Computer reparatie Leiden gezocht? Welkom bij PC Refresh

Maak hier uw afspraak!

Is uw computer uitgevallen, traag of besmet met een virus? Zoekt u een vakkundige computerexpert voor hulp op kantoor of aan huis? Geen probleem! De computerspecialisten van PC Refresh hebben al duizenden particulieren en ondernemers in de Randstad geholpen, dus ook u zijn we graag van dienst!

Zes dagen per week staat het PC Refresh team klaar om u te bezoeken of uw computer in ontvangst te nemen in de professionele werkplaats. Met de grootste zorg voor uw apparatuur en bestanden, want zowel bij PC Refresh is gedacht aan zowel beveiliging als een goede Privacy Code voor uw gegevens.

Daarom kiest u ook in Leiden voor de service van PC Refresh. We zijn u graag van dienst!

Waarmee kunt u terecht bij PC Refresh?

Het maakt niet uit welk type computer u precies heeft, PC Refresh biedt oplossingen voor alle soorten Macs, pc’s en laptops. Ook problemen aan huis of op kantoor worden door onze specialisten snel en grondig verholpen.

U kunt PC Refresh inschakelen voor de volgende diensten:

Direct uw reparatie starten of computerhulp aanvragen

Vanuit Leiden is het een kleine rit naar de PC Refresh serviceshop in Den Haag. Maar u kunt de computer ook verzenden, laten halen of zelfs een computerspecialist bij u langs laten komen.

Wij bieden voor elke situatie een passende oplossing:

Computer reparatie Leiden bij u aan huis of op kantoor

Natuurlijk zijn er gevallen waarin u de computer niet wil of kan missen. Of er zijn problemen met uw internetverbinding of netwerk thuis. Ook voor dergelijke problemen bieden wij een oplossing, in de vorm van hulp op locatie!

Bedrijven en organisaties maken gebruik van onze diensten op het gebied van systeembeheer, periodiek onderhoud en het verhelpen van storingen met werkstations, servers, netwerken en printers. Ook verzorgen wij verbeteringen aan de internetverbinding (routers, homeplugs, etc.) en installeren we back-up oplossingen.

Ook particulier bent u bij ons welkom! Of u nou problemen hebt met uw computer, printer, of met het instellen van uw smartphone of tablet, onze klantvriendelijke specialist helpt u vlot en vakkundig.

Niet alle problemen zijn ter plekke oplosbaar. Gelukkig bieden wij altijd de mogelijkheid defecte apparaten voor reparatie naar de werkplaats mee te nemen.

We snappen dat problemen haast kunnen hebben, daarom kunnen we vaak al binnen 24 uur langskomen. Bel ons op werkdagen of vraag uw computerhulp hier aan >>

Route en reistijd vanuit Leiden naar PC Refresh

De reistijd naar de PC Refresh werkplaats met de auto bedraagt vanuit Leiden 25 – 30 minuten.

Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Leiden kiezen voor

  • De trein (Intercity of Sprinter) richting Den Haag Centraal. Daar neemt u de tram (RandstadRail) 3 richting Loosduinen. U stapt uit bij halte Conradkade, vandaar is het nog een paar minuten lopen naar de Stephensonstraat 48.
  • De trein (Intercity) richting Dordrecht. U stapt uit op station Den Haag Laan van NOI. Daar neemt u de tram (RandstadRail) 3 richting Loosduinen. U stapt uit bij halte Conradkade, vandaar is het nog een paar minuten lopen naar de Stephensonstraat 48.

Verzendpunten voor computerreparatie vanuit Leiden

PC Refresh biedt u de gelegenheid om uw computer gratis en verzekerd te versturen naar de werkplaats. Hiervoor vraagt u eerst bij ons een verzendlabel aan, waarmee wij de kosten voor verzending voor onze rekening nemen.

Een selectie uit de PostNL pakketpunten in Leiden, waar u uw computer kunt afgeven met het verzendlabel dat u van ons hebt ontvangen:

  • Vroom en Dreesman, Aalmarkt 22 (1e etage)
  • Spar, Lange Mare 78-80
  • Magazines4you, Breestraat 107
  • Sigarenmagazijn Opdam, Haarlemmerstraat 56
  • Jumbo, Stationsweg 44
  • Station Leiden CS Pakketautomaat, Stationsplein 13
  • Ako, Stationsplein 3-J

Alle PostNL verzendpunten voor computer reparatie in Leiden vindt u op de locatiewijzer van PostNL.

U kunt de PC of Mac zelf brengen naar de werkplaats in Den Haag. Dit kan van maandag t/m zaterdag, na het maken van een gratis afspraak >>

U kunt de PC of Mac met de post versturen, gratis en verzekerd. Dit kan vanaf elk PostNL pakketpunt in Nederland, na het aanvragen van een gratis verzendlabel >>

U kunt de PC of Mac laten halen en brengen vanuit heel Nederland door de koerier, of in de Randstad door de computerspecialist. Maak hiervoor een afspraak >>