Computer reparatie Hoofddorp gezocht? Welkom bij PC Refresh!

Maak hier uw afspraak

Bent u achter uw computer gekropen om snel even dat ene verslag af te maken, maar wordt het scherm opeens zwart? Wilt u net een spelletje gaan doen, maar doet uw computer helemaal niets meer? Dat is natuurlijk flink balen en komt nooit uit. En wat nu?

Gelukkig is er een oplossing: de ervaren specialisten van PC Refresh repareren ieder defect aan uw computer vlot en vakkundig – op locatie in Hoofddorp of in de serviceshop in Amsterdam. En de diagnose is nog geheel vrijblijvend ook!

Boek direct uw reparatie in

Uw computer laten repareren door PC Refresh

Bij PC Refresh hebben we sinds 2012 al tienduizenden computers gerepareerd. Onze computer reparaties vinden plaats in onze serviceshop aan de Roelof Hartstraat 52 in Amsterdam. U kunt 6 dagen per week zonder afspraak bij ons binnenlopen. Is zelf naar onze serviceshop komen wat ingewikkeld? Maakt u zich geen zorgen: u kunt uw defecte computer ook naar ons opsturen, op laten halen door onze koerier, hulp op afstand inboeken of hulp op locatie aanvragen.

Enkele reparaties die wij uitvoeren:

  • Vervanging van het moederbord van een computer;
  • Reparatie van de randapparatuur van een computer;
  • Reparatie van de videokaart van een computer.

Naast reparaties doen we ook aan upgrades, bijvoorbeeld door een grotere HDD of SSD in uw computer te zetten. Ook kunnen we uw computer voor u opschonen of een computer op maat voor u samenstellen. Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Waarom uw computer reparatie Haarlem laten verzorgen door PC Refresh?

Onovertroffen service bieden, daar streven we naar. Daarom stellen wij altijd als eerst een complete diagnose. Daarna bellen we u op en is het aan u om te beslissen over de computer reparatie. Dankzij onze Privacy Code weet u zeker dat wij uw persoonlijke en zakelijke gegevens beschermd houden. Verder zit op al onze hardware reparaties twee jaar garantie, wel zo’n veilig gevoel.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Boek direct uw reparatie in

De serviceopties van PC Refresh

Dankzij onze verzendservice, onze koeriersservice, onze hulp op afstand en onze hulp op locatie is het mogelijk mensen vanuit heel Nederland van dienst te zijn. Wij kunnen dus ook u helpen en een computer reparatie vanuit Hoofddorp voor u uitvoeren. U heeft de keuze uit 5 opties:

computer reparatie langsbrengenUw computer zelf brengen

U kunt zonder afspraak voor een computer reparatie vanuit Hoofddorp bij ons in Amsterdam langskomen. We zijn 6 dagen per week (van maandag tot en met zaterdag) geopend. Kom langs wanneer het u uitkomt!

computer reparatie verzendenUw computer verzekerd verzenden

Het is ook mogelijk om uw computer ter reparatie vanuit Hoofddorp naar ons te verzenden. Dit gaat met PostNL, kost  € 29 en is verzekerd. Om het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt te vinden kunt u de PostNL locatiewijzer gebruiken.

computer reparatie halen en brengenUw computer laten ophalen

Kiest u ervoor uw computer te laten ophalen? Tegen betaling van € 49 komt onze koerier bij u thuis, neemt uw computer voor reparatie bij u in Hoofddorp mee en brengt deze naar onze serviceshop. U zorgt voor het verpakken, het repareren en het terugsturen wordt voor u gedaan.

 

computer reparatie op locatieUw computer op locatie laten repareren

Bij netwerkproblemen en sommige computerproblemen is het essentieel dat de monteur bij u op locatie langs komt. PC Refresh komt bij u thuis of op kantoor in de Randstad, voor sommige computer reparaties dus ook in Hoofddorp, voor netwerkproblemen en andere computer gerelateerde problemen.

 

computer reparatie hulp op afstandUw computer op afstand laten repareren

Software problemen kunnen soms verholpen worden door hulp op afstand in te schalen. Onze specialist neemt dan tijdelijk uw computer over. Dit type computer reparaties zijn ook in Hoofddorp mogelijk en u hoeft er niet eens de deur voor uit. Voor hulp op afstand kunt ons bellen of via deze link een afspraak inplannen.

Hoe lang duurt een computer reparatie HOOFDDORP?

De meeste onderdelen die nodig zijn voor een computer reparatie zijn voorradig, maar soms moeten er onderdelen besteld worden. De meeste reparaties zijn doorgaans binnen 2 tot 5 werkdagen gereed.

Wat kost een computer reparatie?

Onze tarieven zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en het type computer. De prijzen voor een computer reparatie die hier staan weergegeven geven u echter wel een indicatie.

Ga direct naar tarieven

Vragen over onze computer reparaties?

Als u vragen heeft over een computer reparatie Hoofddorp die wij uitvoeren, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Zie ook: