Computer reparatie Leidschendam-Voorburg nodig?

Maak hier uw afspraak!

Is uw laptop vastgelopen, Mac traag geworden of start uw pc niet meer op? Geen zorgen: PC Refresh heeft voor elk computer probleem een oplossing. In onze goed uitgeruste serviceshop in Den Haag, bij u thuis of op kantoor helpen we u op de manier die u het beste resultaat geeft!

Neem dus bij alle computerproblemen in Voorburg of Leidschendam contact op met PC Refresh. We zijn ook u graag van dienst!

Wat kost een computer reparatie Leidschendam-Voorburg?

Wat een computer reparatie kost is sterk afhankelijk van het soort reparatie dat nodig is.  De tarieven die u hier vindt zijn echter een indicatie. Het is goed mogelijk dat u niet goed weet welke computer reparatie u precies nodig heeft. Daarom beginnen we in de meeste gevallen met een complete diagnose. We zoeken eerst uit wat het probleem is en hoe we dit het beste kunnen oplossen, waarna we een goede prijsopgave bieden.

 Zo lang duurt een computer reparatie

Hoe lang het duurt om een reparatie aan een computer of laptop uit te voeren is helemaal afhankelijk van het soort probleem. Over het algemeen geldt een omlooptijd voor één a twee werkdagen voor een diagnose, en drie tot vijf werkdagen voor een reparatie. Na een complete diagnose kan de specialist inschatten hoe lang de computer reparatie in uw geval zal duren.

Onze servicemogelijkheden voor computer reparatie vanuit Leidschendam-Voorburg

Vanuit Leidschendam en Voorburg is de dichtstbijzijnde serviceshop van PC Refresh de serviceshop in Den Haag. U kunt daar zes dagen per week terecht, met en zonder afspraak.

Professionele computerreparatie Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • Stephensonstraat 48
  2561 XW Den Haag
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Den Haag

Met de auto is het naar de PC Refresh serviceshop vanuit Leidschendam of Voorburg plusminus 15 tot 20 minuten rijden.

De PC Refresh serviceshop in Den Haag ligt op een steenworp afstand vanuit Voorburg en Leidschendam. Maar als u niet in de gelegenheid bent zelf langs te komen of extra gemak wenst, bieden we verschillende alternatieven. Bekijk hieronder en maak uw keuze.

Voor welke computer reparaties kunt u terecht vanuit Leidschendam of Voorburg?

Het maakt niet uit welk type computer u precies heeft, PC Refresh biedt oplossingen voor alle soorten computers, Macs, pc’s en laptops. Denk bijvoorbeeld aan de reparatie van hardware, het herstel van software, instellingen configureren of netwerken aanleggen. Dit zijn een paar voorbeelden:

 • Het vervangen van een DC-jack;
 • Het opnieuw instellen van wachtwoorden;
 • Het vervangen van een videokaart;
 • Dataherstel van een defecte harde schijf;
 • Een langzame computer weer sneller maken.

Kies voor een vakkundige computer reparatie bij PC Refresh!

Misschien heeft u een handig neefje of kennis die u helpt met computerproblemen, maar voor een echt vakkundige service staat PC Refresh voor u klaar! De computerspecialisten staan bekend om hun professionaliteit en klantvriendelijkheid en willen u graag helpen, zowel voor computer reparaties in onze serviceshops als bij u op locatie in Leidschendam of Voorburg. PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!