PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Alienware reparatie, service en support bij PC Refresh

Afspraak maken

U heeft uw Alienware pc of laptop aangeschaft voor de krachtige gaming prestaties. Dat betekent vaak dat uw computer stevig wordt belast, wat de kans op defecten vergroot. Voorbeelden van defecten zijn een defecte videokaart, problemen door oververhitting of problemen met uw harde schijf.

Wat het probleem ook moge zijn, maakt u zich geen zorgen. PC Refresh verhelpt problemen met elk type Alienware vlot en vakkundig.

Over Alienware

Alienware is opgericht in 1996 en heeft zich altijd specifiek gericht op gaming-pc’s en laptops. Bij het spelen van moderne 3D-games wordt het absolute maximum gevraagd van de computer, waardoor bijvoorbeeld de videokaart, de processor en het werkgeheugen van zeer hoge kwaliteit moeten zijn. Daarom worden in deze markt enkele van de meest geavanceerde computersystemen ontwikkeld, met Alienware als een van de bekendste merken.

Sinds 2006 is Alienware onderdeel van het veel grotere computermerk Dell (zie ook Dell reparatie), waardoor Alienware haar markt sterk heeft kunnen uitbreiden.

Modellen Alienware laptops en pc’s

Een aantal voorbeelden van de high-end gaming computers van Alienware:

  • M11x t/m M18x laptopseries. High-end gaming laptops variërend van de compacte 11 inch (M11x) netbooks tot de grote 18 inch (M18x) laptops.
  • Aurora, Area-51 en X51 desktop-pc’s. Zware gaming pc’s met extreem krachtige processoren en videokaarten. Extra aandacht is besteed aan de stroomvoeding en koeling, benodigd voor de zware belasting bij intensief gamen.

PC Refresh, uw adres voor Alienware reparatie

Voor alle voorkomende reparaties aan uw Alienware laptop, hard- of software, bent u welkom in de PC Refresh serviceshop in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam. Ook bieden we tegen betaling van € 29 een verzendservice of kunt u uw Alienware tegen betaling van € 49 laten halen vanuit heel Nederland. Tenslotte komen onze computerspecialisten in de Randstad ook langs voor hulp op kantoor of aan huis.

Wilt u de verschillende mogelijkheden voor Alienware support bekijken en doorgaan met uw reparatie? Boek dan nu online uw Alienware reparatie in >>

Soorten Alienware reparaties en upgrades

PC Refresh is u graag van dienst met reparaties aan de hardware van uw Alienware, maar ook voor een softwarematige Alienware restore of reset, bijvoorbeeld bij een virus, bent u bij ons welkom.

Zie meer informatie over de volgende reparaties:

En natuurlijk vervangen of upgraden wij uw processor, videokaart, werkgeheugen of harddisk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!