PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Computer reparatie Almere nodig? Bezoek PC Refresh

Afspraak maken

Het is u vast weleens overkomen: vlak vóór die belangrijke deadline of net als u een hele serie foto’s heeft bewerkt, doet uw pc of laptop ineens niets meer. U kunt uw bestanden niet meer openen en een mailtje sturen lukt ook niet meer. Gelukkig is er een oplossing.

Onze ervaren computermonteurs helpen u snel weer van uw computerprobleem af, wat het probleem of type pc, laptop of Mac ook is. Dat doen we al meer dan 15 jaar, voor tienduizenden tevreden computergebruikers.

Voor het laten repareren van uw laptop, pc of Mac kunt u van maandag t/m zaterdag terecht bij ons innamepunt van PC Pickup:

Viper Handelsmaatschappij
Hopperzuigerstraat 51
1333 HM Almere
Kijk hier voor de openingstijden

Wat kost een pc, Mac of laptop reparatie Almere?

Wilt u weten wat de de prijzen voor een computerreparatie zijn bij PC Refresh? Bekijk dan de voorbeeldtarieven in onze prijslijst.

Weet u niet welke reparatie u precies nodig heeft? Dat is geen probleem: Voordat we starten met de reparatie stellen onze monteurs een diagnose, waarna we u bellen met het voorstel voor reparatie. Er wordt pas gestart met de reparatie als u akkoord bent.

Ook is het vaak mogelijk om vooraf al een indicatie op te geven. Laat ons weten wat het model- en serienummer van uw computer is, eventueel voorzien van foto’s. Wij informeren u dan indien mogelijk over de te verwachten prijs.

Wat is de doorlooptijd van een reparatie?

U wilt uw computer natuurlijk liefst niet langer kwijt zijn dan noodzakelijk, dat begrijpen we. Daarom hebben we ons proces door de jaren heen ingericht voor de hoogst mogelijke efficiency, zonder te tornen aan de kwaliteit.

Een normale diagnose duurt een paar werkdagen, een spoeddiagnose kan al in 24 uur of 1 werkdag worden uitgevoerd, weekenden en feestdagen uitgezonderd. Daarna informeren we u over de verwachtte doorlooptijd van de reparatie, afhankelijk van benodigde onderdelen.

Uw computer in Almere laten repareren door PC Refresh

U bent met van harte welkom om uw computer in te leveren bij ons innamepunt in Almere. Een afspraak maken is niet nodig.

Kom van maandag t/m zaterdag langs bij ons innamepunt:

Viper Handelsmaatschappij
Hopperzuigerstraat 51
1333 HM Almere
Kijk hier voor de openingstijden

Bij het PC Pickup innamepunt nemen we uw computer in volgens een vaste procedure, dat gaat veilig en razendsnel. Vervolgens haalt onze computerkoerier uw computer op voor transport naar onze professionele werkplaats in Den Haag. Daar vindt de reparatie plaats.

Is het voor u moeilijk om langs te komen? Geen punt: u kunt ook gebruikmaken van onze haal- en brengservice, waarbij de computerkoerier bij u langs komt op kantoor of thuis. We informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen.

Welke computerreparaties kunt u in Almere laten uitvoeren?

Is uw iMac traag geworden? Maakt uw pc of laptop lawaai? De monteurs van PC Refresh hebben ervaring met vrijwel alle soorten computerreparaties voor elk denkbaar merk en model. Een paar voorbeelden:

  • Intern reinigen van uw pc, laptop of MacBook;
  • Verwijderen van virussen van uw pc of laptop;
  • Uw harde schijf vervangen of upgraden naar een snellere SSD harddisk;
  • Repareren van vochtschade of valschade, met officiële prijsopgaaf voor uw verzekeraar;
  • Vervangen van accu, adapter, beeldscherm, trackpad en toetsenbord.

Zelfs als een reparatie niet meer mogelijk is of te duur wordt, bieden we alternatieve oplossingen. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een refurbished laptops met 2 jaar garantie of een op maat gebouwde desktop pc voor kantoor of thuis.

Kies voor een écht professionele computer reparatie

Handige studenten die weleens een pc hebben gebouwd of laptop uit elkaar hebben geschroefd zijn er genoeg. Waarom kiest u dan voor PC Refresh?

Onze computerspecialisten hebben meer dan 15 jaar professionele ervaring met reparaties, ze weten dus hoe ze een goede diagnose en reparatie moeten uitvoeren. Daarom geven we ook een uitgebreide garantie van 2 jaar op hardware en montage.

Meer weten? Lees verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh

Maak hier uw afspraak