Computer reparatie Pijnacker-Nootdorp? Welkom bij PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Is uw laptop traag? Start uw pc niet meer op? Is uw Mac uitgevallen? Voor deze en andere problemen belt u PC Refresh. Breng uw computer naar onze werkplaats, verstuur hem veilig of laat de computerspecialist langskomen. PC Refresh heeft altijd een oplossing!

Onze computerspecialisten werken dagelijks met veel toewijding aan alle soorten computers van particulieren en ondernemers. Daarbij wordt extra aandacht besteed aan beveiliging en de privacy van uw gegevens (zie onze Privacy Code).

Van maandag t/m zaterdag staan wij voor u klaar, in de werkplaats of bij u thuis of op kantoor. Wacht dus niet langer en schakel direct PC Refresh in!

Waarmee helpt PC Refresh u?

Of u nou een pc of laptop heeft, met Windows of Apple OSX, PC Refresh biedt oplossingen voor alle typen pc’s, laptops en Macs.

Ook verkopen wij op maat geïnstalleerde pc’s en laptops.

U kunt bij PC Refresh terecht voor:

Uw reparatie inboeken of computerhulp aanvragen

Uw computer reparatie Pijnacker-Nootdorp direct inboeken? U hebt verschillende mogelijkheden om de computer naar de PC Refresh werkplaats in Den Haag te vervoeren of verzenden. Ook kunt u uw computer laten ophalen of de computerspecialist laten langskomen.

De mogelijkheden op een rijtje:

Handige computerhulp thuis of op kantoor

Het unieke van PC Refresh is de combinatie van een werkplaats en hulp op locatie. In de werkplaats zijn alle middelen aanwezig om reparaties grondig uit te voeren, maar als het kan helpen we u graag op kantoor of thuis. Wel zo handig!

Zo kunt u de computerspecialist aan huis bijvoorbeeld de computer laten opschonen, laten helpen met het instellen van een printer of e-mail, of het verbeteren van uw internetverbinding in huis.

Ook veel ondernemingen kiezen de klantgerichte service van PC Refresh. Wij zijn u graag van dienst bij het herstellen en optimaliseren van pc’s, laptops, servers, printers en netwerken. Ook voor periodiek onderhoud of remote support bent u bij ons welkom. Tenslotte verzorgen we uw compleet geïnstalleerde computerwerkplekken, desgewenst geheel of gedeeltelijk in de cloud.

Voor urgente gevallen maken we graag snel ruimte, vaak al binnen 24 uur. Dus bel ons direct of dien uw verzoek om computerhulp online in >>

Reistijd en routebeschrijving vanuit Nootdorp en Pijnacker

De reistijd naar de PC Refresh werkplaats bedraagt circa 20 minuten (Nootdorp) tot 30 minuten (Pijnacker) met de auto.

Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Pijnacker-Nootdorp kiezen voor verschillende trams en bussen. Zie de website 9292.nl voor uw reisadvies op maat.

Uw computer gratis en verzekerd verzenden

U kunt uw pc of laptop verzekerd verzenden vanuit de verschillende PostNL pakketpunten in Nootdorp en Pijnacker. U vraagt bij ons een (gratis) verzendlabel aan, waarmee de kosten van uw pakketzending zijn gedekt.

Enkele adressen van PostNL pakketpunten in Nootdorp en Pijnacker:

  • Bruna, Lange Baan 22-24 Nootdorp
  • Bruna, Ackershof 30-32 Pijnacker
  • Primera, Hoefbladplein 9 Pijnacker

Voor alle pakketpunten bij u in de buurt raadpleegt u de locatiewijzer van PostNL.

U kunt de PC of Mac zelf brengen naar de werkplaats in Den Haag. Dit kan van maandag t/m zaterdag, na het maken van een gratis afspraak >>

U kunt de PC of Mac met de post versturen, gratis en verzekerd. Dit kan vanaf elk PostNL pakketpunt in Nederland, na het aanvragen van een gratis verzendlabel >>

U kunt de PC of Mac laten halen en brengen vanuit heel Nederland door de koerier, of in de Randstad door de computerspecialist. Maak hiervoor een afspraak >>