Computer reparatie Dordrecht nodig? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

U kent dat wel: vlak vóór die ene strakke deadline of precies op het moment dat u een hele berg vakantiefoto’s heeft bewerkt, houdt uw computer ermee op! U kunt niet meer bij uw bestanden en ook mailtjes versturen is er niet meer bij. Wat een nachtmerrie!

Gelukkig is die nachtmerrie snel voorbij: voor een computer reparatie in Dordrecht kunt u namelijk 6 dagen per week bij PC Refresh terecht. Onze ervaren computer specialisten helpen u razendsnel van uw computer probleem af. Kom dus vooral langs in onze serviceshop bij u in de buurt!

Wat kost een computer reparatie Dordrecht?

Benieuwd naar de prijzen voor een computer reparatie bij PC Refresh? Bekijk dan onze tarieven. Weet u niet goed wat voor reparatie u nodig heeft? Geen probleem: onze computer specialisten stellen altijd eerst een vrijblijvende diagnose.

Hoe uw computer laten repareren door PC Refresh?

U bent met uw defecte computer van harte welkom in onze serviceshop in Rotterdam die binnenkort geopend wordt. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig. U vindt ons aan de Goudsesingel 16.

Lukt het niet om langs te komen? U kunt ook uw computer vanuit Dordrecht ook gratis verzekerd verzenden of hem bij u thuis of op kantoor laten ophalen. Daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk hulp op afstand of op locatie in te boeken.

Soorten computer reparatie Dordrecht

Is uw computer traag? Maakt hij lawaai? Is de harde schijf defect? De computerspecialisten van PC Refresh voeren elke computer reparaties vlot en vakkundig uit. Een aantal voorbeelden van veelvoorkomende reparaties:

  • Het verwijderen van virussen van een computer;
  • Het vervangen van het moederbord van een computer;
  • Het intern reinigen van een computer;
  • Het vervangen van het scherm van een computer;
  • Het repareren van de videokaart van een computer.

Kies voor een professionele computer reparatie Dordrecht met PC Refresh!

Handige mannetjes die weleens een computer uit elkaar hebben gehaald zijn er al genoeg. Dus waarom kiezen voor PC Refresh? Onze computerspecialisten zijn uiterst professioneel en doen er alles aan om uw computerprobleem zo goed en zo snel mogelijk voor u op te lossen. Uw computer laten repareren door PC Refresh kent verder de volgende voordelen:

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak