Computer reparatie Hoorn? Kies PC Refresh

Afspraak maken

U gebruikt uw computer intensief, als er dan iets mee gebeurt merkt u in één keer hoe afhankelijk u ervan bent. Geen toegang meer tot uw belangrijke bestanden, werk en e-mails, dat kan de nodige problemen opleveren.

Gelukkig is de oplossing niet ver weg. De ervaren computerspecialisten van PC Refresh verhelpen met hun 15+ jaar ervaring dagelijks tientallen computerproblemen, ongeacht het merk of model. Binnen no time helpen we u met een professionele reparatie.

Meldt uw reparatie binnen één minuut aan en kom langs bij een van onze innamepunten in de omgeving van Hoorn.

Boek direct uw reparatie

Hoe werkt het?

Aanmelden

Meldt uw reparatie binnen één minuut aan, dan ontvangt u een persoonlijk referentienummer om uw computer in te leveren.

Inleveren

Met uw referentienummer bent u zonder afspraak welkom bij een van onze innamepunten in de omgeving van Hoorn.

Prijsopgave

Wij kijken uw computer na en u ontvangt een heldere prijsopgave per e-mail. Daarna bellen we u om de prijsopgave met u door te nemen.

Reparatie

De reparatie wordt gestart zodra u akkoord geeft. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen reparatie te laten uitvoeren.

Betaling

U ontvangt een betaallink die u kan voldoen met iDeal of bankoverschrijving.

Ophalen

U haalt uw computer weer op bij het innamepunt.

Boek uw reparatie

Lukt het u niet om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Onze computerkoerier komt dan langs bij u thuis of op kantoor, om uw computer op te halen. Bel of mail ons voor een afspraak.

Wat kost een pc, Mac of laptop reparatie Hoorn?

Nieuwsgierig naar de tarieven? Neem vooral een kijkje in onze prijslijst, waar u indicaties voor de meest voorkomende reparaties vindt.

Weet u niet goed wat voor reparatie u nodig heeft? Dat is geen probleem, we stellen eerst een diagnose en laten u dan weten met welke kosten u rekening moet houden. We beginnen pas met repareren nadat u ons akkoord heeft gegeven.

Ook een prijsindicatie vooraf is mogelijk, als u ons laat weten wat het probleem is en welk model- en serienummer uw computer heeft. Neemt u daarvoor contact op met onze klantenservice.

Hoe lang bent u uw computer kwijt?

Zeker als u uw computer hard nodig heeft, wilt u hem natuurlijk het liefst zo kort mogelijk missen. Wij begrijpen dat en hebben daarom ons proces ingericht voor de hoogst mogelijke snelheid, zonder af te doen aan de kwaliteit.

Een normale diagnose doen we in een aantal werkdagen, een spoeddiagnose doen we normaliter binnen 24 uur (1 werkdag, waarbij weekenden en feestdagen zijn uitgezonderd). Daarna informeren we u over de verwachtte doorlooptijd van de reparatie, die afhankelijk is van benodigde onderdelen.

Soorten computerreparaties

Bij PC Refresh worden worden dagelijks alle voorkomende reparaties uitgevoerd aan verschillende merken en modellen pc’s, laptops en Macs. Een aantal van de veelvoorkomende reparaties:

  • Pc’s, Macs en laptops sneller maken met extra RAM werkgeheugen of een snelle SSD harddisk;
  • Verhelpen van vochtschade of valschade, met prijsopgave voor de verzekeraar;
  • Opnieuw installeren van Windows of macOS;
  • Intern reinigen van computer, laptop of MacBook;
  • Vervangen van schermen, toetsenborden, accu’s, etc.

Zelfs als de computer niet meer (economisch) is te herstellen, zijn er alternatieve oplossingen. We bieden bijvoorbeeld refurbished laptops met 2 jaar garantie en stellen desktop pc’s op maat samen. We informeren u graag over de oplossing die past bij uw wensen en budget.

Wij repareren geen telefoons, tablets, printers of losse monitoren / toetsenborden.

Garantie op uw reparatie

Wij geven een uitgebreide garantie van 2 jaar op onderdelen en montage bij hardware reparaties.

Kies voor de vakkundige computerreparatie – PC Refresh

Ook in uw omgeving zijn er vast wel handige mannetjes en bijklussende studenten te vinden. Wat maakt PC Refresh zo uniek?

Onze computerspecialisten hebben met 15+ jaar ervaring tienduizenden pc’s, laptops en Macs gerepareerd. Kortom, ze weten wat het is om een professionele reparatie uit te voeren. Daarom bieden we onovertroffen service en schromen we niet om 2 jaar garantie te geven op hardware en montage.

“We zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.”

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh

Boek nu uw reparatie