Computer reparatie Westland nodig? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Start uw MacBook niet meer op? Is uw laptop traag geworden? Heeft u een computervirus op uw vaste pc? Maakt u zich geen zorgen en bel PC Refresh. Deze en andere computerproblemen lossen wij vlot voor u op!

Het maakt niet uit waar u zich bevindt in Westland, dus in Naaldwijk, Wateringen, Honselersdijk, Poeldijk, Monster, De Lier of ‘s-Gravenzande. Overal komen onze computerspecialisten aan huis of op kantoor. Of u komt langs in onze professionele werkplaats in Den Haag.

Van maandag t/m zaterdag staat ons team voor u klaar. Wat uw computerprobleem dus ook is, we zijn ook u graag van dienst!

Wat kunt u van PC Refresh verwachten?

Het soort computer, Mac of laptop maakt voor de computerspecialisten van PC Refresh niet uit. Zij voeren dagelijks reparaties uit aan alle merken en typen pc’s, laptops en Apple’s. Ook kunt u bij ons terecht voor een op maat geïnstalleerde pc of laptop.

Wij zijn u graag van dienst met:

Gelijk uw reparatie starten of hulp inboeken?

De werkplaats van PC Refresh ligt in Den Haag, niet ver van het Westland. Ook komen we in heel het Westland aan huis of op kantoor, voor computerhulp en IT-support op locatie.

Hoe kunt u PC Refresh inschakelen?

 • De werkplaats in Den Haag is zes dagen per week geopend, van maandag t/m zaterdag. Langskomen kan altijd zonder afspraak, maar u kunt ook een gratis afspraak inplannen, zodat u zeker weet dat u direct wordt geholpen.
  De route naar PC Refresh vindt u hieronder.
 • Vraag de computerspecialist aan voor bezoek op uw kantoor of bij u thuis, vaak kan deze al binnen een dag langskomen.
 • Verstuur uw pc of laptop vanaf elk PostNL pakketpunt. Dit kan gratis en verzekerd, als u via ons een verzendlabel aanvraagt.
  De verschillende PostNL pakketpunten in uw buurt vindt hieronder.
 • Laat onze koerier of computerspecialist langskomen om uw laptop of pc op te halen voor reparatie in de werkplaats.

Computer reparatie Westland op kantoor of aan huis

Hoewel de meeste computers voor reparatie naar de PC Refresh werkplaats komen, vinden we het belangrijk om u op alle mogelijke manieren van dienst te zijn. Dus als u de computer niet kan missen, komt onze computerspecialist gewoon bij u langs op kantoor of aan huis!

ZZP’ers en MKB’ers helpen we met alle voorkomende soorten IT-support en probleemoplossing. Het kan gaan om (periodiek) onderhoud aan pc’s en laptops of het verhelpen van storingen aan computers, printers en netwerken. Verschillende soorten ondersteuning kunnen ook op afstand worden uitgevoerd (zie Hulp op Afstand). Natuurlijk zijn we u ook graag van dienst met het implementeren van upgrades aan uw computers of internetverbinding, voor meer snelheid en betrouwbaarheid.

Ook voor computerhulp aan huis komen we graag bij u langs. Denk aan het instellen van printers en e-mail of het opschonen van uw pc, Mac of laptop. Ook helpen we u graag met het instellen van uw smartphone en tablet. We kunnen zelfs een veilig back-up systeem (NAS) bij u thuis installeren of de draadloze internetverbinding in huis verbeteren met een krachtige router of homeplugs.

Voor problemen die niet ter plekke kunnen worden opgelost biedt de PC Refresh werkplaats altijd uitkomst. De computerspecialist kan in zulke gevallen de apparatuur voor reparatie meenemen.

Is uw verzoek urgent? Vaak kunnen we binnen een dag ter plekke zijn. Bel ons direct of dien uw verzoek nu online in >>

Hoe komt u vanuit het Westland bij PC Refresh?

U rijdt vanuit het hart van het Westland in circa 15 – 20 minuten naar de PC Refresh werkplaats in Den Haag.

Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Westland kiezen voor verschillende bussen.
Zie de website 9292.nl voor uw reisadvies op maat.

Gratis uw computer versturen vanuit het Westland

Vanaf elk PostNL Pakketpunt in het Westland kunt u uw computer versturen voor reparatie in de PC Refresh werkplaats. Als u bij ons een verzendlabel aanvraagt, worden de verzendkosten door ons gedekt. Ook is uw pakket standaard verzekerd.

De privacy van uw gegevens en bestanden is bij PC Refresh te allen tijde gewaarborgd middels onze Privacy Code.

Verschillende PostNL verzendpunten in het Westland:

 • Gamma, Gildestraat 102 Naaldwijk
 • Vingerling Kantoor, Hovenierstraat 120 Naaldwijk
 • Albert Heijn, Verdilaan 4 Naaldwijk
 • Plein 12, Wilhelminaplein 11-12 Naaldwijk
 • Blokker, de Tuinen 12 Naaldwijk
 • The Read Shop, Dijkstraat 52 Honselersdijk
 • Drogisterij Punto, Jan Barendselaan 76 Poeldijk
 • Primera, Graaf Florisplein 54-56 S-Gravenzande
 • Bruna, Molenstraat 41 Monster
 • Bruna, Hoofdstraat 56-A, de Lier
 • Karwei, Leehove 7 de Lier
 • Libris, Vliethof 87-88 Wateringen

Wilt u weten wat voor u het dichtstbijzijnde pakketpunt is? Zie dan de locatiewijzer van PostNL.

U kunt de PC of Mac zelf brengen naar de werkplaats in Den Haag. Dit kan van maandag t/m zaterdag, na het maken van een gratis afspraak >>

U kunt de PC of Mac met de post versturen, gratis en verzekerd. Dit kan vanaf elk PostNL pakketpunt in Nederland, na het aanvragen van een gratis verzendlabel >>

U kunt de PC of Mac laten halen en brengen vanuit heel Nederland door de koerier, of in de Randstad door de computerspecialist. Maak hiervoor een afspraak >>