Computer reparatie Leiden? Ga naar PC Refresh

Afspraak maken

Is uw computer defect en zoekt u een deskundige in of om Leiden om uw computer snel te laten repareren? Zoekt u een vakkundige reparatie voor een redelijke prijs?

Ons team van monteurs heeft meer dan 15 jaar ervaring en helpt u graag met de reparatie van uw pc, laptop of MacBook. Voor u het weet functioneert uw computer weer naar behoren.

Meldt uw reparatie binnen één minuut aan en kom langs bij een van onze innamepunten in Leiden West of Leiden Oost.

Boek direct uw reparatie

Hoe werkt het?

Aanmelden

Meldt uw reparatie binnen één minuut aan, dan ontvangt u een persoonlijk referentienummer om uw computer in te leveren.

Inleveren

Met uw referentienummer bent u zonder afspraak welkom bij een van onze innamepunten in Leiden:

Toeter Gadgets (Leiden West)
Amphoraweg 16A
2332 EE Leiden
Kijk hier voor de openingstijden

SPAR Zeldenrust (Leiden Oost)
IJsselkade 45
2314 VM Leiden
Kijk hier voor de openingstijden

Prijsopgave

Wij kijken uw computer na en u ontvangt een heldere prijsopgave per e-mail. Daarna bellen we u om de prijsopgave met u door te nemen.

Reparatie

De reparatie wordt gestart zodra u akkoord geeft. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen reparatie te laten uitvoeren.

Betaling

U ontvangt een betaallink die u kan voldoen met iDeal of bankoverschrijving.

Ophalen

U haalt uw computer weer op bij het innamepunt.

Boek uw reparatie

Lukt het u niet om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Onze computerkoerier komt dan langs bij u thuis of op kantoor, om uw computer op te halen. Bel of mail ons voor een afspraak.

Wat kost een pc, Mac of laptop reparatie Leiden?

Onze tarieven voor een computer of laptop reparatie zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en computer. In onze tarieflijst vindt u echter een goede indicatie van de meest voorkomende reparaties.

Het is goed mogelijk dat u niet goed weet welke computer reparatie u precies nodig heeft. Daarom beginnen we altijd met het stellen van een complete diagnose, waarna we u een goede prijsopgave kunnen bieden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Soms is het mogelijk om vooraf alvast een schatting te geven. Stuurt u ons daarvoor liefst wat goede foto’s, voorzien van het model- en serienummer van uw computer.

Hoe lang bent u de computer kwijt?

Hoe lang het duurt om een reparatie aan een computer of laptop uit te voeren is helemaal afhankelijk van het soort probleem. Over het algemeen geldt een omlooptijd van enkele werkdagen voor een normale diagnose, een spoeddiagnose doen we al in 24 uur (1 werkdag, weekenden uitgezonderd).

Na de diagnose kunnen we inschatten hoe lang de reparatie van uw pc, laptop of Mac in uw geval zal duren. Dat is afhankelijk van het soort reparatie en de benodigde onderdelen. We snappen dat u uw computer hard nodig heeft en graag zo snel mogelijk terug wilt ontvangen, daar doen we dan ook alles aan.

Welke computer reparaties voert PC Refresh uit?

Het maakt niet uit welk type computer u precies heeft, PC Refresh biedt oplossingen voor alle soorten computers. Dus zowel voor Macs, pc’s en ook voor alle merken laptops.

  • Opnieuw installeren van een gecrashte computer (Windows of Mac);
  • Vervangen van de accu van MacBook en laptop (alle merken);
  • Dataherstel van verloren bestanden
  • Vervangen van het scherm van uw laptop of MacBook
  • Vervangen van onderdelen bij valschade of vochtschade, inclusief prijsopgaaf voor uw verzekeraar

Zelfs als een reparatie niet mogelijk of rendabel blijkt te zijn, zijn er alternatieve oplossingen. Desgewenst leveren we een refurbished laptop met 2 jaar garantie of stellen onze monteurs een desktop pc op maat voor u samen. We denken mee met uw situatie en uw budget.

Wij repareren geen telefoons, tablets, printers of losse monitoren / toetsenborden.

Garantie op uw reparatie

Wij geven een uitgebreide garantie van 2 jaar op onderdelen en montage bij hardware reparaties.

Kies voor een écht vakkundige reparatie

Jongens en meisjes die handig zijn met computers zijn er misschien genoeg, maar zoekt u een écht vakkundige en professionele service? Dan staan de ervaren monteurs van PC Refresh met meer dan 15 jaar ervaring voor u klaar.

Niet voor niets kozen tienduizenden particulieren en ondernemers voor PC Refresh en geven we 2 jaar garantie op onze hardware reparaties.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Boek nu uw reparatie

Zie ook de aanverwante pagina’s