Computer reparatie Zaandam nodig? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Wie kan er tegenwoordig nog zonder computer? Werken, film kijken, muziek luisteren, spelletjes spelen, we doen er alles mee. Als er dan opeens iets mis mee gaat kan dat behoorlijk wat problemen opleveren. Misschien heeft u net even geen back-ups gemaakt, moet de belastingaangifte de deur uit en heeft u een deadline. Logisch dat u uw computerprobleem weer zo snel mogelijk opgelost wilt zien.

De computerspecialisten van PC Refresh hebben voor u de oplossing. Ze stellen snel een diagnose, repareren uw computer en redden uw data. Voor u het weet kunt u weer verder waar u gebleven was.

Wat kost een computer reparatie Zaandam?

Hoeveel een reparatie kost is erg afhankelijk van het probleem of de mogelijke schade aan de computer. PC Refresh begint daarom alle computer reparaties met een complete diagnose, waarna we u een precieze prijsopgave kunnen bieden. Om een idee te krijgen van onze prijzen nodigen we u uit om te kijken bij onze tarieven.

Hoe uw computer laten repareren vanuit Zaandam

Vanuit Zaandam is de dichtstbijzijnde PC Refresh serviceshop die in Amsterdam. U kunt met of zonder afspraak bij ons langskomen.

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Roelof Hartstraat 52
  1071 VL Amsterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

Ook als het voor u niet mogelijk is om langs te komen kunnen wij u helpen. Zie de opties hieronder voor de services die we aanbieden.

Soorten computer reparaties Zaandam

Gaat uw computer nog wel aan maar start hij niet op? Werkt uw laptop nog prima maar is het scharnier gebroken. Is uw computer traag? De computerspecialisten van PC Refresh lossen alle soorten computerproblemen op. Dit zijn een paar voorbeelden van reparaties die worden uitgevoerd.

 • Het vervangen van een videokaart;
 • Het opnieuw installeren van Windows of OSX;
 • Het vervangen van een voeding;
 • Software instellingen aanpassen;
 • Een computer vanbinnen stofvrij maken.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Misschien heeft u een handig neefje of een slimme oom of tante die weleens helpen met uw computer, maar voor een echt professionele service kiest u voor PC Refresh! De klantvriendelijke computerspecialisten helpen u graag. Bovendien geniet u dan de volgende voordelen:

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak