Ook tijdens de lockdown blijven onze reparatieshops geopend. We verzoeken u rekening te houden met onze corona-maatregelen en aangepaste openingstijden.
Vrijdag 14 mei is onze serviceshop in Rotterdam geopend vanaf 9.30 uur. Onze serviceshop in Amsterdam is geopend van 9.00 tot 10.00 uur.

Our repair shops will remain opened during the lockdown. When visiting, we kindly request that you consider our corona policy and adjusted opening hours.
On Friday May 14th, our service shop in Rotterdam will be opened from 9:30 a.m. Our service shop in Amsterdam will be opened from 9 to 10 a.m.

Computer reparatie Leiden gezocht? Welkom bij PC Refresh

Maak hier uw afspraak!

Is uw computer defect en zoekt u een deskundige in of om Leiden om uw computer snel te laten repareren? Ons team van technisch specialisten in Den Haag helpt u graag met de reparatie van uw pc, laptop of MacBook. Voor u het weet functioneert het apparaat weer naar behoren!

Bezoek zonder afspraak onze serviceshop in Den Haag.

Uw MacBook of laptop online aanmelden en dan afleveren bij ons Pick Up Point in uw woonplaats kan ook.

U krijgt altijd een complete diagnose voorafgaand aan de reparatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Wat kost een computer reparatie Leiden?

Onze tarieven voor een computer of laptop reparatie zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en computer. De tarieven die u hier vindt zijn echter een indicatie. Het is goed mogelijk dat u niet goed weet welke computer reparatie u precies nodig heeft. Daarom beginnen we altijd met het stellen van een complete diagnose, waarna we u een goede prijsopgave kunnen bieden.

Zo lang bent u de computer kwijt

Hoe lang het duurt om een reparatie aan een computer of laptop uit te voeren is helemaal afhankelijk van het soort probleem. Over het algemeen geldt een omlooptijd voor één a twee werkdagen voor een diagnose, en drie tot vijf werkdagen voor een reparatie. Na de diagnose kan de specialist inschatten hoe lang de computer reparatie in uw geval zal duren.

Onze servicemogelijkheden vanuit Leiden

Vanuit Leiden is de dichtstbijzijnde serviceshop van PC Refresh de vestiging in Den Haag. U kunt daar zes dagen per week terecht, met en zonder afspraak.

Professionele computerreparatie Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • Stephensonstraat 48
  2561 XW Den Haag
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : gesloten
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Den Haag

De reistijd naar de PC Refresh serviceshop met de auto bedraagt vanuit Leiden 25 tot 30 minuten.

Wilt u het liefst vrijwel helemaal niet de deur uit hoeven? Geen punt: wij bieden services om ook u te kunnen helpen om uw computer reparatie te laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan onze haal- en brengservice of meld uw computer online aan en lever het apparaat af bij het PC Refresh Pick Up Point in uw woonplaats. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Wat voor computer reparaties voert PC Refresh uit?

Het maakt niet uit welk type computer u precies heeft, PC Refresh biedt oplossingen voor alle soorten computers, Macs, pc’s en laptops. Denk bijvoorbeeld aan de reparatie van hardware, het herstel van software, instellingen configureren of netwerken aanleggen. Dit zijn een paar voorbeelden:

 • Het opnieuw installeren van een gecrashte pc;
 • Het vervangen van de accu van een MacBook;
 • Het terughalen van verdwenen emails;
 • Het opnieuw configureren van een printer;
 • Het vervangen van een laptopscherm.

Kies voor een vakkundige computer reparatie bij PC Refresh!

Jongens die handig zijn met computers zijn er misschien genoeg, maar voor een echt vakkundige service staat PC Refresh voor u klaar! De computerspecialisten staan bekend om hun professionaliteit en klantvriendelijkheid en willen u graag helpen, zowel voor computer reparaties in onze serviceshops als bij u op locatie in Leiden. PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!