Computer reparatie Dordrecht nodig? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

U kent dat wel: vlak vóór die ene strakke deadline of precies op het moment dat u een hele berg vakantiefoto’s heeft bewerkt, houdt uw computer ermee op! U kunt niet meer bij uw bestanden en ook mailtjes versturen is er niet meer bij. Wat een nachtmerrie!

Gelukkig is die nachtmerrie snel voorbij: voor een computer reparatie in Dordrecht kunt u namelijk 6 dagen per week bij PC Refresh terecht. Onze ervaren computer specialisten helpen u razendsnel van uw computer probleem af. Kom dus vooral langs in onze serviceshop bij u in de buurt!

Wat kost een computer reparatie Dordrecht?

Benieuwd naar de prijzen voor een computer reparatie bij PC Refresh? Bekijk dan onze tarieven. Weet u niet goed wat voor reparatie u nodig heeft? Geen probleem: onze computer specialisten stellen altijd eerst een complete diagnose.

Zo uw computer laten repareren door PC Refresh

U bent met uw defecte computer van harte welkom in onze serviceshop in Rotterdam. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig. Hieronder ziet u de exacte locatie van onze shop:

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • Goudsesingel 16A
  3011 KB Rotterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Rotterdam

Lukt het niet om langs te komen? Tegen betaling van € 29 kunt u ook uw computer vanuit Dordrecht ook verzekerd verzenden of hem tegen betaling van € 49 bij u thuis of op kantoor laten ophalen. Daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk hulp op afstand of op locatie in te boeken. Hieronder vindt u alle servicemogelijkheden nog eens op een rijtje:

Soorten computer reparatie Dordrecht

Is uw computer traag? Maakt hij lawaai? Is de harde schijf defect? De computerspecialisten van PC Refresh voeren elke computer reparaties vlot en vakkundig uit. Een aantal voorbeelden van veelvoorkomende reparaties:

 • Het verwijderen van virussen van een computer;
 • Het vervangen van het moederbord van een computer;
 • Het intern reinigen van een computer;
 • Het vervangen van het scherm van een computer;
 • Het repareren van de videokaart van een computer.

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Kies voor een professionele computer reparatie Dordrecht met PC Refresh!

Handige mannetjes die weleens een computer uit elkaar hebben gehaald zijn er al genoeg. Dus waarom kiezen voor PC Refresh? Onze computerspecialisten zijn uiterst professioneel en doen er alles aan om uw computerprobleem zo goed en zo snel mogelijk voor u op te lossen. Uw computer laten repareren door PC Refresh kent verder de volgende voordelen:

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak