Computer reparatie Hoorn nodig? Welkom bij PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Ook u gebruikt uw computer vast behoorlijk vaak en als er iets mee gebeurt merkt u in één keer hoe afhankelijk u ervan bent geworden. Geen toegang meer tot uw belangrijke bestanden, de computer zelf niet meer kunnen gebruiken, wij begrijpen dat het veel problemen kan opleveren.

Wij kunnen u helpen! De ervaren specialisten van PC Refresh zien elke dag tientallen computers met hardware en software problemen. Grote kans dat ook voor uw probleem een prima oplossing bestaat.

Wat kost een computer reparatie Hoorn?

Nieuwsgierig naar de tarieven? Neem vooral een kijkje in onze tarievenlijst. Weet u niet goed wat voor reparatie u nodig heeft? Geen probleem, daarvoor doen onze specialisten altijd een vrijblijvende diagnose!

Hoe uw computer laten repareren bij Hoorn

Langskomen in de serviceshop in Amsterdam kan 6 dagen per week. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig. U vindt ons hier:

Professionele computerreparatie Amsterdam

Is het voor u lastig om langs te komen? Geen probleem: u kunt uw computer vanuit Hoorn dan gratis verzekerd verzenden of gebruikmaken van de haal- en brengservice.

Ook kunt u in sommige gevallen hulp op locatie of op afstand inboeken.

Soorten computer reparatie Hoorn

Wordt uw computer heet? Maakt hij lawaai? Bij PC Refresh worden alle computer reparaties snel en professioneel uitgevoerd, ook voor u uit Hoorn. Een aantal veelvoorkomende reparaties:

  • Een computer sneller maken met extra RAM geheugen;
  • Een netwerk bij u thuis installeren;
  • Het besturingssysteem opnieuw installeren;
  • Het uitgebreid intern reinigen van een computer of laptop;
  • De DC Jack van een laptop vervangen.

Kies een vakkundige computer reparatie Hoorn met PC Refresh!

Ook in uw omgeving zijn er vast wel handige mensen en bijklussende studenten te vinden. Wat maakt PC Refresh dan zo bijzonder? Onze computerspecialisten zijn buitengewoon vakkundig en professioneel en ze doen niets liever dan voor u de perfect oplossing te vinden. Verder biedt PC Refresh de volgende voordelen:

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!