 uur bellen we bij u aan! Onze servicemanager uit Loenen aan de Vecht is te bereiken op: 030 242 22 20.

Uw servicemanager stelt zich graag even aan u voor

Servicemanager UtrechtHallo! Mijn naam is Bas de Laat, ik ben uw servicemanager voor de regio Utrecht. Ik heb ruim 11 jaar ervaring met IT en computerreparaties. In het afgelopen decennium heb ik gewerkt voor verschillende landelijke computerketens en heb ik vele duizenden computers en mobiele apparaten voorbij zien komen. Inmiddels werk ik met veel plezier bij PC Refresh en zou ik u graag verwelkomen in onze klantenkring.

Mac reparatie Utrecht gezocht? PC Refresh helpt!

Mac reparatie UtrechtDe Mac is een apparaat dat de meeste mensen vaak gebruiken. Vaak zijn we ook best wel van ze afhankelijk, bijvoorbeeld voor onze belangrijke bestanden, contacten en foto’s. Als er dan een probleem mee is, dan is dat natuurlijk erg vervelend.

Is reparatie nog mogelijk en ook te adviseren? In de meeste gevallen is het antwoord op deze vraag gelukkig ‘ja’. Ook als u geen Apple garantie meer heeft, is een reparatie vaak een goede optie. De ervaren Apple specialisten van PC Refresh helpen u graag en voor u het weet functioneert uw Mac weer als vanouds.

Boek direct uw reparatie in

Woonachtig in Utrecht en een Mac reparatie nodig? Kom naar PC Refresh

Bij PC Refresh nemen we de reparatie van uw Mac graag voor onze rekening. In Utrecht komt bovendien binnenkort een serviceshop.

Onze Apple specialisten hebben al sinds 2012 ervaring op het gebied van het repareren van allerlei Apple producten. We herstellen onder andere:

  • MacBooks
  • iMacs
  • Mac Mini’s

Behalve met een Mac reparatie Utrecht, kunnen we u ook bijvoorbeeld helpen met het opschonen van uw Mac, het aanleggen van een perfect werkend draadloos netwerk en het versnellen van uw Mac.

Waarom PC Refresh?

Het is onze ambitie om een onovertroffen service te bieden op het gebied van Mac reparaties Utrecht. Hoe doen we dit?

Alle Macs die bij ons binnenkomen, worden eerst aan een diagnose onderworpen. Deze diagnose is vrijblijvend. Dit betekent dat als het probleem te groot of kostbaar blijkt te zijn, u ervoor kunt kiezen om de Mac niet te laten repareren. U betaalt dan niets voor de diagnose.

Al onze medewerkers moeten zich houden aan onze speciale Privacy Code. Zo weet u zeker weet dat er op een veilige manier met uw persoonlijke en zakelijke gegevens wordt omgesprongen.

Verder zit op al onze hardware reparaties een garantie van twee jaar op onderdelen en montage. Mocht er zich na afloop dus toch een probleem voordoen, dan kunnen we dat kosteloos voor u herstellen.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Boek direct uw reparatie in

Vanaf eind 2018 verzorgen wij óók Mac reparaties in Utrecht

Vanaf eind 2017 heten wij u welkom voor uw Mac reparatie in Utrecht, maar ook voor die tijd kunt u bij ons terecht. Dankzij onze verzendservice en ophaalservice kunnen wij, waar in Utrecht u ook woont of werkt, u altijd een oplossing bieden uw Apple gerelateerde problemen. U heeft de keuze uit 5 mogelijkheden:

Mac reparatie langsbrengenUw Mac zelf brengen

Vanaf eind 2017 kunt u uw Mac ter reparatie in Utrecht aanbieden bij onze nieuwe serviceshop, maar ook nu al kunt u bij ons in Den Haag en Amsterdam 6 dagen per week (van maandag tot en met zaterdag) zonder afspraak langskomen met uw defecte Mac. Op dinsdagen en donderdagen is PC Refresh in Den Haag zelfs tot 21.00 uur geopend.

Mac reparatie verzendenUw Mac verzekerd verzenden

Met de verzekerde verzendservice stuurt u uw Mac voor reparatie vanuit Utrecht naar de serviceshop van PC Refresh. Er is altijd wel een PostNL Pakketpunt bij u in de buurt. Voor de locatie van het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt, kunt u de PostNL locatiewijzer gebruiken.

Mac reparatie halen en brengenUw Mac laten ophalen

U kunt ook uw Mac voor reparatie vanuit Utrecht laten ophalen. Onze koerier haalt de Mac dan bij u thuis of op kantoor op en brengt deze naar onze serviceshop in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam om te laten repareren. U zorgt voor het verpakken, de rest wordt voor u gedaan.

Mac reparatie op locatieUw Mac op locatie laten repareren

Bij netwerkproblemen en sommige computerproblemen is het essentieel dat de computerspecialist bij u op locatie langs komt. Voor sommige Mac reparaties komen we daarom ook bij u in Utrecht langs.

Mac reparatie hulp op afstandUw Mac op afstand laten repareren

Software problemen kunnen soms verholpen worden door hulp op afstand in te schakelen. Onze computerspecialist neemt dan tijdelijk uw computer over. Dit type Mac reparaties is ook in Utrecht mogelijk en u hoeft er niet eens de deur voor uit. Voor hulp op afstand kunt ons bellen of via deze link een afspraak inplannen.

Wat zijn de kosten?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie. De prijzen voor een computer reparatie in Utrecht die hier staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie.

Ga direct naar tarieven

Meer weten over onze reparatieservice of EEN Mac reparatie UTRECHT?

Heeft u nog vragen over onze reparatieserve of over onze Mac reparaties? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel: 030 242 22 00. Wij zijn u graag van dienst.

Enkele van onze Mac reparaties Utrecht:

Gerelateerde pagina’s: