PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Computer reparatie Den Haag? Kom naar PC Refresh

Afspraak maken

Staart u van het één op het andere moment naar een zwart scherm? Geen nood. Het team van PC Refresh in Den Haag repareert uw pc, laptop of Mac. Snel, adequaat en vakkundig. 

Bij PC Refresh kunt u terecht voor alle soorten reparaties aan pc’s, laptops, Macs of de bijbehorende accessoires. De defecte onderdelen worden tijdens de computer reparatie Den Haag vervangen of gerepareerd. Van beeldscherm tot harde schijf. Van accu tot adapter. Ook bij vochtschade of valschade, met prijsopgaaf voor de verzekering.

U bent van maandag t/m zaterdag welkom in ons PC Pickup innamepunt:

Primera Reinkenstraat
Reinkenstraat 93
2517 CS Den Haag
Kijk hier voor de openingstijden

Boek direct uw reparatie in

Computer reparatie Den Haag: voor elke pc een oplossing

Onze monteurs hebben met hun 15+ jaar ervaring al tienduizenden pc’s, laptops en Macs gerepareerd. Een aantal voorbeelden van veel voorkomende reparaties:

  • Vervanging van defecte harde schijven en dataherstel
  • Opschonen van vervuilde en trage pc’s, laptops en Macs
  • Upgrades van alle merken pc’s en laptops, zoals het plaatsen van een snelle SSD harddisk of meer RAM werkgeheugen
  • Vervanging van beeldschermen en toetsenborden van laptop en MacBook
  • Vervanging van accu’s en adapters van laptops en Macs
  • Verwijderen van virussen en malware, zowel bij Windows als OS X / macOS computers
  • Herstel bij vochtschade of valschade, inclusief prijsopgaaf voor de verzekering

Pc, Mac of laptop reparatie Den Haag: Complete diagnose

‘Wat is het probleem?’ Dat is natuurlijk dé prangende vraag bij elke computerreparatie. Laat u uw pc, Mac of laptop repareren door PC Refresh, dan krijgt u het antwoord op de deze vraag. Ook krijgt u antwoord op vragen als ‘wat zou de reparatie van de computer gaan kosten?’ en ‘hoeveel tijd zal de computer reparatie in beslag nemen?’ Op basis van die informatie kunt u beslissen of u uw computer wilt laten repareren. Wanneer de reparatie van uw computer niet meer in verhouding zou staan tot de waarde daarvan of de kosten van een vervangende pc, krijgt u daarover een eerlijk advies.

Mocht een reparatie niet meer de moeite waard zijn, dan biedt PC Refresh verschillende refurbished laptops of assembleren we een desktop pc geheel op maat voor u. Er is altijd een passende oplossing.

Wat kost een pc reparatie bij PC Refresh?

Elk probleem kent een andere oplossing en bij elke oplossing hoort een ander prijskaartje. Voor de meest voorkomende oplossingen hebben we prijsindicaties opgenomen in onze prijslijst.

Wilt u een prijsindicatie vooraf? Laat ons weten wat het probleem is, indien mogelijk voorzien van modelnummer, serienummer en enkele foto’s. Onze klantenservice helpt u graag verder.

Hoe lang duurt een computerreparatie?

We begrijpen dat u uw computer liefst zo kort mogelijk kwijt bent, daarom hebben we onze processen ingericht voor optimale snelheid en efficiency.

Een normale diagnose duurt enkele werkdagen, een spoeddiagnose doen we in 24 uur of één werkdag (met uitzondering van weekenden en feestdagen). Daarna kunnen we u goed informeren over de verwachtte doorlooptijd van de reparatie, die afhankelijk is van benodigde onderdelen.

Apple reparatie Den Haag

Problemen met uw iMac of MacBook? In de PC Refresh werkplaats zijn de iMac en MacBook reparatie een dagelijks terugkerend fenomeen. Of het nu gaat om een MacBook die niet meer start of een iMac die traag wordt, bij PC Refresh zijn onderdelen en expertise aanwezig om elk probleem doeltreffend op te lossen. Ook de Mac Mini en Mac Pro worden regelmatig onder handen genomen voor reparatie of upgrade.

U kunt uw Mac reparatie dus met een gerust hart overlaten aan de specialisten van PC Refresh!

Garantie op de uitgevoerde pc, Mac en laptop reparaties

Op alle hardware reparaties geldt er een garantietermijn van twee jaar op de onderdelen en montage.

Uw computer in Den Haag laten repareren?

U bent van maandag t/m zaterdag welkom bij ons PC Pickup innamepunt, een afspraak maken is niet nodig. U vindt ons hier:

Primera Reinkenstraat
Reinkenstraat 93
2517 CS Den Haag
Kijk hier voor de openingstijden

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of ons bellen op 070 220 00 01. U kunt direct een afspraak maken.

Woont u buiten Den Haag? Bekijk dan al onze 20+ innamepunten op PC Pickup.

Zie ook de aanverwante pagina’s: