Computer reparatie Almere nodig? Bezoek PC Refresh

Afspraak maken

Het is u vast weleens overkomen: vlak vóór die belangrijke deadline of net als u een hele serie foto’s heeft bewerkt, doet uw pc of laptop ineens niets meer. U kunt uw bestanden niet meer openen en een mailtje sturen lukt ook niet meer. Gelukkig is er een oplossing.

Onze ervaren computermonteurs helpen u snel weer van uw computerprobleem af, wat het probleem of type pc, laptop of Mac ook is. Dat doen we al meer dan 15 jaar, voor tienduizenden tevreden computergebruikers.

Vlot, vakkundig en altijd een heldere prijsopgave per e-mail.

Meldt uw reparatie binnen één minuut aan en kom langs bij een van onze innamepunten in Almere.

Start direct uw reparatie

Hoe werkt het?

Aanmelden

Meldt uw reparatie binnen één minuut aan, dan ontvangt u een persoonlijk referentienummer om uw computer in te leveren.

Inleveren

Met uw referentienummer bent u zonder afspraak welkom bij een van onze innamepunten in Almere:

Jenny’s Tabak en Gemak
Alseïdenstraat 20 – 36
1363 SR Almere
Kijk hier voor de openingstijden

Viper Handelsmaatschappij
Hopperzuigerstraat 51
1333 HM Almere
Kijk hier voor de openingstijden

Prijsopgave

Wij kijken uw computer na en u ontvangt een duidelijke prijsopgave per e-mail. Daarna bellen we u op, om eventuele vragen te beantwoorden.

Reparatie

De reparatie wordt pas gestart nadat u akkoord geeft. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen reparatie te laten uitvoeren.

Betaling

U ontvangt een online betaallink, die u kan voldoen met iDeal of bankoverschrijving.

Ophalen

U haalt uw computer op bij het innamepunt.

Start uw reparatie

Is het voor u moeilijk om langs te komen? Geen punt: u kunt ook gebruikmaken van onze haal- en brengservice, waarbij de computerkoerier bij u langs komt op kantoor of thuis. We informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen.

Wat kost een pc, Mac of laptop reparatie Almere?

Wilt u weten wat de de prijzen voor een computerreparatie zijn bij PC Refresh? Bekijk dan de voorbeeldtarieven in onze prijslijst.

Weet u niet welke reparatie u precies nodig heeft? Dat is geen probleem: Voordat we starten met de reparatie stellen onze monteurs een diagnose, waarna we u bellen met het voorstel voor reparatie. Er wordt pas gestart met de reparatie als u akkoord bent.

Ook is het vaak mogelijk om vooraf al een indicatie op te geven. Laat ons weten wat het model- en serienummer van uw computer is, eventueel voorzien van foto’s. Wij informeren u dan indien mogelijk over de te verwachten prijs.

Wat is de doorlooptijd van een reparatie?

U wilt uw computer natuurlijk liefst niet langer kwijt zijn dan noodzakelijk, dat begrijpen we. Daarom hebben we ons proces door de jaren heen ingericht voor de hoogst mogelijke efficiency, zonder te tornen aan de kwaliteit.

Een normale diagnose duurt een paar werkdagen, een spoeddiagnose kan al in 24 uur of 1 werkdag worden uitgevoerd, weekenden en feestdagen uitgezonderd. Daarna informeren we u over de verwachtte doorlooptijd van de reparatie, afhankelijk van benodigde onderdelen.

Welke computerreparaties kunt u in Almere laten uitvoeren?

Is uw iMac traag geworden? Maakt uw pc of laptop lawaai? De monteurs van PC Refresh hebben ervaring met vrijwel alle soorten computerreparaties voor elk denkbaar merk en model. Een paar voorbeelden:

  • Intern reinigen van uw pc, laptop of MacBook;
  • Verwijderen van virussen van uw pc of laptop;
  • Uw harde schijf vervangen of upgraden naar een snellere SSD harddisk;
  • Repareren van vochtschade of valschade, met officiële prijsopgaaf voor uw verzekeraar;
  • Vervangen van accu, adapter, beeldscherm, trackpad en toetsenbord.

Zelfs als een reparatie niet meer mogelijk is of te duur wordt, bieden we alternatieve oplossingen. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een refurbished laptops met 2 jaar garantie of een op maat gebouwde desktop pc voor kantoor of thuis.

Wij repareren geen telefoons, tablets, printers of losse monitoren / toetsenborden.

Kies voor een écht professionele computer reparatie

Handige studenten die weleens een pc hebben gebouwd of laptop uit elkaar hebben geschroefd zijn er genoeg. Waarom kiest u dan voor PC Refresh?

Onze computerspecialisten hebben meer dan 15 jaar professionele ervaring met reparaties, ze weten dus hoe ze een goede diagnose en reparatie moeten uitvoeren. Daarom geven we ook een uitgebreide garantie van 2 jaar op hardware en montage.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

Start direct uw reparatie