Computer reparatie Alkmaar nodig? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Het is u vast weleens overkomen: vlak vóór een belangrijke deadline of net op het moment dat u een hele serie foto’s heeft bewerkt, doet uw computer ineens helemaal niets meer! U kunt niet meer bij belangrijke bestanden en snel even een mailtje sturen is er ook niet meer bij. Supervervelend natuurlijk!

Gelukkig is er een oplossing: voor een computer reparatie Alkmaar kunt u 6 dagen per week bij PC Refresh terecht. Onze ervaren computer specialisten helpen u in no time van uw computer probleem af. En voorafgaand aan de reparatie stellen we altijd een complete diagnose!

Wat kost een computer reparatie Alkmaar?

Benieuwd naar de prijzen voor een computer reparatie bij PC Refresh? Bekijk dan onze tarieven. Weet u niet goed wat voor reparatie u nodig heeft? Geen probleem: onze computer specialisten stellen altijd eerst een complete diagnose.

Zo uw computer laten repareren door PC Refresh

U bent met uw defecte computer van harte welkom in onze serviceshop in Amsterdam. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig. Het kaartje hieronder geeft de exacte locatie van onze shop weer:

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Roelof Hartstraat 52
  1071 VL Amsterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

Lukt het niet om langs te komen? Geen nood: u kunt tegen betaling van € 29 uw computer vanuit Alkmaar verzekerd verzenden of hem tegen betaling van € 49 door onze koerier bij u thuis of op kantoor laten ophalen. Daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk hulp op afstand of op locatie in te boeken.

Soorten computer reparatie Alkmaar

Is uw computer traag? Maakt uw computer lawaai? Is de harde schijf van uw computer defect? De computerspecialisten van PC Refresh voeren alle computer reparaties vlot en vakkundig uit.

Een aantal voorbeelden van computerreparaties die PC Refresh verzorgt:

 • Het verwijderen van virussen van een computer;
 • Het vervangen van het moederbord van een computer;
 • Het repareren van de videokaart van een computer;
 • Het intern reinigen van een computer;
 • Het vervangen van de harde schijf van een computer.

Kies voor een professionele computer reparatie Alkmaar met PC Refresh!

Handige mannetjes die weleens een computer uit elkaar hebben gehaald zijn er al genoeg. Dus waarom kiezen voor PC Refresh? Onze computerspecialisten zijn uiterst professioneel en doen er alles aan om uw computerprobleem zo goed en zo snel mogelijk voor u op te lossen. Uw computer laten repareren door PC Refresh kent verder de volgende voordelen:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak