PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Computer reparatie Alkmaar nodig? Bezoek PC Refresh

Afspraak maken

Het is u vast weleens overkomen: vlak vóór een belangrijke deadline of net op het moment dat u een hele serie foto’s heeft bewerkt, doet uw computer ineens helemaal niets meer. U kunt niet meer bij belangrijke bestanden en snel even een mailtje sturen is er ook niet meer bij. Gelukkig is de oplossing nabij.

Onze ervaren computerspecialisten helpen u in no time van uw computer probleem af, wat het probleem of merk van uw computer ook is. Dit doen ze al meer dan 15 jaar, voor tienduizenden tevreden computergebruikers.

Voor de reparatie van uw pc, laptop of Mac kunt u 6 dagen per week terecht bij ons PC Pickup punt in Alkmaar:

Altoys
Edisonweg 18
1821 BN Alkmaar
Kijk hier voor de openingstijden

Wat kost een pc, Mac of laptop reparatie Alkmaar?

Benieuwd naar de prijzen voor een computer reparatie bij PC Refresh? Bekijk dan de indicaties in onze prijslijst.

Weet u nog niet goed wat voor reparatie u nodig heeft? Geen probleem: onze computer specialisten stellen altijd eerst een complete diagnose. Er wordt pas gestart met de reparatie als u akkoord bent.

Soms is het mogelijk om al vooraf een prijsindicatie op te geven. Neemt u daarvoor contact met ons op of stuur ons een bericht met het model- en serienummer van uw computer, eventueel voorzien van foto’s.

Hoe lang duurt een reparatie gemiddeld?

We begrijpen dat u uw computer liefst niet langer kwijt bent dan noodzakelijk, daarom is ons proces door de jaren heen geoptimaliseerd voor efficiency.

Een normale diagnose kost enkele werkdagen, een spoeddiagnose doen we al in 24 uur (of 1 werkdag, met uitzondering van weekenden en feestdagen). Daarna hebben we een goed beeld van de doorlooptijd van de reparatie, die afhankelijk is van welke onderdelen benodigd zijn.

Uw computer in Alkmaar laten repareren door PC Refresh

U bent met uw defecte computer van harte welkom bij ons innamepunt in Alkmaar. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig.

Kom zonder afspraak van maandag t/m zaterdag langs bij onze PC Pickup vestiging:

Altoys
Edisonweg 18
1821 BN Alkmaar
Kijk hier voor de openingstijden

Het innamepunt neemt uw pc, Mac of laptop in volgens een vaste veilige procedure. Vervolgens wordt de computer opgehaald door onze computerkoerier, om in onze professioneel ingerichte werkplaats in Den Haag te worden nagekeken en gerepareerd. Dit alles gaat efficiënt en razendsnel.

Lukt het niet om langs te komen? Geen nood: u kunt ook gebruikmaken van de haal- en brengservice door onze computerkoerier. Vraagt u ons naar de mogelijkheden en prijzen.

Soorten computerreparatie Alkmaar

Is uw computer traag? Maakt uw laptop lawaai? Is de harde schijf van uw iMac defect? De computerspecialisten van PC Refresh hebben ervaring met vrijwel alle soorten computerreparaties:

  • Verwijderen van virussen van uw computer;
  • Interne reiniging van uw pc, laptop of MacBook;
  • Vervangen van de harde schijf, of upgraden met een snellere SSD harddisk;
  • Reparatie bij valschade of vochtschade, met officiële prijsopgave voor de verzekering;
  • Vervangen van beeldscherm, toetsenbord, accu of adapter van uw MacBook of laptop (alle merken).

Zelfs als een reparatie niet meer rendabel mocht blijken, bieden we verschillende oplossingen. We bieden bijvoorbeeld refurbished laptops met uitgebreide garantie (2 jaar) of een maatwerk pc die door onze monteurs voor u wordt samengesteld.

Kies voor de écht professionele computer reparatie

Handige mannetjes die weleens een computer uit elkaar hebben gehaald zijn er al genoeg. Waarom kiest u voor PC Refresh?

Onze computerspecialisten hebben meer dan 15 jaar ervaring en weten hoe ze uw computerprobleem zo goed en snel mogelijk op kunnen lossen. Daarom profiteert u bij ons van een uitgebreide garantie van 2 jaar op onderdelen en montage.

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh

Maak hier uw afspraak