Uw computer houdt er ineens mee op! En altijd wanneer u net tegen een deadline aanzit of een dagje thuiswerkt. Gevolg: u kunt niet meer bij uw tekst- en fotobestanden en even snel iets Googlen lukt ook niet meer. Bijzonder vervelend!

Gelukkig is PC Refresh er om uw computerprobleem op te lossen. De ervaren specialisten hebben al tienduizenden computers gerepareerd. Ook uw computerprobleem is binnen de kortste keren opgelost. Kom dus vooral langs in een van onze serviceshops. We staan voor u klaar!

Wat kost een computer reparatie Veenendaal?

De prijzen voor een computer reparatie Veenendaal variëren en hangen af van het soort defect. Onder tarieven vindt u de prijzen voor de meest voorkomende reparaties. Weet u niet precies wat het probleem is? Geen zorgen: we stellen altijd een complete diagnose, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Hoe uw computer laten repareren vanuit Venendaal?

Heeft u een pc reparatie nog? Stap dan een van onze serviceshops binnen. Heeft u even geen tijd om naar onze shops te komen? Stuur uw computer dan op of laat hem ophalen. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en maak uw keuze.

Soorten computer reparaties

Start uw computer niet meer op? Maakt hij lawaai? Wat het probleem ook is, de specialisten van PC Refresh lossen het op!

Enkele reparaties die worden uitgevoerd:

  • De harde schijf controleren;
  • Het geheugen uitbreiden;
  • De computer opschonen;
  • Eventuele virussen verwijderen;
  • Het opnieuw installeren van de computer.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Handige mannetjes of studenten die weleens een computer uit elkaar hebben gehaald zijn er genoeg. Dus waarom kiezen voor PC Refresh? Onze computerspecialisten zijn uiterst professioneel en doen er alles aan om uw computerprobleem zo goed en zo snel mogelijk voor u op te lossen. Uw computer laten repareren door PC Refresh kent verder de volgende voordelen:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

 

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!