Computerhulp op afstand voor pc, laptop en Mac

Direct aanvragen!

Heeft u een klein probleem en wilt u de deur niet uit? Vraag dan onze hulp op afstand aan!

Met computerhulp op afstand kunnen onze computerspecialisten u direct via internet helpen. Dat scheelt dus tijd en geregel, handig toch!

Hulp op afstand inboeken

Hoe werkt computerhulp op afstand?

Op afspraak – en altijd met uw toestemming – neemt onze specialist tijdelijk uw computer over. Hij kan dan vrijwel dezelfde handelingen uitvoeren als degene die achter de computer zit. Hij kan bijvoorbeeld programma’s voor u installeren, uw e-mail instellen of uw computer opschonen.

Voor echte reparaties en ingrijpende handelingen is pc hulp op afstand niet geschikt. In dat geval biedt PC Refresh u verschillende mogelijkheden om uw computer in de serviceshop te laten nakijken of een specialist bij u langs te laten komen.

Is de remote support software veilig?

De remote support software maakt gebruik van een beveiligde verbinding, er kunnen dus geen derden meekijken. Ook werkt de pc hulp op afstand software alleen als u deze zelf start en de verbinding accepteert. Zolang u dat niet doet, kan er dus niemand zomaar bij uw computer. Wilt u meer weten over de gebruikte software? Zie dan de website van Teamviewer >>

Ook zijn al onze medewerkers gehouden aan onze Privacy Code, waarmee de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke of zakelijke gegevens is gewaarborgd.

Hoe start u computerhulp op afstand?

  1. U maakt allereerst een afspraak, dat kan zes dagen per week (ma – za). Indien de agenda het toelaat wordt u nog dezelfde werkdag geholpen.
  2. Als u de remote support software nog niet heeft downloadt u deze hier >>
  3. Wanneer de computerspecialist van PC Refresh u hierom vraagt, start u de remote support software. De computerspecialist begeleidt u verder en geeft toelichting.

DIRECT HULP OP AFSTAND AANVRAGEN

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

HULP OP AFSTAND INBOEKEN