PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Computer reparatie Haarlem? Kies PC Refresh

Afspraak maken

Zoekt u een betrouwbaar adres in Haarlem om uw computer te laten repareren? En liever vandaag dan morgen? Dan is er goed nieuws.

Onze computerspecialisten hebben met hun jarenlange ervaring altijd een oplossing om uw pc, laptop of Mac te repareren en zo snel mogelijk weer optimaal te laten functioneren.

Om uw pc, Mac of laptop te laten repareren kunt u zeven dagen per week binnenlopen bij ons PC Pickup innamepunt:

Speelgoedwinkel Krokodil
Gedempte Oude Gracht 84
2011 GV Haarlem
Kijk hier voor de openingstijden

Wat kost een pc, Mac of laptop reparatie Haarlem?

De kosten van uw reparatie hangen af van het type computer en de benodigde reparatie. Bij onze tarieven krijgt u een indicatie van de tarieven van veel voorkomende reparaties.

Weet u niet precies welke reparatie u nodig heeft? Geen probleem, we stellen altijd eerst een goede diagnose, waarna u een prijsopgave ontvangt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Soms is het mogelijk om met het modelnummer, serienummer en enkele foto’s alvast een eerste prijsindicatie op te geven. Neemt u daarvoor contact op met onze klantenservice.

Doorlooptijd van een reparatie

Natuurlijk wilt u uw pc, Mac of laptop zo snel mogelijk weer terug hebben, dat snappen we heel goed. Daarom is ons proces gericht op een zo spoedig mogelijke afhandeling, zonder de kwaliteit van de diagnose en reparatie in gevaar te brengen.

Een normale diagnose doen we in enkele werkdagen, onze spoeddiagnose duurt 24 uur of 1 werkdag (weekenden en feestdagen uitgezonderd). De doorlooptijd van de reparatie is afhankelijk van benodigde onderdelen en de voorraden.

Uw Computer laten repareren door PC Refresh

Kom langs bij het PC Pickup innamepunt wanneer het u uitkomt, zeven dagen per week. Een afspraak maken is niet nodig.

Speelgoedwinkel Krokodil
Gedempte Oude Gracht 84
2011 GV Haarlem
Kijk hier voor de openingstijden

Bij het innamepunt nemen we uw computer in volgens een vaste procedure en wordt hij met onze computerkoerier veilig vervoerd naar onze centrale werkplaats in Den Haag.

Heeft u een grote desktop pc, iMac of all-in-one pc en wilt u liever helemaal niet de deur uit? Laat de computer dan ophalen door onze computerkoerier, informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Soorten Computerreparaties Haarlem  

De monteurs van PC Refresh hebben al tienduizenden computers gerepareerd, van vrijwel elk denkbaar merk en model. Enkele reparaties die vaak voorkomen:

  • Reiniging van uw pc, Mac of laptop (alle merken);
  • Vervangen van de harde schijf of upgrade naar snellere SSD harddisk;
  • Virusvrij maken of schoon installeren van Windows of macOS;
  • Dataherstel van computers en externe harde schijven;
  • Herstel van vochtschade en valschade, inclusief prijsopgave voor de verzekering.

Zelfs als een reparatie niet meer rendabel mocht zijn, bieden we alternatieve oplossingen. Denk aan een refurbished laptop met 2 jaar garantie of een op maat samengestelde desktop pc voor thuis of op kantoor. Onze specialisten hebben een oplossing voor elke situatie.

Maak hier uw afspraak

“We zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.”

Kies voor een écht professionele reparatie

Mannetjes die weleens een laptop hebben opengeschroefd vindt u overal. Waarom kiest u dan toch PC Refresh?

Onze specialisten hebben 15+ jaar ervaring en staan bekend om hun vakkundigheid. Daarom kozen tienduizenden particulieren en ondernemers PC Refresh en geven we zonder schroom 2 jaar garantie op onze hardware reparaties.

Zie ook de volgende pagina’s

Maak hier uw afspraak