MacBook reparatie nodig? Snel en vakkundig bij PC Refresh!

Afspraak maken

Voor veel mensen is het bijna een onafscheidelijke metgezel: hun MacBook. Hij gaat mee in onze tas, we gebruiken hem op ons werk of op vakantie en natuurlijk thuis. Als hij dan defect raakt, is dat meestal erg vervelend. Opeens kunt u daarna namelijk niet meer bij uw bestanden of foto’s. Hoe nu verder?

Apple producten zijn best kostbaar, maar vaak is een MacBook reparatie nog heel goed mogelijk en kan uw MacBook daarna weer jaren mee. PC Refresh is u daarom graag van dienst. Onze ervaren MacBook specialisten doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw MacBook snel weer perfect functioneert!

Boek direct uw reparatie in

Voor een MacBook reparatie schakelt u PC Refresh in

Bij PC Refresh nemen we graag uw MacBook reparatie voor onze rekening. Onze MacBook specialisten hebben al sinds 2012 ervaring op het gebied van het repareren van iMacs en dus ook MacBooks.

Enkele MacBook reparaties die we regelmatig uitvoeren zijn:

  • Waterschade herstel;
  • LCD scherm reparatie;
  • Accu vervanging.

Het spreekt vanzelf dat we vrijwel alle typen MacBooks repareren. We kunnen u bovendien helpen wanneer u uw MacBook wilt laten reinigen, we kunnen u helpen bij een SSD installatie en uw MacBook voor u opschonen.

Waarom uw MacBook laten repareren bij PC Refresh?

Bij PC Refresh willen wij u een onovertroffen service bieden, ook voor alle MacBook reparaties.

Alle MacBooks die bij ons binnenkomen, worden eerst onderworpen aan een complete diagnose. Dat betekent dat als het repareren van probleem te kostbaar voor u wordt, u ervoor kunt kiezen uw MacBook niet te laten repareren. U betaalt dan alleen de diagnosekosten.

Gaat u wél akkoord met een reparatie, dan gaan we uiteraard zorgvuldig met uw gegevens om. Niet voor niets moeten al onze medewerkers zich aan onze speciale Privacy Code houden.

Op al onze hardware reparaties zit bovendien twee jaar garantie, evenveel als op een nieuwe computer dus u loopt eigenlijk geen enkel risico.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

BOEK DIRECT UW REPARATIE IN

Wat zijn de mogelijkheden?

Voor een MacBook reparatie kunt u vanuit heel Nederland bij ons terecht. Op dit moment kunt u op 5 manieren uw MacBook ter reparatie aanbieden:

Wat kost uw MacBook reparatie?

Onze tarieven voor een MacBook reparatie zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type MacBook. De tarieven die u hier vindt zijn daarom ook alleen een indicatie. Na de complete diagnose, kunnen wij u uiteraard wél precies vertellen wat de kosten zijn.

Ga direct naar tarieven

Hoeveel tijd is nodig er voor een MacBook reparatie?

Meestal moet u rekening houden met een reparatietijd van 2 tot 5 werkdagen maar in sommige gevallen is het mogelijk om de reparatie binnen 24 uur te laten doen. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden!

Meer weten over onze MacBook reparaties?

Wij staan u graag te woord om al uw vragen over MacBook reparaties te beantwoorden. Neem dus gerust contact met ons op. 

Zie ook: