MacBook reparatie Amsterdam nodig? Kies PC Refresh!

Afspraak maken

Of het nu voor werk is, voor ontspanning of voor allebei, uw MacBook is een onmisbaar apparaat. Een probleem aan uw MacBook komt dan ook nooit gelegen. U kunt niet meer bij uw bestanden of erger nog, u kunt uw Mac helemaal niet meer gebruiken: het kan uw dag flink verpesten!

Gelukkig kunt u uw MacBook in Amsterdam prima laten repareren. De ervaren Apple specialisten van PC Refresh herstellen dagelijks tientallen defecte MacBooks, dus ook die van u is welkom. Een kapot scherm, een trage MacBook of vochtschade door een kop koffie, het wordt snel en adequaat verholpen!

Net als duizenden andere MacBook gebruikers loopt u bij PC Refresh in no-time weer met een glimlach naar buiten. Niet voor niets beoordelen klanten PC Refresh met gemiddeld een 9,8. Kom dus ook langs voor uw complete diagnose!

Wat kost een MacBook reparatie in Amsterdam?

Bent u benieuwd naar de tarieven van uw MacBook reparatie in Amsterdam? Natuurlijk zijn de kosten sterk afhankelijk van het soort reparatie dat benodigd is. Daarom biedt PC Refresh u altijd een complete diagnose aan!

Heeft u zelf al een idee van het soort reparatie dat u zoekt? Neem dan een kijkje bij onze MacBook reparatie tarieven:

MacBook Pro reparatie tarieven MacBook Pro reparatie tarieven;

 

MacBook Air reparatie tarieven MacBook Air reparatie tarieven.

Hoe kunt u uw MacBook in Amsterdam laten repareren?

In Amsterdam bent u natuurlijk welkom in uw PC Refresh serviceshop aan de Roelof Hartstraat 52, in Oud-Zuid. Maar dat is niet de enige optie. U kunt ook zelf uw MacBook verzenden, laten ophalen of een Apple specialist laten langskomen.

De mogelijkheden op een rijtje:

 

MacBook reparatie langsbrengenMacBook reparatie verzendenMacBook reparatie halen en brengen

U kunt ons bellen, langskomen of zelfs uw reparatie online starten met het afspraakformulier. Wij staan voor u klaar!

Maak direct een afspraak

Soorten MacBook reparaties in Amsterdam

Of u nou te kampen hebt met een defect scherm, oververhitting of een Mac die helemaal niet meer start, voor elke defecte MacBook in Amsterdam is een passende oplossing. Een aantal van de meest voorkomende MacBook reparaties zijn:

  • Vervangen van het MacBook scherm
  • Herstellen van vochtschade
  • Sneller maken van trage MacBooks
  • Vervangen van accu’s en adapters
  • Herstel van problemen met Mac OS X

Meer informatie over de verschillende MacBook problemen en bijbehorende reparaties vindt u op de pagina over MacBook reparatie.

Waarom kiest u in Amsterdam voor PC Refresh?

U vindt tegenwoordig genoeg mannetjes en studenten die iets doen met computerhulp en reparaties. Waarom kiest u dan voor de service van PC Refresh?

De Apple specialisten van PC Refresh staan bekend om hun klantvriendelijkheid en repareren uw MacBook vlot en vakkundig. Als u kiest voor PC Refresh, bent u verzekerd van de volgende unieke voordelen:

  • Een complete diagnose
  • Verschillende 24-uurs reparaties
  • Een unieke Privacy Code
  • Twee jaar garantie op hardware reparaties
  • ICTWaarborg certificering

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh >>

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

 

Overtuigd geraakt door de unieke service van PC Refresh?

Start direct uw reparatie

Zie ook: