Computer reparatie Heerhugowaard nodig? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Leven zonder computer? Veel mensen kunnen het zich nauwelijks nog voorstellen. We doen ook zoveel ermee: werken, spelletjes, sociale media, de weg zoeken, en nog veel meer. Als u dus een defect aan uw computer krijgt, dan kan dat behoorlijk lastig zijn.

Gelukkig is uw stress is echter snel voorbij bij PC Refresh. De deskundige specialisten repareren dagelijks vele computers en ze adviseren u graag. Uw probleem is in no time weer opgelost.

Wat kost een computer reparatie Heerhugowaard?

Kijk voor de kosten in onze tarievenlijst! Het is goed mogelijk dat u niet precies weet wat er met uw computer moet gebeuren. De specialisten van PC Refresh helpen u graag verder. Ze stellen altijd een complete diagnose, zodat ook bij onduidelijke computerproblemen, u precies weet waar u aan begint.

Zo uw computer laten repareren bij Heerhugowaard

Vanuit Heerhugowaard kunt u uw computer verzekerd verzenden, of gebruikmaken van de haal- en brengservice. Ook kunt u in sommige gevallen hulp op locatie of op afstand inboeken. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Langskomen in de serviceshop in Amsterdam is natuurlijk altijd mogelijk. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig. Het kaartje hieronder geeft de exacte locatie van onze shop weer:

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Roelof Hartstraat 52
  1071 VL Amsterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

Soorten computer reparatie Heerhugowaard

Of uw computer nu lawaai maakt of heel langzaam is, of uw beeldscherm rare kuren vertoont of dat er iets mis is met de software, bij PC Refresh is het probleem snel verleden tijd.

Een paar voorbeelden van computer reparaties die we uitvoeren, ook voor u uit Heerhugowaard:

 • Een defecte grafische kaart vervangen;
 • Het intern reinigen van computer of laptop;
 • Het repareren van een defect moederbord;
 • Een uitgebreide software servicebeurt;
 • Het vervangen van de harde schijf.

Kies een vakkundige computer reparatie Heerhugowaard met PC Refresh!

U kent vast wel een handige oom, neef of kleinzoon, of misschien weet er iemand een student die wat bijklust in zijn vrije tijd. Waarom kiest u dan voor PC Refresh? Onze computerspecialisten zijn vakkundig en klantvriendelijk. Ze doen hun uiterste best om ook voor u de beste oplossing te vinden. Als u PC Refresh kiest, geniet u bovendien de volgende voordelen:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak