Computer reparatie Katwijk? Ga naar PC Refresh

Afspraak maken

Is uw pc, laptop of Mac defect? Zoekt u een specialist in of om Katwijk om uw computer vlot en vakkundig te laten repareren?

Geen nood, PC Refresh heeft meer dan 15 jaar professionele ervaring met computerreparaties. Ook uw probleem lossen we binnen no-time op, zodat u snel weer aan de slag kan.

U kunt 7 dagen per week terecht bij een van onze PC Pickup innamepunten in Leiden:

Leiden West – Toeter Gadgets
Amphoraweg 16A
2332 EE Leiden
Kijk hier voor de openingstijden

Leiden Oost – SPAR Zeldenrust
IJsselkade 45
2314 VM Leiden
Kijk hier voor de openingstijden

Wat kost een Pc, Mac of laptop reparatie Katwijk?

Kijkt u eens bij onze tarieven om een idee te krijgen van de prijsindicaties van veel voorkomende reparaties.

Natuurlijk hangen de kosten af van het soort reparatie dat nodig is, daarom doen we bij PC Refresh altijd eerst een complete diagnose. Daarna kunt u besluiten of u de computer wilt laten repareren. Pas als u ons akkoord heeft gegeven wordt de reparatie gestart.

Wilt u liever vooraf een prijsindicatie? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, met de probleemomschrijving, het modelnummer en het serienummer van uw computer. Mogelijk kunnen we u dan vooraf een schatting geven.

Wat is de doorlooptijd van een reparatie?

Natuurlijk wilt u uw computer niet langer kwijt zijn dan noodzakelijk, dat snappen we. Daarom hebben wij een proces dat is gericht op de hoogste snelheid, zonder af te doen aan de kwaliteit van onze reparaties.

Houd voor een normale diagnose rekening met enkele werkdagen doorlooptijd. Sneller kan ook, een spoeddiagnose doen we al in 24 uur of één werkdag (met uitzondering van weekenden en feestdagen). Daarna informeren we u over de verwachtte doorlooptijd voor de reparatie, afhankelijk van welke onderdelen benodigd zijn.

Uw computer laten repareren in Katwijk en omstreken

Onze PC Pickup innamepunten in Leiden zijn samen 7 dagen per week geopend, u kunt hier zonder afspraak langskomen. De locatie is:

Leiden West – Toeter Gadgets
Amphoraweg 16A
2332 EE Leiden
Kijk hier voor de openingstijden

Leiden Oost – SPAR Zeldenrust
IJsselkade 45
2314 VM Leiden
Kijk hier voor de openingstijden

Het innamepunt neemt uw pc, Mac of laptop in volgens een veilige en vaste procedure, waarna we de computer razendsnel met onze eigen computerkoerier vervoeren naar onze professionele werkplaats in Den Haag.

Is het vervoer voor u problematisch, bijvoorbeeld omdat u een grote desktop pc, all-in-one pc of iMac heeft? Geen nood, we bieden ook een haal- en brengservice met onze eigen computerkoerier. Laat het ons weten en we informeren u over de mogelijkheden.

Voor computerreparaties kunt u bij PC Refresh terecht?

Of het probleem nu zit in de hardware of de software, onze monteurs hebben voor elk probleem een oplossing. Een paar voorbeelden van reparaties die dagelijks worden uitgevoerd.

  • Langzame pc’s, laptops en Macs versnellen met upgrades of een schone installatie;
  • Vervangen van stroomaansluitingen, toetsenborden, accu’s en beeldschermen (alle merken laptops en MacBooks);
  • Verwijderen van virussen en malware;
  • Reinigen van vervuilde en oververhitte laptops en MacBooks;
  • Diagnose en herstel bij vochtschade en valschade, met prijsopgaaf voor de verzekering.

Zelfs als een reparatie niet meer rendabel is, bieden we oplossingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een refurbished laptop met 2 jaar garantie of een op maat samengestelde desktop pc? We helpen u graag met een oplossing die past bij uw situatie en budget.

Kies voor de écht vakkundige reparatie

Natuurlijk kennen we allemaal wel iemand die handig is met computers. Wat maakt PC Refresh zo uniek? Onze computerspecialisten hebben 15+ jaar ervaring en een echte passie voor hun vak. Daarom kozen tienduizenden klanten voor PC Refresh en geven we 2 jaar garantie op hardware en montage.

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

 

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh

Maak hier uw afspraak