Computer reparatie Alkmaar nodig? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Het is u vast weleens overkomen: vlak vóór een belangrijke deadline of net op het moment dat u een hele serie foto’s heeft bewerkt, doet uw computer ineens helemaal niets meer! U kunt niet meer bij belangrijke bestanden en snel even een mailtje sturen is er ook niet meer bij. Supervervelend natuurlijk!

Gelukkig is er een oplossing: voor een computer reparatie Alkmaar kunt u 6 dagen per week bij PC Refresh terecht. Onze ervaren computer specialisten helpen u in no time van uw computer probleem af. En de diagnose wordt nog gratis gesteld ook!

Wat kost een computer reparatie Alkmaar?

Benieuwd naar de prijzen voor een computer reparatie bij PC Refresh? Bekijk dan onze tarieven. Weet u niet goed wat voor reparatie u nodig heeft? Geen probleem: onze computer specialisten stellen altijd eerst een vrijblijvende diagnose.

Hoe uw computer laten repareren door PC Refresh?

U bent met uw defecte computer van harte welkom in onze serviceshop in Amsterdam. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig. U vindt ons hier:

Professionele computerreparatie Amsterdam

Lukt het niet om langs te komen? Geen nood: u kunt u uw computer vanuit Alkmaar gratis verzekerd verzenden of gebruikmaken van de hem bij u thuis of op kantoor laten ophalen. Daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk hulp op afstand of op locatie in te boeken.

Soorten computer reparatie Alkmaar

Is uw computer traag? Maakt uw computer lawaai? Is de harde schijf van uw computer defect? De computerspecialisten van PC Refresh voeren alle computer reparaties vlot en vakkundig uit.

Een aantal voorbeelden van computerreparaties die PC Refresh verzorgt:

  • Het verwijderen van virussen van een computer;
  • Het vervangen van het moederbord van een computer;
  • Het repareren van de videokaart van een computer;
  • Het intern reinigen van een computer;
  • Het vervangen van de harde schijf van een computer.

Kies voor een professionele computer reparatie Alkmaar met PC Refresh!

Handige mannetjes die weleens een computer uit elkaar hebben gehaald zijn er al genoeg. Dus waarom kiezen voor PC Refresh? Onze computerspecialisten zijn uiterst professioneel en doen er alles aan om uw computerprobleem zo goed en zo snel mogelijk voor u op te lossen. Uw computer laten repareren door PC Refresh kent verder de volgende voordelen:

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak