Computer reparatie Wassenaar nodig? Kom naar PC Refresh

Afspraak maken

Een computerprobleem komt nooit gelegen. Misschien moet u net iets belangrijks doen, of heeft u net een tijdje geen back-ups gemaakt. Waar u de computer ook voor nodig heeft, u wilt graag snel weten waar u aan toe bent.

De ervaren computerspecialisten PC Refresh begrijpen dat een computerprobleem om meer gaat dan alleen het apparaat. Ze doen daarom snel en zorgvuldig een analyse van het probleem, en gaan in overleg met u over tot reparatie of herstel. Voor u het weet heeft u weer een werkende computer terug.

Wat kost een computer reparatie Wassenaar?

Bij onze tarieven kunt u zien wat de verschillende reparaties ongeveer kosten. Ook als u niet precies weet wat u nodig heeft, kunt u dit gebruiken als indicatie. PC Refresh stelt voorafgaand aan elke reparatie eerst een diagnose van het probleem en bespreekt dan met u de kosten voor de reparatie. U komt zo niet voor verrassingen te staan.

Hoe uw computer laten repareren vanuit Wassenaar?

Vanuit Wassenaar is de dichtstbijzijnde serviceshop de vestiging in Den Haag. Kom langs met uw computer, een afspraak is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. U vindt ons hier:

 • PC Refresh Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • Primera Reinkenstraat
  Reinkenstraat 93
  2517 CS Den Haag
  Nederland
 • Ma t/m Vr : 09.00 - 18.00 uur
  Za : 09.00 - 17.00 uur
  Zo : gesloten
 • $
  4.6 sterren - gebasseerd op 291 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Den Haag

Is het lastig om de computer mee te nemen? Ook dan kan PC Refresh u helpen! Het is namelijk mogelijk om de computer te laten halen of zelf op te sturen. Zie hieronder meer informatie:

Soorten computer reparaties

Bij PC Refresh worden de meest uiteenlopende computerproblemen opgelost. Of het nu hardware of software is, of het nu aan het netwerk ligt of aan de harde schijf, het wordt allemaal hersteld. Dit zijn een paar voorbeelden van computer reparaties die worden uitgevoerd.

 • Het aanleggen van een nieuw netwerk;
 • Het opnieuw installeren van een gecrashte computer;
 • Een computer upgraden met meer werkgeheugen en een snelle harde schijf;
 • Automatische backups instellen;
 • Het repareren van een gebroken laptopscherm.

 

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Als handige familieleden of bijklussende studenten geen hulp meer bieden, kies dan voor de vakkundige service van PC Refresh. De computerspecialisten staan bekend om hun professionaliteit en klantvriendelijkheid en bieden naast reparaties ook uitgebreide hulp en advies. Ook kunt u uitgaan van de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

 

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!