PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Computer reparatie Leiden? Ga naar PC Refresh

Afspraak maken

Is uw computer defect en zoekt u een deskundige in of om Leiden om uw computer snel te laten repareren? Ons team van technisch specialisten helpt u graag met de reparatie van uw pc, laptop of MacBook. Voor u het weet functioneert uw computer weer naar behoren.

Bezoek zeven dagen per week met zonder afspraak een van onze PC Pickup innamepunten in Leiden.

Leiden West – Toeter Gadgets
Amphoraweg 16A
2332 EE Leiden
Kijk hier voor de openingstijden

Leiden Oost – SPAR Zeldenrust
IJsselkade 45
2314 VM Leiden
Kijk hier voor de openingstijden

Wat kost een pc, Mac of laptop reparatie Leiden?

Onze tarieven voor een computer of laptop reparatie zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en computer. In onze tarieflijst vindt u echter een goede indicatie van de meest voorkomende reparaties.

Het is goed mogelijk dat u niet goed weet welke computer reparatie u precies nodig heeft. Daarom beginnen we altijd met het stellen van een complete diagnose, waarna we u een goede prijsopgave kunnen bieden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Soms is het mogelijk om vooraf alvast een schatting te geven. Stuurt u ons daarvoor liefst wat goede foto’s, voorzien van het model- en serienummer van uw computer.

Hoe lang bent u de computer kwijt?

Hoe lang het duurt om een reparatie aan een computer of laptop uit te voeren is helemaal afhankelijk van het soort probleem. Over het algemeen geldt een omlooptijd van enkele werkdagen voor een normale diagnose, een spoeddiagnose doen we al in 24 uur (1 werkdag, weekenden uitgezonderd).

Na de diagnose kunnen we inschatten hoe lang de reparatie van uw pc, laptop of Mac in uw geval zal duren. Dat is afhankelijk van het soort reparatie en de benodigde onderdelen. We snappen dat u uw computer hard nodig heeft en graag zo snel mogelijk terug wilt ontvangen, daar doen we dan ook alles aan.

Onze PC Pickup innamepunten in Leiden

U vindt onze PC Pickup innamepunten zowel in Leiden West als in Leiden Oost. U kunt daar in totaal zeven dagen per week terecht, met of zonder afspraak.

Leiden West – Toeter Gadgets
Amphoraweg 16A
2332 EE Leiden
Kijk hier voor de openingstijden

Leiden Oost – SPAR Zeldenrust
IJsselkade 45
2314 VM Leiden
Kijk hier voor de openingstijden

Bij het innamepunt wordt uw computer ingenomen vervolgens in volgens een vaste, veilige procedure. Daarna vervoert onze computerkoerier de computer naar onze professionele werkplaats in Den Haag.

Wilt u het liefst vrijwel helemaal niet de deur uit ? Geen punt: wij bieden ook een haal- en brengservice aan huis of op kantoor, vraag ons naar de mogelijkheden en kosten.

Welke computer reparaties voert PC Refresh uit?

Het maakt niet uit welk type computer u precies heeft, PC Refresh biedt oplossingen voor alle soorten computers. Dus zowel voor Macs, pc’s en ook voor alle merken laptops.

  • Opnieuw installeren van een gecrashte computer (Windows of Mac);
  • Vervangen van de accu van MacBook en laptop (alle merken);
  • Dataherstel van verloren bestanden
  • Vervangen van het scherm van uw laptop of MacBook
  • Vervangen van onderdelen bij valschade of vochtschade, inclusief prijsopgaaf voor uw verzekeraar

Zelfs als een reparatie niet mogelijk of rendabel blijkt te zijn, zijn er alternatieve oplossingen. Desgewenst leveren we een refurbished laptop met 2 jaar garantie of stellen onze monteurs een desktop pc op maat voor u samen. We denken mee met uw situatie en uw budget.

Kies voor een écht vakkundige reparatie

Jongens die handig zijn met computers zijn er misschien genoeg, maar zoekt u een écht vakkundige en professionele service? Dan staan de ervaren monteurs van PC Refresh met meer dan 15 jaar ervaring voor u klaar.

Niet voor niets kozen tienduizenden particulieren en ondernemers voor PC Refresh en geven we 2 jaar garantie op onze hardware reparaties.

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Maak hier uw afspraak voor Leiden West

Maak hier uw afspraak voor Leiden Oost

Zie ook de aanverwante pagina’s