Ook tijdens de lockdown blijven onze reparatieshops geopend. We verzoeken u rekening te houden met onze corona-maatregelen en aangepaste openingstijden.
Vrijdag 14 mei is onze serviceshop in Rotterdam geopend vanaf 9.30 uur. Onze serviceshop in Amsterdam is geopend van 9.00 tot 10.00 uur.

Our repair shops will remain opened during the lockdown. When visiting, we kindly request that you consider our corona policy and adjusted opening hours.
On Friday May 14th, our service shop in Rotterdam will be opened from 9:30 a.m. Our service shop in Amsterdam will be opened from 9 to 10 a.m.

Computer reparatie Gouda gezocht? Welkom bij PC Refresh

Maak hier uw afspraak

Problemen met uw laptop, pc of Mac? Start de computer niet meer op? Is hij traag geworden? Of heeft u problemen met internet in huis of op kantoor? Computerproblemen kunnen uw leven aardig moeilijk maken. Misschien bent u uw foto’s kwijt of mist u nu net die deadline voor de belastingaangifte.

Geen zorgen: de specialisten van PC Refresh hebben voor elke computer een oplossing! Voor zowel reparaties, ondersteuning als verkoop op maat biedt ons team u persoonlijke service en adviezen. Van maandag tot en met zaterdag staan wij voor u klaar, in onze serviceshop aan de Goudsesingel 16A in Rotterdam of bij u op locatie.

Wat kost een computer reparatie?

Prijzen voor reparaties kunnen uiteenlopen. Weet u al wat voor reparatie u nodig heeft? Neem een kijkje bij onze tarieven. Ook als u niet weet wat voor reparatie u nodig heeft zullen we helpen. Bij nagenoeg alle computers die bij ons binnenkomen beginnen we namelijk met een complete diagnose, waarna we precies kunnen vertellen hoe uw probleem het best kan worden opgelost en wat het zal kosten.

Zo lang duurt een computer reparatie?

Reparatietijden kunnen wat uiteenlopen en na de complete diagnose kunnen we u precies informeren. Over het algemeen geldt er echter een omlooptijd voor één a twee werkdagen voor een diagnose, en drie tot vijf werkdagen voor een reparatie.

Onze servicemogelijkheden voor computer reparaties vanuit gouda

De dichtstbijzijnde serviceshop van PC Refresh is onze locatie in Rotterdam. U kunt daar met of zonder afspraak terecht. Het kaartje hieronder geeft de exacte locatie van de shop weer:

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • Goudsesingel 16A
  3011 KB Rotterdam
  Nederland
 • Ma, Vr : - uur
  Di, Wo, Do, Za, Zo : gesloten
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Rotterdam

Is langskomen vanuit Gouda voor een computer reparatie om wat voor reden dan ook niet mogelijk? Wij bieden ook andere servicemogelijkheden om ook u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Hieronder staan ze nog eens op een rijtje.

PC Refresh computer reparatie Gouda

Zakelijk of particulier, hardware of software, in de serviceshop of op locatie in Gouda, u kunt bij PC Refresh terecht voor service aan alle typen pc’s, Macs en laptops. Een paar voorbeelden van reparaties die we uitvoeren:

 • Het verwijderen van virussen;
 • Het vervangen van een defecte harde schijf;
 • Het aanleggen van een wifi netwerk;
 • Het opnieuw configureren van e-mail;
 • Het terughalen van verloren documenten.

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Kies voor een vakkundige computer reparatie bij PC Refresh!

Komt u er zelf niet meer uit en uw handige neefje ook niet meer? Kies dan voor de vakkundige service van PC Refresh! Onze computerspecialisten staan bekend om hun klantvriendelijkheid en professionaliteit en staan graag tot uw dienst, voor computer reparaties in onze serviceshops of bij u op locatie in Gouda.

PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!