Ook tijdens de lockdown blijven onze reparatieshops geopend. We verzoeken u rekening te houden met onze corona-maatregelen en aangepaste openingstijden.
Vrijdag 14 mei is onze serviceshop in Rotterdam geopend vanaf 9.30 uur. Onze serviceshop in Amsterdam is geopend van 9.00 tot 10.00 uur.

Our repair shops will remain opened during the lockdown. When visiting, we kindly request that you consider our corona policy and adjusted opening hours.
On Friday May 14th, our service shop in Rotterdam will be opened from 9:30 a.m. Our service shop in Amsterdam will be opened from 9 to 10 a.m.

Computer reparatie Westland nodig? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Start uw MacBook niet meer op? Is uw laptop traag geworden? Heeft u een computervirus op uw vaste pc? Een probleem met de computer kan het u aardig lastig maken. Misschien heeft u net een deadline of zijn er belangrijke bestanden waar u nu niet bij kunt.

Maakt u zich geen zorgen en bel PC Refresh. Deze en andere computerproblemen lossen wij vlot voor u op! Wat uw computerprobleem ook is, we zijn ook u graag van dienst!

Wat kost een computer reparatie?

Hoeveel gaat het kosten? Dat hangt uiteraard af van het probleem. Voor een indicatie van de reparatieprijs kunt u kijken bij onze tarieven. In veel gevallen weet u niet precies wat het probleem veroorzaakt. We stellen daarom vrijwel altijd een complete diagnose voorafgaand aan een reparatie, waarna we u een goede prijsopgave kunnen aanbieden. U kunt dan besluiten of u de reparatie laat uitvoeren of niet.

Zo lang duurt een computer reparatie

Hoewel reparatietijden kunnen verschillen geldt over het algemeen één of twee werkdagen voor een diagnose en drie tot vijf werkdagen voor een reparatie. Als wij de complete diagnose hebben gesteld, kunnen we de tijd preciezer inschatten.

Onze servicemogelijkheden voor computer reparaties vanuit het Westland

De dichtstbijzijnde serviceshop van PC Refresh is die in Den Haag. U kunt daar met of zonder afspraak terecht.

Professionele computerreparatie Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • Stephensonstraat 48
  2561 XW Den Haag
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : gesloten
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Den Haag

U rijdt vanuit het hart van het Westland in circa 15 – 20 minuten naar de PC Refresh serviceshop in Den Haag.

Is langskomen voor een computer reparatie vanuit het Westland om wat voor reden dan ook niet mogelijk? Wij bieden services om ook u te kunnen helpen om uw computer reparatie te laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan onze haal- en brengservice of hulp aan huis. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

Wat kunt u van PC Refresh verwachten?

Het soort computer, Mac of laptop maakt voor de computerspecialisten van PC Refresh niet uit. Zij voeren dagelijks reparaties uit aan alle merken en typen pc’s, laptops en Apple’s. Ook kunt u bij ons terecht voor een op maat geïnstalleerde pc of laptop of hulp aan huis op op kantoor in het Westland. Computer reparaties die wij vaak uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

 • Het vervangen van het stroomaansluitpunt van een laptop;
 • Het opnieuw installeren van Windows of OSX op een gecrashte computer;
 • Vochtschade verwijderen van het moederbord;
 • Virussen verwijderen;
 • Het terughalen van verloren bestanden.

Kies voor een vakkundige computer reparatie bij PC Refresh!

U kent vast wel iemand die handig is met computer maar voor echt vakkundige service staat PC Refresh voor u klaar! De computerspecialisten staan bekend om hun klantvriendelijkheid en professionaliteit en staan graag tot uw dienst, voor computer reparaties in onze serviceshops of bij u op locatie in het Westland.

PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!