MacBook reparatie Utrecht nodig? Welkom bij PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

MacBook reparatie nodig? Kies voor de haal- en brengservice in en om Utrecht

 MacBook reparatie halen en brengenU heeft het vast weleens meegemaakt: u heeft flink wat uurtjes aan een project gewerkt als uw MacBook opeens besluit ermee op te houden. Gevolg: u kunt niet meer bij belangrijke tekstbestanden, fotobestanden en ook niet meer bij uw inloggegevens.

In de meeste gevallen kan hij nog wel gerepareerd worden, maar daarvoor moet u op zoek naar een goed reparatiebedrijf en dat kost tijd. En dan bent u er nog niet, want u moet uw defecte MacBook er ook nog zelf naartoe brengen. Ook daar gaat tijd in zitten.

PC Refresh heeft hiervoor een oplossing: een unieke haal- en brengservice in Utrecht en omgeving. Uw MacBook wordt opgehaald, er wordt een complete diagnose gesteld, uw MacBook wordt gerepareerd en weer bij u thuis of op het werk afgeleverd. U bent dus geen extra tijd meer kwijt aan de reparatie.

U kunt niet alleen in Utrecht gebruikmaken van de haal- en brengservice, maar ook in de omgeving van Utrecht. Dus ook in plaatsen als Zeist, Houten en Nieuwegein kunt u het apparaat kosteloos laten ophalen voor reparatie.

Onze ervaren MacBook specialisten weten het probleem altijd op te lossen. En het scheelt u een hoop tijd.

Wilt u ook gebruikmaken van deze handige service? Maak bij ons een afspraak! Al binnen 24 uur bellen we bij u aan! Onze servicemanager uit Loenen aan de Vecht is ook rechtstreeks telefonisch te bereiken op: 030 242 22 20.

MacBook reparatie Utrecht nodig? Welkom bij PC Refresh!

MacBook reparatie UtrechtOnze MacBook is voor de meeste van ons een onmisbare metgezel, of het nu voor ontspanning of voor werk is. Als er dan een probleem of defect aan uw MacBook ontstaat is dan meestal ook meteen heel vervelend. Niet meer bij bestanden kunnen en gewoon het apparaat niet meer kunnen gebruiken kan uw dag flink verpesten.

Wat moet u dan doen? Gelukkig is een MacBook reparatie vaak prima mogelijk. De ervaren specialisten van PC Refresh helpen u graag! Ze doen niet alleen reparaties, maar kunnen u ook advies geven, upgrades uitvoeren en u gewoon helpen met de computer. Vaak kunt u dan weer jaren plezier hebben van uw MacBook.

Boek direct uw reparatie in

Voor een MacBook reparatie Utrecht schakelt u PC Refresh in

Bij PC Refresh doen wij uw MacBook reparatie, ook als u in Utrecht woont. Onze specialisten hebben ruime ervaring op het gebied van het repareren van computers en laptops, waaronder MacBooks.

Enkele MacBook reparaties die we regelmatig uitvoeren zijn:

  • Waterschade herstel;
  • LCD scherm reparatie;
  • Accu vervanging.

We repareren alle typen MacBooks, MacBook Airs en MacBook Pro’s. We kunnen u bovendien van dienst zijn wanneer u bijvoorbeeld uw MacBook wilt laten reinigen, bij een SSD installatie en het opschonen van uw MacBook.

Waarom uw MacBook laten repareren bij PC Refresh?

Bij PC Refresh willen wij u een onovertroffen service bieden, ook voor alle MacBook reparaties voor Utrecht.

Bij alle MacBooks en andere apparaten die bij ons binnenkomen, doen wij eerst een complete diagnose. Dat betekent dat als het repareren van het probleem te kostbaar voor u wordt, u ervoor kunt kiezen uw MacBook niet te laten repareren. U betaalt dan ook niets voor de diagnose.

Gaat u wél akkoord met een reparatie, dan gaan we uiteraard zorgvuldig met uw gegevens om. Niet voor niets moeten al onze medewerkers zich aan onze speciale Privacy Code houden.

Op al onze hardware reparaties zit bovendien twee jaar garantie, evenveel als op een nieuwe computer dus u loopt eigenlijk geen enkel risico.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Boek direct uw reparatie in

De mogelijkheden

Voor een MacBook reparatie kunt u bij ons langskomen, maar eigenlijk kunt u vanuit heel Nederland bij ons terecht, dus ook vanuit Utrecht. Op dit moment kunt u op 5 manieren uw MacBook ter reparatie aanbieden.

Wat kost een reparatie?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie. De prijzen voor een computer reparatie in Utrecht die staan weergegeven voor MacBook Pro en MacBook Air geven u echter wel een goede indicatie.

Meer informatie over onze MacBook reparaties?

Heeft u een vraag over bijvoorbeeld onze werkwijze bij MacBook reparaties? Aarzel dan vooral niet en neem contact op. U kunt ons bellen op: 030 242 22 20 of via het contactformulier. Wij horen graag van u.

Enkele MacBook reparaties Utrecht:

Zie ook: