PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Computer reparatie Hoofddorp? Welkom bij PC Refresh

Afspraak maken

Zoekt u een betrouwbaar adres in Hoofddorp om uw computer te laten repareren? En liever vandaag dan morgen?

Dan hebben we goed nieuws. Onze computer specialisten hebben met hun 15+ jaar ervaring altijd een oplossing om uw pc, laptop of Mac weer optimaal te laten functioneren.

Voor het laten repareren van uw Mac, pc of laptop kunt u zonder afspraak binnenlopen bij ons PC Pickup innamepunt:

Pax Shop
Paxlaan 10
2131 PZ Hoofddorp
Kijk hier voor de openingstijden

Wat kost een pc, Mac of laptop reparatie Hoofddorp?

Elke reparatie is anders, de kosten hangen af van het merk en model, en de benodigde reparatie om het probleem te verhelpen. Kijk eens bij onze tarieven voor een indicatie van veel voorkomende reparaties.

Weet u niet welke reparatie u nodig heeft? Dat is geen probleem; we stellen altijd eerst een diagnose, gevolgd door een prijsopgave. Pas nadat u akkoord geeft wordt de reparatie gestart, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Soms is het mogelijk om met het modelnummer, serienummer en een aantal foto’s alvast een eerste vrijblijvende prijsindicatie op te geven. Bel of mail ons voor meer informatie.

Doorlooptijd van een reparatie

We snappen dat u uw pc, laptop of Mac liever niet langer kwijt bent dan nodig. Daarom hebben we ons proces gestroomlijnd voor een zo spoedig mogelijke afhandeling van de diagnose en de reparatie, zonder de kwaliteit te verminderen.

Een standaard diagnose kost enkele werkdagen, onze spoeddiagnose duurt 24 uur of één werkdag (weekenden en feestdagen uitgezonderd). De omlooptijd van de reparatie is afhankelijk van benodigde onderdelen.

Uw Computer laten repareren door PC Refresh

Kom langs bij het PC Pickup innamepunt wanneer het u uitkomt, zeven dagen per week.

Pax Shop
Paxlaan 10
2131 PZ Hoofddorp
Kijk hier voor de openingstijden

Het innamepunt neemt uw computer vervolgens in volgens een vaste, veilige procedure. Daarna haalt onze eigen computerkoerier de computer op voor transport naar onze professionele werkplaats in Den Haag.

Wilt u liever helemaal niet de deur uit, omdat u bijvoorbeeld een grote desktop pc, iMac of all-in-one pc heeft? We bieden ook een haal- en brengservice, waarbij de computerkoerier bij u langskomt aan huis of op kantoor. Informeert u naar de mogelijkheden.

Soorten Computerreparaties in Hoofddorp  

De monteurs van PC Refresh hebben al tienduizenden pc’s, laptops, iMacs en MacBooks gerepareerd. Welk probleem u ook heeft, onze monteurs lossen het op.

Enkele reparaties die we veelvuldig uitvoeren:

  • Interne reiniging van uw pc, laptop of MacBook;
  • Vervanging van de harde schijf of het werkgeheugen (ook upgrades);
  • Vervanging van toetsenbord, beeldscherm, accu of stroomaansluiting van MacBook of laptop (alle merken)
  • Verhelpen van vocht- of valschade, inclusief prijsopgave voor de (inboedel)verzekering;
  • Dataherstel van computer of externe harde schijf.

Zelfs als een reparatie niet rendabel is, zijn er oplossingen. Wij leveren bijvoorbeeld refurbished laptops (met 2 jaar garantie) of stellen op maat een desktop pc samen voor thuis of op kantoor.

Maak hier uw afspraak

“We zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.”

Kies voor een écht professionele reparatie

Handige mannetjes die weleens een laptop hebben opengeschroefd kunt u overal vinden. Waarom kiest u toch voor PC Refresh? Onze computermonteurs hebben 15+ jaar ervaring en staan bekend om hun vakkundigheid. Daarom leveren we onovertroffen service en geven we op onze hardware reparaties 2 jaar garantie.

Zie ook de aanverwante pagina’s

Maak hier uw afspraak