Computer reparatie Haarlem nodig? Welkom bij PC Refresh

Maak hier uw afspraak!

Zit u net lekker achter uw computer te werken en wordt het scherm opeens zwart? Doet uw computer van het ene moment op het andere niets meer? Dat is natuurlijk bijzonder vervelend en komt nooit uit. Wat nu?

Gelukkig is de oplossing dichtbij: de ervaren specialisten van PC Refresh repareren ieder defect aan uw computer vlot en vakkundig – op locatie in Haarlem of in de serviceshop in Amsterdam. Ideaal, toch?

Direct uw reparatie inboeken

Uw computer laten repareren door PC Refresh

Bij PC Refresh hebben we sinds 2012 al tienduizenden computers gerepareerd. Onze computer reparaties vinden plaats onze serviceshop aan de Roelof Hartstraat 52 in Amsterdam. U kunt 6 dagen per week zonder afspraak bij ons binnenlopen. Is het voor u lastig om naar onze serviceshop te komen? Geen probleem: u kunt uw defecte computer tegen betaling van € 29 ook naar ons opsturen, tegen betaling van € 49 door onze koerier op laten halen, hulp op afstand inboeken of hulp op locatie aanvragen.

Enkele reparaties die wij uitvoeren:

  • Vervanging van de harde schijf van een computer;
  • Verwijdering van virussen van een computer;
  • Reparatie van de geluidskaart van een computer.

Naast reparaties verzorgen we ook upgrades, bijvoorbeeld door een grotere HDD of SSD in uw computer te zetten. Ook kunnen we uw computer voor u opschonen of een computer op maat voor u samenstellen. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Waarom uw computer reparatie Haarlem laten uitvoeren door PC Refresh?

Onovertroffen service, dat is wat we u willen bieden. Daarom stellen wij altijd als eerst een complete diagnose. Daarna bellen we u op en is het aan u om te beslissen of u hem wel of niet wil laten repareren. Dankzij onze Privacy Code weet u zeker dat wij uw persoonlijke en zakelijke gegevens beschermd houden. Verder zit op al onze hardware reparaties twee jaar garantie, wel zo’n veilig gevoel.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Direct uw reparatie inboeken

Onze servicemogelijkheden

Onze verzendservice, onze ophaalservice, onze hulp op afstand en onze hulp op locatie maken het mogelijk mensen vanuit heel Nederland van dienst zijn. Wij kunnen dus ook u helpen en een computer reparatie vanuit Haarlem voor u uitvoeren. We zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje:

computer reparatie langsbrengenUw computer zelf brengen

U kunt zonder afspraak voor een computer reparatie vanuit Haarlem bij ons in Amsterdam langskomen. We zijn 6 dagen per week (van maandag tot en met zaterdag) geopend. Kom langs wanneer het u uitkomt!

computer reparatie verzendenUw computer verzekerd verzenden

Het is ook mogelijk om uw computer ter reparatie vanuit Haarlem naar ons te verzenden. Dit gaat met PostNL, kost € 29 en is verzekerd. Om het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt te vinden kunt u de PostNL locatiewijzer gebruiken.

computer reparatie halen en brengenUw computer laten ophalen

Kiest u ervoor uw computer te laten ophalen, dan betaalt u € 49, komt onze koerier bij u thuis, neemt deze uw computer voor reparatie bij u in Haarlem mee en brengt hem naar onze serviceshop. U zorgt voor het verpakken, het repareren en het terugsturen wordt voor u gedaan.

computer reparatie op locatieUw computer op locatie laten repareren

Bij netwerkproblemen en sommige computerproblemen is het essentieel dat de specialist bij u op locatie langs komt. PC Refresh komt bij u thuis of op kantoor in de Randstad, dus ook in Haarlem, voor sommige computer reparaties, netwerkproblemen en andere computer gerelateerde problemen.

 

computer reparatie hulp op afstandUw computer op afstand laten repareren

Software problemen kunnen soms verholpen worden door hulp op afstand in te schakelen. Onze specialist neemt dan tijdelijk uw computer over. Dit type computer reparaties zijn ook in Haarlem mogelijk en u hoeft er niet eens de deur voor uit. Voor hulp op afstand kunt ons bellen of via deze link een afspraak inplannen.

Wat kost een computer reparatie?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type computer. De prijzen voor een computer reparatie in die hier staan weergegeven geven u echter wel een goede indicatie.

Ga direct naar tarieven

Meer weten over computer reparaties?

Als u vragen heeft over onze computer reparatie Haarlem, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Zie ook: