iMac reparatie Utrecht gezocht? PC Refresh staat voor u klaar!

Afspraak maken

Uw iMac laten repareren

Uw iMac is een geweldig apparaat, uitgerust met uitgekiende technologie, maar zelfs geweldige apparaten kunnen opeens niet meer goed functioneren of – erger nog – helemaal defect raken. Gevolg: u heeft geen toegang meer tot uw foto’s en belangrijke tekstbestanden en ook niet meer bij uw inloggegevens. Supervervelend natuurlijk!

De volgende stap is uw iMac laten repareren, maar waar brengt u hem naartoe? Daarvoor moet u op zoek naar een goed reparatiebedrijf en dat kost tijd. En heeft u een geschikt bedrijf gevonden, dan moet u de computer ook nog zelf brengen. Dat kost nog meer tijd.

Wat het defect aan uw iMac ook is, de ervaren iMac specialisten weten het altijd op te lossen.

iMac reparatie Utrecht gezocht? PC Refresh staat voor u klaar!

iMac reparatie UtrechtEen iMac is een leuk en voor veel mensen ook erg belangrijk apparaat. We doen er van alles op: werken, films kijken, spelletjes spelen, noem maar op. Als er dan een probleem mee is, kan dat aardig wat stress opleveren.

Heel vaak is er echter een betaalbare oplossing mogelijk en de ervaren iMac specialisten van PC Refresh willen u daar graag bij helpen! Vaak kan uw iMac namelijk nog gewoon hersteld worden en kan hij daarna weer jaren mee.

Boek direct uw reparatie in

Laat uw iMac repareren door PC Refresh

Onze specialisten houden zich al sinds 2012 bezig met het repareren van iMacs, MacBooks, en nog veel meer Apple producten.

Enkele iMac reparaties die we regelmatig uitvoeren:

  • Vervangen van de harde schijf van een iMac;
  • Reparatie van het scherm van een iMac;
  • Herstellen van de externe aansluitingen van een iMac.

Maar wij doen natuurlijk ook andere dingen. Wilt bijvoorbeeld de harde schijf van uw iMac geüpgraded hebben naar bijvoorbeeld een SSD? Wilt u het werkgeheugen van uw iMac uitgebreid hebben. Kortom: voor alle mogelijke iMac reparaties en upgrades vanuit Utrecht kunt u bij ons terecht.

Waarom uw iMac laten repareren door PC Refresh?

Ons doel is het bieden van een onovertroffen service! Dat geldt uiteraard ook bij iMac reparaties in Utrecht. Hoe doen we dat?

Complete diagnose

Als u met uw iMac naar ons komt, beginnen we daarom eerst met een complete diagnose. Zo komt u zo min mogelijk voor verrassingen voor verrassingen te staan.

Privacy Code

Dankzij onze Privacy Code kunt u er bovendien zeker van zijn dat uw persoonlijke en zakelijke gegevens bij ons veilig zijn.

Twee jaar garantie

Ook na de reparatie kunt u nog profiteren van onze service. Wij bieden namelijk twee jaar garantie op al onze hardware reparaties. Dat is evenveel als voor een nieuwe computer.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Boek direct uw reparatie in

Uw iMac laten repareren in Utrecht?

Wilt u uw iMac laten repareren, dan kunt u terecht bij een van onze serviceshops (in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag) of gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Wat kost een reparatie?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type computer. De prijzen voor een iMac reparatie in Utrecht die hier staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie.

Vragen over onze reparatieservice of onze iMac reparaties?

Wilt u meer weten over onze reparatieservice of onze werkwijze bij reparaties? Neem dan gerust contact op. We zijn te bereiken op: 030 242 22 00 en via ons contactformulier. We horen graag van u.

Enkele iMac reparaties Utrecht:

Zie OOk: