Computer reparatie Gouda gezocht? Welkom bij PC Refresh

Maak hier uw afspraak

Problemen met uw laptop, pc of Mac? Start de computer niet meer op? Is hij traag geworden? Of heeft u problemen met internet in huis of op kantoor? Geen zorgen, want de specialisten van PC Refresh hebben voor elke computer een oplossing!

PC Refresh heeft in de Randstad een naam opgebouwd als het gaat om onovertroffen computerservice. Voor zowel reparaties, ondersteuning alsook verkoop op maat biedt ons team u persoonlijke service en adviezen.

Daarom kiezen steeds meer ondernemers en particulieren in Gouda voor PC Refresh. Van maandag tot en met zaterdag staan wij voor u klaar, in onze nieuwe serviceshop aan de Goudsesingel 16 in Rotterdam of bij u op locatie!

Boek direct uw reparatie in

PC Refresh computer reparatie Gouda

Zakelijk of particulier, hardware of software, in de serviceshop of op locatie, u kunt bij PC Refresh terecht voor service aan alle typen pc’s, Macs en laptops. PC Refresh is niet verbonden aan welk computermerk dan ook, en kan dus altijd eerlijk en onafhankelijk adviseren.

U kunt bij ons terecht voor:

Uw computerreparatie aanmelden in Gouda

De nieuwe PC Refresh serviceshop bevindt zich in Rotterdam en gaat binnenkort open. Natuurlijk bent u welkom om met uw computer langs te komen, maar u kunt ook de computerspecialist naar u laten komen of de computer gratis versturen.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • In Gouda komt onze computerspecialist bij u aan huis of op kantoor. U kunt natuurlijk meer informatie aanvragen of direct computerhulp inboeken.
 • U bent van maandag t/m zaterdag welkom met uw computer in onze werkplaats in Den Haag. Het kan zonder afspraak, maar voor meer service en zekerheid kunt u ook een afspraak maken.
  Verderop deze pagina vindt u informatie over reistijd en routebeschrijving naar PC Refresh.
 • Vanaf elk PostNL Pakketpunt in Gouda kunt u gratis en verzekerd uw pc, Mac of laptop versturen. U vraagt eerst bij ons een gratis verzendlabel aan.
  Verderop deze pagina vindt u meer info over de pakketpunten in Gouda.
 • U kunt uw computer ook laten afhalen door onze koerier, of door de computerspecialist met extra service.

Computerhulp aan huis en op kantoor in Gouda

Voor veel problemen wilt u graag de computerspecialist aan huis of op kantoor hebben. Wij snappen dat, daarom bieden we deze dienst in heel de Randstad aan!

Particulier kunt u bij ons terecht voor alle problemen aan uw pc, laptop, printer of accessoires. Natuurlijk helpen wij ook bij problemen met de internetverbinding, smartphone of tablet.

Ook op kantoor komen onze specialisten langs, zowel voor probleemoplossing als systeembeheer. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of het herstellen van storingen met servers of printers, PC Refresh biedt snel adequate support.

Mochten problemen niet ter plekke kunnen worden verholpen, dan biedt de computerspecialist de mogelijkheid om de computer voor reparatie mee te nemen naar de serviceshop.

Bij urgentie kan de computerspecialist vaak al binnen 24 langskomen. Bel ons gedurende openingstijden of vraag uw computerhulp online aan >>

Verzendpunten voor uw computer vanuit Gouda

Als u niet in de gelegenheid bent om naar de PC Refresh serviceshop in Rotterdam te komen, bieden we u gratis een veilig alternatief. U vraagt bij ons kosteloos een verzendlabel aan en brengt hiermee de computer naar een van de vele PostNL Pakketpunten.

Een aantal PostNL Pakketpunten in Gouda:

 • Primera, Korte Groenendaal 26
 • Bruna, Nieuwe-Marktpassage 28
 • Plus, Constantijn Huygensstraat 110
 • Van den Tooren CV, Willem en Marialaan 46
 • Karwei, Marconistraat 121

Zie voor een overzicht van alle PostNL-punten in Gouda de locatiewijzer van PostNL.

U kunt de PC of Mac zelf brengen naar de werkplaats in Den Haag. Dit kan van maandag t/m zaterdag, na het maken van een gratis afspraak >>

U kunt de PC of Mac met de post versturen, gratis en verzekerd. Dit kan vanaf elk PostNL pakketpunt in Nederland, na het aanvragen van een gratis verzendlabel >>

U kunt de PC of Mac laten halen en brengen vanuit heel Nederland door de koerier, of in de Randstad door de computerspecialist. Maak hiervoor een afspraak >>