Computer reparatie Alphen aan den Rijn nodig? PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Start uw laptop niet meer op? Is uw MacBook gevallen en is het scherm gebarsten? Last van een trage pc of iMac? Voor deze en andere problemen belt u PC Refresh!

PC Refresh wordt door duizenden particulieren en ondernemers in de Randstad ingeschakeld voor alle soort computerhulp. Voor zowel reparaties, ondersteuning als verkoop op maat biedt ons team u persoonlijke en vakkundige dienstverlening. In onze werkplaats of bij u thuis op kantoor. U kiest de manier die het beste bij u past!

Van maandag tot en met zaterdag staat ons team van computerspecialisten voor u klaar. Lees hieronder meer informatie, bel ons of laat uw reactie achter via het contactformulier.

Boek direct uw reparatie in

Soorten computerreparatie in Alphen aan den Rijn

U kunt bij PC Refresh terecht voor alle soorten reparaties aan alle soorten en merken pc’s, laptop en Macs.

 • Computerhulp Alphen aan den Rijn – bij u op kantoor of aan huis helpen wij u met problemen met de computer, printer of internet.
 • Laptop reparatie Alphen aan den Rijn – vervangen van het beeldscherm, verhelpen van opstartproblemen, sneller maken en meer.
 • Computerreparatie Alphen aan den Rijn – voor reparaties aan uw desktop pc, game pc of all-in-one pc bent u welkom in onze werkplaats.
 • Apple reparatie Alphen aan den Rijn – alle voorkomende problemen aan uw MacBook, iMac, Mac Mini of Mac Pro worden vakkundig verholpen.

Direct uw reparatie inboeken

De computerspecialisten van PC Refresh zijn u op alle denkbare manieren van dienst. Zo kunt u met uw computer voor reparatie terecht in onze professionele werkruimte in Den Haag. Of u laat de specialist bij u thuis of op kantoor langs laten komen in Alphen aan den Rijn.

Kies een van onderstaande opties voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Computerhulp op kantoor of thuis in Alphen aan den Rijn

Veel problemen kunnen bij u ter plekke worden opgelost. Of u nou een probleem heeft met uw computer, printer of een trage internetverbinding, onze computerspecialist is zo ter plekke!

Ook bij systeembeheer op kantoor zijn wij u graag van dienst. Zo helpen wij u bij het inrichten of herstellen van uw bedrijfsnetwerk, back-up oplossingen en netwerkprinters. Ook leveren wij op maat geïnstalleerde computerwerkplekken, compleet met support en beheer.

Vaak kan een afspraak voor computerhulp al binnen 24 uur worden ingepland. U kunt ons hiervoor gedurende openingstijden bellen of nu direct computerhulp aanvragen.

Reistijd en routebeschrijving vanuit Alphen aan den Rijn

De reistijd naar de PC Refresh serviceshop bedraagt vanuit Alphen aan den Rijn circa 30 – 40 minuten met de auto.

Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Alphen aan den Rijn kiezen voor verschillende treinen en bussen. Zie de website 9292.nl voor uw reisadvies op maat.

PostNL pakketpunten in Alphen aan den Rijn

U kunt uw computer gratis en veilig verzenden vanuit verschillende PostNL pakketpunten in heel Alphen aan den Rijn. PC Refresh verzorgt uw verzendlabel en de kosten voor verzending naar de PC Refresh werkruimte. Pakketten zijn standaard verzekerd.

Een aantal van de adressen van verzendpunten in Alphen aan den Rijn:

 • Bruna, de Aarhof 70
 • Blokker, de Aarhof 42-48
 • Hoogvliet, Julianastraat 45
 • Bruna, Provinciepassage 110-112
 • Gamma, Euromarkt 119
 • Primera, Baronie 84
 • Karwei, van Foreestlaan 2
 • D.K.A. Alphen B.V., Handelsweg 10

Zie voor een actueel overzicht van de verzendpunten voor computerreparatie Alphen aan den Rijn ook de locatiewijzer van PostNL.

U kunt de PC of Mac zelf brengen naar de werkplaats in Den Haag. Dit kan van maandag t/m zaterdag, na het maken van een gratis afspraak >>

U kunt de PC of Mac met de post versturen, gratis en verzekerd. Dit kan vanaf elk PostNL Pakketpunt in Nederland, na het aanvragen van een gratis verzendlabel >>

U kunt de PC of Mac laten halen en brengen vanuit heel Nederland door de koerier, of in de Randstad door de computerspecialist. Maak hiervoor een afspraak >>