Computer reparatie Dordrecht? Kies PC Refresh

Afspraak maken

Zoekt u een betrouwbare reparateur in Dordrecht voor uw pc, laptop of Mac? En wilt u niet langer wachten dan noodzakelijk? Dan heeft PC Refresh goed nieuws.

Onze computerspecialisten hebben met hun 15+ jaar ervaring altijd een oplossing om uw computer zo snel mogelijk weer goed te laten functioneren. Of u nou een MacBook, pc of laptop heeft, ongeacht het merk.

Meldt uw reparatie binnen één minuut aan en kom langs bij ons innamepunt in Dordrecht.

Boek direct uw reparatie

Hoe werkt het?

Aanmelden

Meldt uw reparatie binnen één minuut aan, dan ontvangt u een persoonlijk referentienummer om uw computer in te leveren.

Inleveren

Met uw referentienummer bent u zonder afspraak welkom bij ons innamepunt in Dordrecht:

Cigo Ernst
J.P. Heijeplein 4
3314 SR Dordrecht
Kijk hier voor de openingstijden

Prijsopgave

Wij kijken uw computer na en u ontvangt een heldere prijsopgave per e-mail. Daarna bellen we u om de prijsopgave met u door te nemen.

Reparatie

De reparatie wordt gestart zodra u akkoord geeft. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen reparatie te laten uitvoeren.

Betaling

U ontvangt een betaallink die u kan voldoen met iDeal of bankoverschrijving.

Ophalen

U haalt uw computer weer op bij het innamepunt.

Boek uw reparatie

Lukt het u niet om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Onze computerkoerier komt dan langs bij u thuis of op kantoor, om uw computer op te halen. Bel of mail ons voor een afspraak.

Wat kost een pc, Mac of laptop reparatie Dordrecht?

Benieuwd naar de prijzen voor een computer reparatie bij PC Refresh? Bekijk dan de prijslijst met indicaties voor de meest voorkomende reparaties.

Weet u niet goed wat voor reparatie u nodig heeft? Geen probleem: onze computer specialisten stellen altijd eerst een complete diagnose, pas nadat u akkoord bent wordt aan de reparatie begonnen.

In sommige gevallen is het mogelijk om vooraf een prijsindicatie op te geven. Neemt u daarvoor contact met ons op, bij voorkeur met het model- en serienummer van uw computer en/of een paar goede foto’s.

Wat is de doorlooptijd van een reparatie in Dordrecht?

We snappen dat u uw computer liefst niet langer kwijt bent dan nodig, daarom is ons proces door de jaren heen geoptimaliseerd voor snelheid en efficiëntie.

Een normale diagnose kost een aantal werkdagen, een spoeddiagnose ontvangt u al binnen 1 werkdag (weekenden en feestdagen uitgezonderd). Daarna ontvangt u de verwachtte doorlooptijd van de reparatie, die afhankelijk is van eventueel benodigde onderdelen.

Soorten computerreparaties

Is uw computer traag? Maakt hij lawaai? Is de harde schijf defect? De computerspecialisten van PC Refresh voeren al meer dan 15 jaar reparaties uit, aan tienduizenden computers.

Een aantal voorbeelden van veelvoorkomende reparaties:

  • Verwijderen van virussen van uw pc of laptop;
  • Intern reinigen van uw MacBook, pc of laptop (alle merken);
  • Vervangen van scherm, toetsenbord of accu;
  • Installeren van Windows of macOS besturingssystemen;
  • Herstel bij vocht- of valschade, met prijsopgaaf voor uw (inboedel)verzekering.

Mocht een reparatie niet meer rendabel zijn, dan bieden we verschillende alternatieven. Bijvoorbeeld een refurbished laptop met 2 jaar garantie of een op maat gemaakte desktop pc voor thuis of op kantoor. PC Refresh biedt altijd een oplossing.

Wij repareren geen telefoons, tablets, printers of losse monitoren / toetsenborden.

Kies voor een écht vakkundige reparatie

Handige mannetjes die weleens een computer in elkaar hebben gezet zijn er al genoeg. Waarom kiest u toch voor PC Refresh?

Onze computerspecialisten zijn goed getraind en hebben meer dan 15 jaar professionele ervaring met alle merken computers. Daarom staan we voor onovertroffen service en geven we met een gerust hart 2 jaar garantie op alle hardware reparaties.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Boek uw reparatie

Zie ook de aanverwante pagina’s