Computer reparatie Amersfoort gezocht? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

De computer, wie kan er tegenwoordig nog zonder? Of het nu voor werk is of voor thuis, voor veel mensen is het een onmisbaar hulpmiddel bij allerlei taken. Een computerprobleem kan dan ook uw leven aardig overhoop halen, helemaal als u bijvoorbeeld net iets af moet maken, of geen backup van uw bestanden heeft.

PC Refresh helpt u graag om alles weer op te lossen. De ervaren computerspecialisten hebben al tienduizenden computers voorbij zien komen met uiteenlopende problemen. Ook uw probleem is daarom zo weer verleden tijd.

Wat kost een computer reparatie Amersfoort?

De kosten van een pc reparatie Amersfoort zijn verschillend. Kijk bij onze tarieven voor een indicatie. Weet u niet precies wat voor soort reparatie u nodig heeft? Geen probleem! We stellen altijd  eerst een complete diagnose, waarna u een goede prijsopgave krijgt. Wilt u toch liever geen reparatie? Dan neemt u hem gewoon weer mee.

Zo uw computer laTEN repareren vanuit Amersfoort

U kunt langskomen in één van onze serviceshops of uw computer ter reparatie vanuit Amersfoort opsturen. Ook is het mogelijk in sommige gevallen om hulp op locatie en op afstand in te plannen.

Soorten computer reparaties

Kan ook uw computerprobleem worden opgelost? Waarschijnlijk wel. Van het terugzetten van bestanden tot het vervangen van een moederbord, de meest uiteenlopende computerproblemen worden opgelost door PC Refresh. Dit zijn een paar voorbeelden van veel voorkomende computer reparaties:

  • De computer sneller maken met een nieuwe SSD;
  • Geheugen units vervangen;
  • Het opnieuw installeren van Windows, Linux of OSX;
  • De computer virusvrij maken;
  • Internetproblemen oplossen.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Handige jongens of studenten die in hun vrije tijd bijklussen als computerhulp zijn er genoeg. Waarom dan PC Refresh? De computerspecialisten van PC Refresh staan bekend om hun vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Bovendien krijgt u bij PC Refresh de volgende voordelen:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!