Computer reparatie Soest nodig? Kom naar PC Refresh!

Afspraak maken

Heeft u een probleem met uw computer? U gebruikt uw computer waarschijnlijk regelmatig en dan is het gelijk behoorlijk lastig wanneer er iets mee is. Misschien moest u juist iets afmaken of mist u een belangrijke Skype meeting. Of het is gewoon vervelend om niet meer lekker aan het eind van de dag te kunnen relaxen met YouTube of Netflix.

De oplossing is nabij. De ervaren computerspecialisten hebben uw probleem al eens eerder gezien en weten hoe ze het moeten oplossen. Voor u het weet doet uw computer het weer prima.

Wat kost een computer reparatie Soest?

Reparaties verschillen in prijs. Weet u wat u nodig heeft? Neem dan een kijkje bij onze tarieven. Weet u niet precies wat het probleem met uw computer is? Dat is heel normaal. Daarom stellen we altijd een complete diagnose van het probleem waarna we u een prijsopgave aanbieden.

Zo uw computer laten repareren vanuit Soest

Vanuit Soest heeft u verschillende opties. U kunt langskomen in één van onze serviceshops. Ook is het mogelijk om uw computer op te sturen of te laten ophalen.

Soorten computer reparaties

Repareert PC Refresh ook uw probleem? Waarschijnlijk wel. Of uw computer nu opeens niet wil starten, geen verbinding met de printer maakt of gecrasht is, al deze problemen worden opgelost bij PC Refresh. Dit zijn wat voorbeelden van reparaties die worden uitgevoerd:

  • Het vervangen van een laptopscherm;
  • Het plaatsen van een nieuw moederbord;
  • Hulp bij software instellingen;
  • Een defecte harde schijf vervangen;
  • Het opnieuw installeren van het besturingssysteem.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Misschien dat u wel wat handige mensen kent die computerproblemen kunnen oplossen. Voor een echte vakkundige service kunt u bij PC Refresh terecht. De ervaren specialisten staan bekend om hun deskundigheid en klantvriendelijkheid. Bovendien garandeert PC Refresh de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!