Computer reparatie Leidschendam-Voorburg nodig?

Maak hier uw afspraak!

Is uw laptop vastgelopen, Mac traag geworden of start uw pc niet meer op? Geen zorgen, want PC Refresh heeft voor elke computer een oplossing. In onze goed uitgeruste werkplaats in Den Haag of bij u thuis of op kantoor, wij helpen u op de manier die u het beste resultaat geeft!

Van maandag tot en met zaterdag staan onze computerspecialisten voor u klaar. Met de grootste zorg voor uw apparatuur en uw bestanden, want we werken zelfs met een unieke Privacy Code. Onovertroffen computerservice, dat is waar PC Refresh voor staat!

Dus bij alle voorkomende computerproblemen in Voorburg of Leidschendam neemt u contact op met PC Refresh. We zijn ook u graag van dienst!

Waarvoor kunt u terecht bij PC Refresh?

Ongeacht het type computer, PC Refresh biedt service, support en reparaties aan alle typen pc’s, laptops en Macs. Wij komen aan huis of op kantoor, maar hebben ook een professionele werkplaats voor alle voorkomende reparaties.

U schakelt ons in voor de volgende soorten ondersteuning:

 • Laptop reparatie – reparaties van beeldschermen, verhelpen van opstartproblemen, versnellen, etcetera.
 • Computerreparatie Leidschendam-Voorburg – verwijderen van virussen, uitvoeren van upgrades, etcetera.
 • Apple reparatie – reparaties en upgrades aan alle soorten MacBooks, iMacs, Mac Mini’s en Mac Pro’s.
 • Computerhulp – service aan huis of systeembeheer op kantoor, overal in Leidschendam en Voorburg.
 • Pc, Mac of laptop kopen – de beste pc’s en laptops, compleet voor u geïnstalleerd, aangesloten en onderhouden.

Direct uw reparatie starten of computerhulp aanvragen

De PC Refresh werkplaats in Den Haag ligt op een steenworp afstand vanuit Voorburg en Leidschendam. Maar als u niet in de gelegenheid bent zelf langs te komen of extra gemak wenst, bieden we verschillende alternatieven.

De verschillende mogelijkheden:

Computer reparatie Leidschendam-Voorburg aan huis

Veel klanten vinden het prettig om aan huis te worden geholpen. Ook werken we vaak voor ondernemers, zoals ZZP’ers en MKB’ers, die zo weinig mogelijk tijd kwijt willen zijn of hun computer niet willen missen. Dan biedt computerhulp aan huis of op kantoor uitkomst!

Aan huis helpt onze computerspecialist met alle voorkomende problemen met printer, internet, laptop, pc of Mac. Het kan dan gaan om het opschonen van de computer, het instellen van e-mail of het aansluiten van een printer. Vaak kunnen we ook uw internet versnellen of beter beschikbaar maken in de hele woning.

Zakelijk helpt onze computerspecialist u graag met het verhelpen van storingen aan uw computers of netwerk. Ook kunnen we periodiek onderhoud verzorgen, desgewenst via hulp op afstand (remote support). Tenslotte kunnen we u helpen met allerhande upgrades aan de computers of internetverbinding, om uw werkplek zo productief en betrouwbaar mogelijk te maken.

Vaak kan onze computerspecialist al binnen 24 uur langskomen in geval van urgentie. Belt u ons voor een afspraak of vraagt u hier direct computerhulp aan >>

Reistijd en route voor uw laptop-, Apple en computer reparatie Leidschendam-Voorburg

Met de auto is het naar de PC Refresh werkplaats vanuit Leidschendam of Voorburg plusminus 15 – 20 minuten rijden.

Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Leidschendam of Voorburg kiezen voor de Randstadrail 3 richting Den Haag Centraal. U stapt uit bij halte Conradkade. Daarna is het nog een paar minuten lopen naar de Stephensonstraat 48.

PostNL verzendpunten in Voorburg en Leidschendam

Verspreid over Voorburg en Leidschendam vindt u verschillende PostNL pakketpunten, waar u uw computer kunt afgeven voor verzending. Vooraf vraagt u bij ons gratis verzendlabel aan. Uw computer wordt verzekerd verstuurd.

Een aantal verzendpunten in Leidschendam-Voorburg:

 • Primera, Damlaan 22 Leidschendam
 • Bruna, Liguster 38 Leidschendam
 • Primera, Liguster 81 Leidschendam
 • Albert Heijn, Weigelia 48 Leidschendam
 • Hoogvliet, Klaverweide 96 Voorburg
 • Dio drogist, Rembrandtlaan 61 Voorburg
 • Bruna, Koningin Julianaplein 24 Voorburg
 • Hoogvliet, Herenstraat 52 Voorburg
 • TGJP, Koningin Julianaplein 7 Voorburg
 • Primera, Laan van Nieuw Oosteinde 294 Voorburg

Wilt u het dichtstbijzijnde verzendpunt in Leidschendam of Voorburg vinden? Gebruik dan de locatiewijzer van PostNL.

U kunt de PC of Mac zelf brengen naar de werkplaats in Den Haag. Dit kan van maandag t/m zaterdag, na het maken van een gratis afspraak >>

U kunt de PC of Mac met de post versturen, gratis en verzekerd. Dit kan vanaf elk PostNL pakketpunt in Nederland, na het aanvragen van een gratis verzendlabel >>

U kunt de PC of Mac laten halen en brengen vanuit heel Nederland door de koerier, of in de Randstad door de computerspecialist. Maak hiervoor een afspraak >>