Computer reparatie Delft nodig? Welkom bij PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Is uw laptopscherm gebroken? Uw MacBook traag geworden? Of heeft u een virus op de pc? Geen paniek, want de computerspecialisten van PC Refresh hebben voor deze en andere problemen een oplossing.

Wenst u computerhulp aan huis of op kantoor in Delft? Of laat u de computer liever nakijken in onze professionele serviceshop? Er is altijd een oplossing die bij u past. Schakel dus, net als duizenden andere particulieren en ondernemers, de computerspecialisten van PC Refresh in voor uw computerhulp. Snel, vakkundig en met de hoogste zorg voor uw belangrijke documenten en bestanden. Wist u dat wij een unieke Privacy Code hebben voor het omgaan met uw gegevens en bestanden?

De specialisten van PC Refresh staan zes dagen per week tot uw beschikking. Lees hieronder meer informatie of neem contact met ons op!

Boek direct uw reparatie in

Soorten computerreparatie in Delft

PC Refresh verzorgt zakelijk en particulier reparaties, support en service voor alle soorten pc’s, laptops en Macs. Wij hebben daarbij geen afhankelijkheid van enig computermerk, en kunnen dus altijd objectief adviseren.

 • Computer reparatie Delft – voor defecten aan en problemen met vaste pc’s en all-in-one systemen.
 • Laptop reparatie Delft – bij problemen met notebook, netbook en ultrabook.
 • Apple reparatie Delft – herstel van hardware en software van alle typen MacBooks, iMacs, Mac Mini’s en Mac Pro’s.
 • Computerhulp Delft en systeembeheer op kantoor – particuliere of zakelijke computerhulp op locatie.

Direct uw reparatie inboeken in Delft

De centrale werkplaats van PC Refresh bevindt zich vlakbij Delft, in Den Haag. Naast verschillende opties om uw computer naar de serviceshop te vervoeren of versturen, kunt u ook een computerspecialist bij u op locatie aanvragen.

Hulp op locatie en systeembeheer in Delft

In veel gevallen wilt u het liefst een computerspecialist bij u ter plekke. Dat is geen probleem bij PC Refresh!

Voor particuliere huishoudens verzorgen wij vrijwel dagelijks computerhulp aan huis, bijvoorbeeld met het opschonen van computers, instellen van software en e-mail en het verhelpen van problemen met de internetverbinding. Desgewenst nemen wij apparatuur mee waarmee de internetverbinding thuis kan worden versneld.

Ook zakelijk helpen wij vele MKB’ers met hun IT en systeembeheer. Veel voorkomende onderwerpen zijn het onderhoud van pc’s en servers, het verzorgen van back-up oplossingen en het optimaliseren van WiFi verbindingen in kantoorpanden.

Urgente verzoeken geven wij voorrang, dus kunnen afspraken indien nodig vaak binnen 24 uur worden ingeboekt. Bel ons voor een afspraak of vraag uw computerhulp direct aan >>

Reistijd en routebeschrijving naar PC Refresh vanuit Delft

De reistijd naar de PC Refresh serviceshop bedraagt vanuit Delft 20 à 30 minuten met de auto.

Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Delft kiezen voor

 • De trein (Intercity) richting Den Haag Centraal. Daar neemt u de tram (RandstadRail) 3 richting Loosduinen. U stapt uit bij halte Conradkade, vandaar is het nog een paar minuten lopen naar de Stephensonstraat 48.
 • De trein (Intercity) richting Lelystad Centraal. U stapt uit op station Den Haag HS (Hollands Spoor). Daar neemt u de tram 11 richting Scheveningen Haven – Strand. U stapt uit bij halte Laan van Meerdervoort (Oost), vandaar is het nog een paar minuten lopen naar de Stephensonstraat 48.

PostNL pakketpunten voor computerreparaties in Delft

U kunt uw computer gratis en veilig verzenden vanuit alle PostNL Pakketpunten in Delft. Het verzendlabel, dat u bij ons aanvraagt, bevestigt u op de verpakking. Daarmee kunt u het pakket kosteloos versturen naar PC Refresh.

Een aantal PostNL Pakketpunten in Delft:

 • Wilmer Boeken & Tijdschriften, Wijnhaven 9
 • Bruna, Gasthuislaan 66-68
 • Copie Sjop, Westvest 47-53
 • Jumbo, Bastiaansplein 135
 • DA drogist, Elzenlaan 10
 • Sigarenmagazijn Piet de Vries, Nassaulaan 6

Zie voor een actueel overzicht van alle verzendpunten voor computerreparatie in Delft ook de locatiewijzer van PostNL.

U kunt de PC of Mac zelf brengen naar de serviceshop in Den Haag. Dit kan van maandag t/m zaterdag, met of zonder het maken van een gratis afspraak >>

U kunt de PC of Mac met de post versturen, gratis en verzekerd. Dit kan vanaf elk PostNL Pakketpunt in Nederland, na het aanvragen van een gratis verzendlabel >>

U kunt de PC of Mac laten halen en brengen vanuit heel Nederland door de koerier, of in de Randstad door de computerspecialist. Maak hiervoor een afspraak >>