Computer reparatie Zoetermeer? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Is uw pc of Mac uitgevallen? Start uw laptop niet meer op? Is uw computer traag en toe aan een upgrade? Deze en andere problemen worden door de computerspecialisten van PC Refresh dagelijks opgelost!

Zakelijk of particulier, in de werkplaats of aan huis, ons team werkt van maandag t/m zaterdag met veel zorg aan alle soorten computers. Beveiliging van uw apparatuur en privacy van uw gegevens hebben daarbij de hoogste prioriteit (zie ook de Privacy Code).

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige computerspecialist? Twijfel niet langer en bel PC Refresh!

Computerreparatie Zoetermeer bij PC Refresh

Welk type computer u ook heeft, PC Refresh biedt oplossingen voor alle merken pc’s en laptops, inclusief Apple. Ook kunt u bij PC Refresh een op maat geïnstalleerde computer aanschaffen.

Een overzicht van onze computerservices:

Direct uw computerhulp of computer reparatie Zoetermeer inboeken

De centrale PC Refresh werkplaats is gevestigd in Den Haag. Maar u kunt ook de computerspecialist bij u laten langskomen, uw computer versturen of laten ophalen. Mogelijkheden genoeg in Zoetermeer dus!

Alle opties op een rijtje:

Computer reparatie Zoetermeer – op kantoor of thuis

Soms wilt of kunt u uw computer niet kwijt. Of u maakt liever gebruik van een computerspecialist die bij u langskomt. Wij snappen dat, daarom bieden we deze service in heel Zoetermeer aan, zowel zakelijk als particulier!

Boek de computerspecialist in om thuis uw computer op te schonen, de printer in te stellen of problemen met de internetverbinding te verhelpen. De specialist heeft desgewenst ook snelle routers en homeplugs bij zich om uw internetverbinding in huis stabieler en sneller te maken.

Veel bedrijven schakelen PC Refresh in voor het onderhoud aan pc’s en netwerken, veelal ook via remote support. Wij verhelpen problemen met alle Windows en Mac systemen, printers, WiFi verbindingen etcetera. Natuurlijk installeren wij ook A-klasse apparatuur om de betrouwbaarheid en snelheid van uw IT te verhogen.

Mochten problemen niet direct ter plekke oplosbaar blijken te zijn, dan biedt de professionele werkplaats van PC Refresh altijd uitkomst. In dat geval kan de computerspecialist de apparatuur voor reparatie meenemen.

We snappen dat problemen vaak urgent zijn, daarom kan de computerspecialist veelal binnen 24 uur ter plekke zijn. U kunt ons voor een afspraak bellen of online uw verzoek indienen >>

Reistijd en routebeschrijving vanuit Zoetermeer

In plusminus 20 – 30 minuten rijdt u met de auto vanuit Zoetermeer naar de PC Refresh werkplaats.

Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Zoetermeer kiezen voor tram (RandstadRail) 3 richting Den Haag Loosduinen. U stapt uit bij halte Conradkade, vandaar is het nog een paar minuten lopen naar de Stephensonstraat 48.

Uw computer gratis versturen vanuit Zoetermeer

Verspreid door Zoetermeer vindt u PostNL pakketpunten, waar u uw computer gratis en verzekerd kunt versturen naar PC Refresh. Het verzendlabel vraagt u vooraf bij ons aan.

Een greep uit de adressen van PostNL pakketpunten in Zoetermeer:

 • 2theloo at Stadshart Zoetermeer, Westwaarts 49
 • Albert Heijn, Westwaarts 41
 • Bruna, Dorpsstraat 85-87
 • Hoogvliet, Dorpsstraat 88
 • Hoogvliet, van Stolberglaan 23
 • Jimaki, Broekwegzijde 120
 • The Read Shop, Hannie Schaftrode 144-A
 • The Read Shop, Meeuwenveld 7
 • Albert Heijn, Petuniatuin 12
 • Albert Heijn, Middelwaard 93
 • Tabac & Gifts, Middelwaard 70-A
 • Scholte Verhuis Groep, Wattstraat 54
 • Primera, Samanthagang 140
 • Albert Heijn, Samanthagang 64
 • Tabac & Gifts, Lijnbaan 285

Zie ook de locatiewijzer van PostNL voor het dichtstbijzijnde pakketpunt.

U kunt de PC of Mac zelf brengen naar de werkplaats in Den Haag. Dit kan van maandag t/m zaterdag, na het maken van een gratis afspraak >>

U kunt de PC of Mac met de post versturen, gratis en verzekerd. Dit kan vanaf elk PostNL pakketpunt in Nederland, na het aanvragen van een gratis verzendlabel >>

U kunt de PC of Mac laten halen en brengen vanuit heel Nederland door de koerier, of in de Randstad door de computerspecialist. Maak hiervoor een afspraak >>