PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Computer reparatie Dordrecht? Kies PC Refresh

Afspraak maken

Zoekt u een betrouwbare reparateur in Dordrecht, voor uw pc, laptop of Mac? En wilt u niet langer wachten dan noodzakelijk? Dan heeft PC Refresh goed nieuws.

Onze computerspecialisten hebben met hun 15+ jaar ervaring altijd een oplossing om uw computer zo snel mogelijk weer goed te laten functioneren. Of u nou een MacBook, pc of laptop heeft, ongeacht het merk.

Voor de reparatie van uw pc, Mac of laptop kunt u 7 dagen per week terecht bij ons PC Pickup innamepunt:

Cigo Polderman
J.P. Heijeplein 4
3314 SR Dordrecht
Kijk hier voor de openingstijden

Wat kost een pc, Mac of laptop reparatie Dordrecht?

Benieuwd naar de prijzen voor een computer reparatie bij PC Refresh? Bekijk dan de prijslijst met indicaties voor de meest voorkomende reparaties.

Weet u niet goed wat voor reparatie u nodig heeft? Geen probleem: onze computer specialisten stellen altijd eerst een complete diagnose, pas nadat u akkoord bent wordt aan de reparatie begonnen.

In sommige gevallen is het mogelijk om vooraf een prijsindicatie op te geven. Neemt u daarvoor contact met ons op, bij voorkeur met het model- en serienummer van uw computer en/of een paar goede foto’s.

Wat is de doorlooptijd van een reparatie in Dordrecht?

We snappen dat u uw computer liefst niet langer kwijt bent dan nodig, daarom is ons proces door de jaren heen geoptimaliseerd voor snelheid en efficiëntie.

Een normale diagnose kost een aantal werkdagen, een spoeddiagnose ontvangt u al in 24 uur (of 1 werkdag, weekenden en feestdagen uitgezonderd). Daarna ontvangt u de verwachtte doorlooptijd van de reparatie, die afhankelijk is van eventueel benodigde onderdelen.

PC Pickup innamepunt voor reparaties in Dordrecht

U kunt zeven dagen per week zonder afspraak terecht bij ons innamepunt in Dordrecht:

Cigo Polderman
J.P. Heijeplein 4
3314 SR Dordrecht
Kijk hier voor de openingstijden

Het PC Pickup innamepunt heeft een vaste en veilige procedure voor de inname van uw pc, Mac of laptop. Daarna wordt uw computer door onze computerkoerier getransporteerd naar onze professioneel ingerichte werkplaats in Den Haag, waar hij wordt nagekeken en gerepareerd. Efficiënt en razendsnel.

Kunt u de deur niet uit of heeft u een moeilijk te vervoeren desktop pc, all-in-one pc of iMac? U kunt ook gebruik maken van onze haal- en brengservice, dan komt onze computerkoerier bij u aan huis of op kantoor. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Soorten computerreparaties

Is uw computer traag? Maakt hij lawaai? Is de harde schijf defect? De computerspecialisten van PC Refresh voeren al meer dan 15 jaar reparaties uit, aan tienduizenden computers.

Een aantal voorbeelden van veelvoorkomende reparaties:

  • Verwijderen van virussen van uw pc of laptop;
  • Intern reinigen van uw MacBook, pc of laptop (alle merken);
  • Vervangen van scherm, toetsenbord of accu;
  • Installeren van Windows of macOS besturingssystemen;
  • Herstel bij vocht- of valschade, met prijsopgaaf voor uw (inboedel)verzekering.

Mocht een reparatie niet meer rendabel zijn, dan bieden we verschillende alternatieven. Bijvoorbeeld een refurbished laptop met 2 jaar garantie of een op maat gemaakte desktop pc voor thuis of op kantoor. PC Refresh biedt altijd een oplossing.

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Kies voor de professionele computerreparatie

Handige mannetjes die weleens een computer in elkaar hebben gezet zijn er al genoeg. Waarom kiest u toch voor PC Refresh?

Onze computerspecialisten zijn goed getraind en hebben meer dan 15 jaar professionele ervaring met alle merken computers. Daarom staan we voor onovertroffen service en geven we met een gerust hart 2 jaar garantie op alle hardware reparaties.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Zie ook de aanverwante pagina’s

Maak hier uw afspraak