MacBook reparatie Utrecht nodig? Welkom bij PC Refresh!

Afspraak maken

MacBook reparatie nodig? Kies voor EEN PC REFRESH pick UP Point in Utrecht

 U heeft het vast weleens meegemaakt: u heeft flink wat uurtjes aan een project gewerkt als uw MacBook opeens besluit ermee op te houden. Gevolg: u kunt niet meer bij belangrijke tekstbestanden, fotobestanden en ook niet meer bij uw inloggegevens.

In de meeste gevallen kan hij nog wel gerepareerd worden, maar daarvoor moet u op zoek naar een goed reparatiebedrijf en dat kost tijd. En dan bent u er nog niet, want u moet uw defecte MacBook er ook nog zelf naartoe brengen. Ook daar gaat tijd in zitten.

Gelukkig is er een oplossing: PC Refresh krijgt in de toekomt een Serviceshop in Utrecht, maar biedt tot die tijd de mogelijkheid uw MacBook af te leveren bij een Pick Up Point bij u in de buurt.

U vindt een PC Refresh Pick Up Point op de volgende twee locaties:

Natuurlijk @ de Dierenspeciaalzaak
Zevenwouden 248   

Vivant de Plantage
Amsterdamsestraatweg 279

Belangrijk is wel dat u daarbij uw te repareren MacBook eerst online aanmeldt, ga daarvoor naar het Pick Up Point van uw keuze.

Onze ervaren MacBook specialisten weten het probleem altijd op te lossen. En het scheelt u een hoop tijd.

MacBook reparatie Utrecht nodig? Welkom bij PC Refresh!

MacBook reparatie UtrechtZoekt u een MacBook deskundige in Utrecht waar u een defecte laptop vakkundig en snel kunt laten repareren? Goed nieuws! Wat het probleem aan uw laptop ook is, onze ervaren laptop specialisten lossen het graag voor u op. Voor u het weet doet uw MacBook het weer als vanouds.

PC Refresh krijgt in de toekomt een Serviceshop in Utrecht, maar biedt tot die tijd de mogelijkheid uw MacBook af te leveren bij een Pick Up Point bij u in de buurt. Onze specialisten stellen altijd eerst een diagnose om precies te weten wat er aan de hand is. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Boek direct uw reparatie in

Voor een MacBook reparatie Utrecht schakelt u PC Refresh in

Bij PC Refresh doen wij uw MacBook reparatie, ook als u in Utrecht woont. Onze specialisten hebben ruime ervaring op het gebied van het repareren van computers en laptops, waaronder MacBooks.

Enkele MacBook reparaties die we regelmatig uitvoeren zijn:

  • Waterschade herstel;
  • LCD scherm reparatie;
  • Accu vervanging.

We repareren alle typen MacBooks, MacBook Airs en MacBook Pro’s. We kunnen u bovendien van dienst zijn wanneer u bijvoorbeeld uw MacBook wilt laten reinigen, bij een SSD installatie en het opschonen van uw MacBook.

Waarom uw MacBook laten repareren bij PC Refresh?

Bij PC Refresh willen wij u een onovertroffen service bieden, ook voor alle MacBook reparaties voor Utrecht.

Bij alle MacBooks en andere apparaten die bij ons binnenkomen, doen wij eerst een complete diagnose. Dat betekent dat als het repareren van het probleem te kostbaar voor u wordt, u ervoor kunt kiezen uw MacBook niet te laten repareren. U betaalt dan ook niets voor de diagnose.

Gaat u wél akkoord met een reparatie, dan gaan we uiteraard zorgvuldig met uw gegevens om. Niet voor niets moeten al onze medewerkers zich aan onze speciale Privacy Code houden.

Op al onze hardware reparaties zit bovendien twee jaar garantie, evenveel als op een nieuwe computer dus u loopt eigenlijk geen enkel risico.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Boek direct uw reparatie in

Pick up points in Utrecht

Uw MacBook in Utrecht laten repareren? Dan kunt u terecht bij een van onze Pick Up Points, nadat u uw MacBook online hebt aangemeld voor reparatie. U vindt onze Pick Up Points op de volgende locaties:

Natuurlijk @ de Dierenspeciaalzaak
Zevenwouden 248   

Vivant de Plantage
Amsterdamsestraatweg 279  

Belangrijk is wel dat u daarbij uw MacBook eerst online aanmeldt. Klik op het Pick Up Point van uw keuze voor meer informatie.

Wat kost een reparatie?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie. De prijzen voor een computer reparatie in Utrecht die staan weergegeven voor MacBook Pro en MacBook Air geven u echter wel een goede indicatie.

Meer informatie over onze MacBook reparaties?

Heeft u een vraag over bijvoorbeeld onze werkwijze bij MacBook reparaties? Aarzel dan vooral niet en neem contact op. U kunt ons bellen op: 030 242 22 20 of via het contactformulier. Wij horen graag van u.

Enkele MacBook reparaties Utrecht:

Zie ook: