Computer reparatie Delft nodig? Welkom bij PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Is uw laptopscherm gebroken? Uw MacBook traag geworden? Of heeft u een virus op de pc? Een defect aan de computer kan behoorlijk hinderlijk zijn en dit wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk opgelost zien.

Geen paniek: de computerspecialisten van PC Refresh hebben voor deze en andere problemen een oplossing. Of u nu kiest voor computer reparatie bij ons in de serviceshop, of herstel bij u in Delft, onze specialisten werken snel, vakkundig en met de grootste zorg voor uw belangrijke documenten en bestanden. Schakel dus, net als duizenden andere particulieren en ondernemers, de deskundigen van PC Refresh in voor uw computerhulp.

Wat kost een computer reparatie?

Wilt u weten hoeveel een reparatie ongeveer kost? Neem een kijkje bij onze tarieven. Ook als u geen idee heeft wat er aan uw computer moet gebeuren kunnen we helpen. Bij nagenoeg alle computers die bij ons binnenkomen beginnen we namelijk met het stellen van een complete diagnose, waarna we precies kunnen vertellen wat het probleem is en wat een oplossing zou kosten.

Zo lang duurt een computer reparatie

Reparatietijden hangen erg af van het soort reparatie en of er bijvoorbeeld onderdelen nodig zijn, maar over het algemeen geldt een omlooptijd voor één a twee werkdagen voor een diagnose, en drie tot vijf werkdagen voor een reparatie. Na de diagnose kunnen we u veel preciezer informeren over de geschatte reparatietijd die op u van toepassing is.

Onze servicemogelijkheden voor computer reparaties vanuit Delft

De dichtstbijzijnde serviceshop van PC Refresh is onze locatie in Den Haag. U kunt daar met of zonder afspraak terecht.

Professionele computerreparatie Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • Stephensonstraat 48
  2561 XW Den Haag
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Den Haag

De reistijd naar de PC Refresh serviceshop bedraagt vanuit Delft 20 à 30 minuten met de auto.

Is langskomen vanuit Delft voor een computer reparatie om wat voor reden dan ook niet mogelijk? Wij bieden ook andere servicemogelijkheden. Hieronder staan alle mogelijkheden nog eens op een rijtje.

Soorten computerreparatie bij PC Refresh

PC Refresh verzorgt zakelijk en particulier reparaties, support en service voor alle soorten pc’s, laptops en Macs. Wij hebben daarbij geen afhankelijkheid van enig computermerk en kunnen dus altijd objectief adviseren. Voorbeelden van reparaties die we uitvoeren zijn:

 • Het vervangen van een laptopscherm;
 • Het opnieuw installeren van Windows of OSX;
 • Het aanleggen van een wifi-netwerk.

Kies voor een vakkundige computer reparatie bij PC Refresh!

Misschien kent u wel een handige jongen die uw computerproblemen oplost, maar voor een echte vakkundige reparatie kiest u voor PC Refresh. De vakkundige computerspecialisten staan bekend om hun klantvriendelijkheid en professionaliteit en staan graag tot uw dienst, voor computer reparaties in onze serviceshops of bij u op locatie in Delft.

PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!