Computer reparatie Katwijk gezocht? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Computerprobleem? Niet meer de beschikbaarheid hebben over uw computer kan knap lastig zijn. Het gaat om meer dan alleen het apparaat: misschien is uw data erg belangrijk, heeft u hem nodig om een belangrijke taak af te ronden, of mist u gewoon de mogelijkheid om te gamen of te internetten. Wat het ook is, bij een defect of probleem is het belangrijk dat u snel weet waar u aan toe bent.

De ervaren specialisten van PC Refresh begrijpen dit. Zij stellen daarom snel en zorgvuldig een diagnose van het probleem, bespreken met u uitgebreid de reparatiemogelijkheden en voor u het weet heeft u weer een werkende computer.

Wat kost een computer reparatie Katwijk?

Kijk eens bij onze tarieven om te weten wat onze reparaties kosten. Natuurlijk hangen de kosten af van het soort reparatie dat nodig is. Vaak zult u echter niet precies weten wat voor u de juiste keuze is. Geen nood, bij PC Refresh wordt altijd eerst een complete diagnose van het probleem gesteld, waarna u kunt besluiten of u de computer wilt laten repareren.

 

Zo uw computer laten repareren vanuit Katwijk

In de meeste gevallen is het het makkelijkst als u langskomt in een van onze serviceshops. De dichtstbijzijnde locatie vanuit Katwijk is de vestiging Den Haag. Ons adres is:

Professionele computerreparatie Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • Stephensonstraat 48
  2561 XW Den Haag
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Den Haag

Is het lastig om langs te komen? Geen nood. U kunt uw computer laten ophalen, verzenden, hulp bij u op locatie inplannen, of een hulp op afstand inboeken voor software problemen. Hieronder vindt u de verschillende opties nog eens op een rijtje.

Welke computer reparaties worden uitgevoerd?

Goede kans dat u zich afvraag of ook uw probleem kan worden opgelost. Geen nood, of het nu hardware of software is, alle computerproblemen worden serieus onderzocht en hersteld. Dit zijn een paar voorbeelden van de reparaties die worden uitgevoerd.

 • Het opnieuw instellen van email configuraties;
 • Het oplossen van netwerk problemen op locatie;
 • Het plaatsen van extra RAM geheugen;
 • Een langzame computer weer sneller maken;
 • Het vervangen van een DC jack.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Natuurlijk kent u wel iemand die handig is met computers en kleine problemen kan oplossen. Heeft u echter echt een vakkundige reparatie nodig? Kies dan voor PC Refresh! De computerspecialist staan bekend om hun ervaring en klantvriendelijkheid en staan u graag te woord. Daarnaast biedt PC Refresh de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

 

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!