Computer reparatie Schiedam nodig? Welkom bij PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

De computer is voor veel mensen een goede vriend. Ontstaat er echter een probleem aan, dan verandert deze vriend plotseling in uw ergste vijand. Deadlines worden niet meer gehaald, vakantiefoto’s zijn opeens onbereikbaar en nu moet er een oplossing komen.

De computerspecialisten van PC Refresh helpen u graag. Ze hebben al de meest uiteenlopende computerproblemen gezien en doen er alles aan om ook uw computer weer snel goed te laten functioneren.

Wat kost een computer reparatie Schiedam?

Nieuwsgierig naar wat een reparatie ongeveer gaat kosten? Kijk eens op onze tarievenlijst. Ook als uw reparatie er niet bij staat helpen we u graag. Bij veel computerprobleen doen we een vrijblijvende diagnose, waarna we een goede prijsopgave kunnen doen.

Hoe uw computer laten repareren in de buurt van Schiedam

U bent 6 dagen per week van harte welkom in onze serviceshop in Rotterdam. Ons adres is:

Goudsesingel 16
3011 KB Rotterdam

Ook is het mogelijk om iemand van ons bij u thuis langs te laten komen, de computer gratis op te sturen of hulp op afstand in te plannen. Onze specialisten kunnen u adviseren over wat voor uw probleem de beste oplossing is.

Soorten computer reparaties

Vraagt u zich af of wij ook uw probleem kunnen oplossen. Waarschijnlijk wel. Onze specialisten hebben al tienduizenden computers gerepareerd en zowel hardware als software problemen opgelost. Reparaties die vaak voorkomen zijn bijvoorbeeld:

  • Het vervangen van een laptopscherm;
  • Het opnieuw installeren van een besturingssysteem;
  • Het plaatsen van een nieuwe harde schijf;
  • Het herstellen van persoonlijke instellingen;
  • Het vervangen van de ventilator.

Kies voor een vakkundige computer reparatie bij PC Refresh!

Natuurlijk zijn er genoeg mensen die handig zijn met computers. Waarom nu PC Refresh? Onze specialisten staan bekend om hun vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Ze gaan tot het uiterste om uw computer zo snel mogelijk weer helemaal werkend te krijgen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak