Onze verzendservice voor heel Nederland

Vraag uw verzendlabel aan!

Geen PC Refresh serviceshop in uw omgeving? Geen probleem, met onze verzendservice kunt u een defect apparaat naar ons opsturen voor reparatie. Dat kan vanaf elk PostNL Pakketpunt in Nederland!

Onze verzendservice

Lukt het u niet om naar een van onze serviceshops te komen? Maak dan gebruik van onze handige verzendservice. De kosten voor verzending bedragen € 29, dat is inclusief de retourzending.

Na ontvangst van het defecte apparaat stellen we een complete diagnose en laten we u weten wat de mogelijkheden zijn voor reparatie.

Is verzenden veilig?

Verzenden met pakketpost is een veilige methode van transport, zolang het apparaat maar goed wordt verpakt. Instructies voor het verpakken van uw apparaat vindt u hieronder.

Verzonden pakketten zijn standaard verzekerd tot een bedrag van € 500 (mits deugdelijk verpakt). Wilt u uw pakket voor een hoger bedrag laten verzekeren? Dat kan, vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Het zorgvuldig omgaan met uw apparatuur en bestanden heeft voor ons de hoogste prioriteit. Naast uitgebreide beveiliging in onze serviceshops hebben we daarom ook een Privacy Code voor het vertrouwelijk omgaan met uw gegevens.

Instructies voor verpakken

Hieronder vindt u enkele algemene aanwijzingen voor het verpakken van uw computer. Let op! U bent zelf verantwoordelijk voor het deugdelijk verpakken van het defecte apparaat.

  • Zorg altijd voor een back-up van uw gegevens, indien mogelijk;
  • Verpak uw apparaat goed in een stevige doos;
  • Binnenin de doos moet de computer vastliggen in zacht materiaal, zoals piepschuim, proppen papier of bubbeltjesplastic;
  • Grote en zware computers, zoals desktop-pc’s, All-in-One pc’s, iMacs en Mac Pro’s dienen in een apart binnenframe te worden vastgezet, bijvoorbeeld in de originele doos.
  • Voorkom dat de computer kan schuiven of tegen de rand van de doos kan stoten;
  • Zorg dat de doos goed is dichtgeplakt met sterke tape.
  • Lever randapparaten (zoals toetsenbord, muis en monitor) alleen mee als daar een probleem mee is.
  • Bij laptops: lever indien mogelijk de accu en oplader mee.

Wilt u persoonlijk advies over het verpakken van uw apparaat? Neem dan contact met ons op voor advies op maat.

UW verzending starten

Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt van ons een bevestiging per e-mail.