PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Computer reparatie Hoorn? Kies PC Refresh

Afspraak maken

U gebruikt uw computer intensief, als er dan iets mee gebeurt merkt u in één keer hoe afhankelijk u ervan bent. Geen toegang meer tot uw belangrijke bestanden, werk en e-mails, dat kan de nodige problemen opleveren.

Gelukkig is de oplossing niet ver weg. De ervaren computerspecialisten van PC Refresh verhelpen met hun 15+ jaar ervaring dagelijks tientallen computerproblemen, ongeacht het merk of model. Binnen no time helpen we óók u aan een oplossing.

U kunt 6 dagen per week terecht bij ons PC Pickup innamepunt:

Hoornse Boekhandel
Grote Noord 11
1621 KD Hoorn
Kijk hier voor de openingstijden

Wat kost een pc, Mac of laptop reparatie Hoorn?

Nieuwsgierig naar de tarieven? Neem vooral een kijkje in onze prijslijst, waar u indicaties voor de meest voorkomende reparaties vindt.

Weet u niet goed wat voor reparatie u nodig heeft? Dat is geen probleem, we stellen eerst een diagnose en laten u dan weten met welke kosten u rekening moet houden. We beginnen pas met repareren nadat u ons akkoord heeft gegeven.

Ook een prijsindicatie vooraf is mogelijk, als u ons laat weten wat het probleem is en welk model- en serienummer uw computer heeft. Neemt u daarvoor contact op met onze klantenservice.

Hoe lang bent u uw computer kwijt?

Zeker als u uw computer hard nodig heeft, wilt u hem natuurlijk het liefst zo kort mogelijk missen. Wij begrijpen dat en hebben daarom ons proces ingericht voor de hoogst mogelijke snelheid, zonder af te doen aan de kwaliteit.

Een normale diagnose doen we in een aantal werkdagen, een spoeddiagnose doen we normaliter binnen 24 uur (1 werkdag, waarbij weekenden en feestdagen zijn uitgezonderd). Daarna informeren we u over de verwachtte doorlooptijd van de reparatie, die afhankelijk is van benodigde onderdelen.

Uw computer laten repareren in Hoorn

Langskomen bij ons PC Pickup innamepunt kan 6 dagen per week, van maandag t/m zaterdag. Een afspraak maken mag, maar is niet nodig. U vindt ons hier:

Hoornse Boekhandel
Grote Noord 11
1621 KD Hoorn
Kijk hier voor de openingstijden

Bij het innamepunt nemen we uw pc, Mac of laptop in volgens onze vaste en veilige procedure. Daarna haalt onze computerkoerier uw computer op en wordt hij vervoerd naar onze goed ingerichte werkplaats in Den Haag, waar hij direct wordt nagekeken.

Is het voor u lastig om langs te komen of is uw computer moeilijk te vervoeren (bijvoorbeeld bij grote desktop pc’s, iMacs of andere all-in-one pc’s) ? Geen probleem, u kunt uw computer ook laten ophalen door onze computerkoerier. Bel of mail ons voor meer informatie.

Soorten computerreparaties

Bij PC Refresh worden worden dagelijks alle voorkomende reparaties uitgevoerd aan verschillende merken en modellen pc’s, laptops en Macs. Een aantal van de veelvoorkomende reparaties:

  • Pc’s, Macs en laptops sneller maken met extra RAM werkgeheugen of een snelle SSD harddisk;
  • Verhelpen van vochtschade of valschade, met prijsopgave voor de verzekeraar;
  • Opnieuw installeren van Windows of macOS;
  • Intern reinigen van computer, laptop of MacBook;
  • Vervangen van schermen, toetsenborden, accu’s, etc.

Zelfs als de computer niet meer (economisch) is te herstellen, zijn er alternatieve oplossingen. We bieden bijvoorbeeld refurbished laptops met 2 jaar garantie en stellen desktop pc’s op maat samen. We informeren u graag over de oplossing die past bij uw wensen en budget.

Kies voor de vakkundige computerreparatie – PC Refresh

Ook in uw omgeving zijn er vast wel handige mannetjes en bijklussende studenten te vinden. Wat maakt PC Refresh zo uniek?

Onze computerspecialisten hebben met 15+ jaar ervaring tienduizenden pc’s, laptops en Macs gerepareerd. Kortom, ze weten wat het is om een professionele reparatie uit te voeren. Daarom bieden we onovertroffen service en schromen we niet om 2 jaar garantie te geven op hardware en montage.

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh

Maak hier uw afspraak