Computer reparatie Hoorn nodig? Welkom bij PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Ook u gebruikt uw computer vast behoorlijk vaak en als er iets mee gebeurt merkt u in één keer hoe afhankelijk u ervan bent geworden. Geen toegang meer tot uw belangrijke bestanden, de computer zelf niet meer kunnen gebruiken, wij begrijpen dat het veel problemen kan opleveren.

Wij kunnen u helpen! De ervaren specialisten van PC Refresh zien elke dag tientallen computers met hardware en software problemen. Grote kans dat ook voor uw probleem een prima oplossing bestaat.

Wat kost een computer reparatie Hoorn?

Nieuwsgierig naar de tarieven? Neem vooral een kijkje in onze tarievenlijst. Weet u niet goed wat voor reparatie u nodig heeft? Geen probleem: onze specialisten stellen altijd eerst een complete diagnose!

Zo uw computer laten repareren bij Hoorn

Langskomen in de serviceshop in Amsterdam kan 6 dagen per week. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig. Het kaartje hieronder geeft de exacte locatie van onze shop weer:

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • PC Refresh Amsterdam
 • Roelof Hartstraat 52
  1071 VL Amsterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Amsterdam

Is het voor u lastig om langs te komen? Geen probleem: u kunt uw computer vanuit Hoorn dan verzekerd verzenden of gebruikmaken van de haal- en brengservice. Ook kunt u in sommige gevallen hulp op locatie of op afstand inboeken. Klik een van de opties aan voor meer informatie.

Soorten computer reparatie Hoorn

Wordt uw computer heet? Maakt hij lawaai? Bij PC Refresh worden alle computer reparaties snel en professioneel uitgevoerd, ook voor u uit Hoorn. Een aantal veelvoorkomende reparaties:

 • Een computer sneller maken met extra RAM geheugen;
 • Een netwerk bij u thuis installeren;
 • Het besturingssysteem opnieuw installeren;
 • Het uitgebreid intern reinigen van een computer of laptop;
 • De DC Jack van een laptop vervangen.

Kies een vakkundige computer reparatie Hoorn met PC Refresh!

Ook in uw omgeving zijn er vast wel handige mensen en bijklussende studenten te vinden. Wat maakt PC Refresh dan zo bijzonder? Onze computerspecialisten zijn buitengewoon vakkundig en professioneel en ze doen niets liever dan voor u de perfect oplossing te vinden. Verder biedt PC Refresh de volgende voordelen:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!