Computer reparatie Zeist nodig? Kom naar PC Refresh!

Afspraak maken

Een leven zonder computer? De meesten van ons kunnen zich dat moeilijk voorstellen. Of het nu een laptop of pc is, computers zijn voor de meeste mensen onmisbaar. Als u er dan opeens een probleem mee heeft, dan kan dat behoorlijk vervelend zijn. Misschien dat u net iets belangrijks moet afmaken, of dat dierbare foto’s opeens onbereikbaar zijn. Een computerprobleem is gewoon altijd lastig.

De redding is echter nabij met de snelle service van PC Refresh! De ervaren computerspecialisten hebben al tienduizenden computers en laptops gerepareerd en zijn uw probleem vast al heel vaak tegengekomen. Ook voor u uit Zeist is er een oplossing om uw computer weer als vanouds te laten lopen.

Wat kost een computer reparatie Zeist?

Hoeveel een reparatie kost hangt af van het probleem. Als u al een goed idee heeft wat er met de computer aan de hand is, neem dan een kijkje in onze prijslijst. Weet u niet wat uw computer mankeert? Dat is heel normaal. Wij doen altijd eerst een geheel complete diagnose waarin we het probleem onderzoeken waarna we u een goede prijsopgave doen. Dan kunt u kiezen of u de pc reparatie laat uitvoeren of niet.

Zo uw computer laat repareren vanuit Zeist

Vanuit Zeist zijn er verschillende opties voor een computer reparatie. U kunt bij ons met of zonder afspraak langskomen in één van onze serviceshops. Ook is het mogelijk om de computer op te sturen of te laten ophalen. Zie hieronder meer informatie over de mogelijkheden.

Soorten computer reparaties

Maakt uw computer geen verbinding met internet? Gaat hij wel aan maar krijgt u geen beeld? Of wordt hij alsmaar trager? De computerspecialisten lossen alle soorten computerproblemen op. Dit zijn een paar voorbeelden van reparaties die worden uitgevoerd.

  • Wachtwoorden opnieuw instellen;
  • Het vervangen van een moederbord;
  • Dataherstel van een defecte harde schijf;
  • Een nieuwe ventilator plaatsen;
  • Windows opnieuw installeren op een gecrashte computer.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Waarschijnlijk kent u wel iemand die handig is met computers, maar voor een echt professionele service kiest u voor PC Refresh. Bovendien biedt PC Refresh de volgende voordelen:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

 

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!