Medion reparatie, service en support bij PC Refresh

Afspraak maken

Start uw Medion pc niet meer op? Heeft uw Medion laptop een computervirus of een barst in het scherm? Geen paniek, want voor deze en vele andere problemen kunt u terecht bij PC Refresh. Wat voor Medion computer u ook heeft, bij ons is hij welkom!

Zes dagen per week (maandag t/m zaterdag) staan onze computerspecialisten voor u klaar. Bij u op kantoor, thuis of bij ons in de werkplaats. Komt u langs met uw Medion of verstuurt u hem, dan wordt de diagnose u vrijblijvend aangeboden!

Over Medion

Medion is in Nederland vooral bekend van de computers die zeer scherp geprijsd werden aangeboden bij de Aldi. Het van oorsprong Duitse merk is tegenwoordig voor het grootste deel eigendom van het Chinese Lenovo, de grootste computerfabrikant ter wereld.

Modellen Medion pc’s en laptops

Medion staat vooral bekend om haar gunstig geprijsde pc’s en laptops. Het meest bekend zijn de Medion Akoya laptops en desktop pc’s. Specifiek voor de gamers is er de krachtigere Medion Erazer serie laptops en pc’s.

Medion reparatie bij PC Refresh

Waar u zich ook bevindt, PC Refresh biedt u altijd een passende oplossing voor uw Medion. U komt langs in onze serviceshop in Den Haag. Amsterdam of Rotterdam of wij helpen u op locatie in de Randstad. In alle andere Nederlandse plaatsen maakt u gebruik van onze verzekerde verzendservice, of laat u uw Medion ophalen door de koerier. U ziet, mogelijkheden genoeg!

Wilt u graag meer informatie over onze Medion support of direct verdergaan? Boek uw Medion reparatie dan nu in >>

Medion recovery, reparatie en upgrades

U kunt bij PC Refresh terecht voor alle typen service, reparatie en upgrades aan uw Medion pc of laptop. Een aantal van de mogelijkheden:

En nog veel meer! Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw Medion reparatie, service en support.