Computer reparatie Leiden gezocht? Welkom bij PC Refresh

Maak hier uw afspraak!

Is uw computer uitgevallen, traag of besmet met een virus? Heeft uw MacBook waterschade, of uw iPad een gebroken scherm? Plotseling valt het op hoe vaak u deze apparaten nodig heeft en hoe moeilijk u eigenlijk zonder kunt.

Wij kunnen u helpen. De computerspecialisten van PC Refresh hebben al duizenden particulieren en ondernemers in de Randstad geholpen, dus ook u zijn we graag van dienst. Daarom kiest u ook in Leiden voor de service van PC Refresh. Voor u het weet functioneert uw computer weer naar behoren!

Wat kost een computer reparatie Leiden?

Onze tarieven voor een computer of laptop reparatie zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en computer. De tarieven die u hier vindt zijn echter een indicatie. Het is goed mogelijk dat u niet goed weet welke computer reparatie u precies nodig heeft. Daarom beginnen we altijd met het stellen van een complete diagnose, waarna we u een goede prijsopgave kunnen bieden.

Zo lang bent u de computer kwijt

Hoe lang het duurt om een reparatie aan een computer of laptop uit te voeren is helemaal afhankelijk van het soort probleem. Over het algemeen geldt een omlooptijd voor één a twee werkdagen voor een diagnose, en drie tot vijf werkdagen voor een reparatie. Na de diagnose kan de specialist inschatten hoe lang de computer reparatie in uw geval zal duren.

Onze servicemogelijkheden vanuit Leiden

Vanuit Leiden is de dichtstbijzijnde serviceshop van PC Refresh de vestiging in Den Haag. U kunt daar zes dagen per week terecht, met en zonder afspraak.

Professionele computerreparatie Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • Stephensonstraat 48
  2561 XW Den Haag
  Nederland
 • Ma, Wo, Vr : - uur
  Di, Do : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Den Haag

De reistijd naar de PC Refresh serviceshop met de auto bedraagt vanuit Leiden 25 tot 30 minuten.

Is langskomen voor een computer reparatie vanuit Leiden om wat voor reden dan ook niet mogelijk? Wij bieden services om ook u te kunnen helpen om uw computer reparatie te laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan onze haal- en brengservice of hulp aan huis. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Wat voor computer reparaties voert PC Refresh uit?

Het maakt niet uit welk type computer u precies heeft, PC Refresh biedt oplossingen voor alle soorten computers, Macs, pc’s en laptops. Denk bijvoorbeeld aan de reparatie van hardware, het herstel van software, instellingen configureren of netwerken aanleggen. Dit zijn een paar voorbeelden:

 • Het opnieuw installeren van een gecrashte pc;
 • Het vervangen van de accu van een MacBook;
 • Het terughalen van verdwenen emails;
 • Het opnieuw configureren van een printer;
 • Het vervangen van een laptopscherm.

Kies voor een vakkundige computer reparatie bij PC Refresh!

Jongens die handig zijn met computers zijn er misschien genoeg, maar voor een echt vakkundige service staat PC Refresh voor u klaar! De computerspecialisten staan bekend om hun professionaliteit en klantvriendelijkheid en willen u graag helpen, zowel voor computer reparaties in onze serviceshops als bij u op locatie in Leiden. PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!