iMac reparatie Utrecht gezocht? PC Refresh staat voor u klaar!

Maak hier uw afspraak!

Laat uw defecte iMac ophalen in Utrecht en omgeving

iMac reparatie halen en brengenUw iMac is een geweldig apparaat, uitgerust met uitgekiende technologie, maar zelfs geweldige apparaten kunnen opeens niet meer goed functioneren of – erger nog – helemaal defect raken. Gevolg: u heeft geen toegang meer tot uw foto’s en belangrijke tekstbestanden en ook niet meer bij uw inloggegevens. Supervervelend natuurlijk!

De volgende stap is uw iMac laten repareren, maar waar brengt u hem naartoe? Daarvoor moet u op zoek naar een goed reparatiebedrijf en dat kost tijd. En heeft u een geschikt bedrijf gevonden, dan moet u de computer ook nog zelf brengen. Dat kost nog meer tijd.

PC Refresh heeft de oplossing: maak gebruik van onze unieke haal- en brengservice voor de regio Utrecht. We komen dus ook in bijvoorbeeld Maarssen, Houten en Zeist. We halen uw iMac af, stellen een diagnose in onze serviceshop en voeren de reparatie uit. Daarna bezorgen we de computer uiteraard ook weer bij u terug.

Wat het defect aan uw iMac ook is, de ervaren iMac specialisten weten het altijd op te lossen.

Wilt u ook gebruikmaken van deze handige service? Maak dan een afspraak. Al binnen 24 uur bellen we bij u aan! Onze servicemanager uit Loenen aan de Vecht is ook rechtstreeks te bereiken op: 030 242 22 02.

iMac reparatie Utrecht gezocht? PC Refresh staat voor u klaar!

iMac reparatie UtrechtEen iMac is een leuk en voor veel mensen ook erg belangrijk apparaat. We doen er van alles op: werken, films kijken, spelletjes spelen, noem maar op. Als er dan een probleem mee is, kan dat aardig wat stress opleveren.

Heel vaak is er echter een betaalbare oplossing mogelijk en de ervaren iMac specialisten van PC Refresh willen u daar graag bij helpen! Vaak kan uw iMac namelijk nog gewoon hersteld worden en kan hij daarna weer jaren mee.

Boek direct uw reparatie in

Laat uw iMac repareren door PC Refresh

Onze specialisten houden zich al sinds 2012 bezig met het repareren van iMacs, MacBooks, iPads, en nog veel meer Apple producten.

Enkele iMac reparaties die we regelmatig uitvoeren:

  • Vervangen van de harde schijf van een iMac;
  • Reparatie van het scherm van een iMac;
  • Herstellen van de externe aansluitingen van een iMac.

Maar wij doen natuurlijk ook andere dingen. Wilt bijvoorbeeld de harde schijf van uw iMac geüpgraded hebben naar bijvoorbeeld een SSD? Wilt u het werkgeheugen van uw iMac uitgebreid hebben. Kortom: voor alle mogelijke iMac reparaties en upgrades vanuit Utrecht kunt u bij ons terecht.

Waarom uw iMac laten repareren door PC Refresh?

Ons doel is het bieden van een onovertroffen service! Dat geldt uiteraard ook bij iMac reparaties in Utrecht. Hoe doen we dat?

Complete diagnose

Als u met uw iMac naar ons komt, beginnen we daarom eerst met een complete diagnose. Zo komt u zo min mogelijk voor verrassingen voor verrassingen te staan.

Privacy Code

Dankzij onze Privacy Code kunt u er bovendien zeker van zijn dat uw persoonlijke en zakelijke gegevens bij ons veilig zijn.

Twee jaar garantie

Ook na de reparatie kunt u nog profiteren van onze service. Wij bieden namelijk twee jaar garantie op al onze hardware reparaties. Dat is evenveel als voor een nieuwe computer.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Boek direct uw reparatie in

Vanaf eind 2017 verzorgen wij óók iMac reparaties in Utrecht

Vanaf eind 2017 heten wij u van harte welkom in Utrecht waar vanaf dan een serviceshop gevestigd wordt. Geen zin om zo lang te wachten? Uiteraard kunt u ook voor die tijd al bij ons terecht voor een iMac reparatie vanuit Utrecht. U heeft de keuze uit 5 mogelijkheden:

 iMac reparatie langsbrengen Uw iMac zelf brengen

Vanaf eind 2018 voor iMac reparaties in Utrecht bij onze serviceshop terecht, maar ook nu al kunt u in Den Haag en Amsterdam 6 dagen per week (van maandag tot en met zaterdag) zonder afspraak binnenlopen. Op dinsdagen en donderdagen is PC Refresh in Den Haag zelfs tot 21.00 uur geopend.

 iMac reparatie verzenden  Uw iMac verzekerd verzenden

U kunt ook uw te repareren iMac vanuit Utrecht naar ons in Den Haag opsturen. Dit gaat met de verzekerde verzendservice van PostNL, waarvan er meestal wel een pakketpunt in de buurt is. De PostNL locatiewijzer vertelt u de locatie van het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt.

iMac reparatie halen en brengenUw iMac laten ophalen

Als u uw iMac wilt laten repareren kunt u ook gebruik maken van onze koerier. Dit is nog eenvoudiger dan bijvoorbeeld hem opsturen. Onze koerier haalt uw iMac voor reparatie bij u op en brengt deze naar onze serviceshop in Den Haag of Amsterdam. U zorgt voor het verpakken, de rest wordt voor u gedaan.

Mac reparatie op locatieUw iMac op locatie laten repareren

Bij netwerkproblemen en sommige computerproblemen is het essentieel dat de iMac specialist bij u op locatie langs komt. PC Refresh komt bij u thuis of op kantoor in de Randstad. Ook voor iMac reparaties komt PC Refresh dus bij u langs. Mocht het probleem niet op locatie op te lossen zijn, dan adviseren we u over een andere oplossing.

 

iMac reparatie hulp op afstandUw iMac op afstand laten repareren

Software problemen kunnen soms verholpen worden met hulp op afstand. Onze iMac specialist neemt dan tijdelijk uw computer over. Voor dit type iMac reparaties hoeft u niet eens de deur uit. Voor hulp op afstand kunt ons bellen of via deze link een afspraak inplannen.

Wat kost een reparatie?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type computer. De prijzen voor een iMac reparatie in Utrecht die hier staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie.

Vragen over onze reparatieservice of onze iMac reparaties?

Wilt u meer weten over onze reparatieservice of onze werkwijze bij reparaties? Neem dan gerust contact op. We zijn te bereiken op: 030 242 22 00 en via ons contactformulier. We horen graag van u.

Enkele iMac reparaties Utrecht:

Zie OOk: