Ook tijdens de lockdown blijven onze reparatieshops geopend. We verzoeken u rekening te houden met onze corona-maatregelen en aangepaste openingstijden.
Vrijdag 14 mei is onze serviceshop in Rotterdam geopend vanaf 9.30 uur. Onze serviceshop in Amsterdam is geopend van 9.00 tot 10.00 uur.

Our repair shops will remain opened during the lockdown. When visiting, we kindly request that you consider our corona policy and adjusted opening hours.
On Friday May 14th, our service shop in Rotterdam will be opened from 9:30 a.m. Our service shop in Amsterdam will be opened from 9 to 10 a.m.

Computer reparatie Alphen aan den Rijn? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak

Zoekt u een betrouwbaar adres in Alphen aan den Rijn om uw computer te laten repareren? En liever vandaag dan morgen? Dan is er goed nieuws!

Onze computer specialisten hebben met hun jarenlange ervaring altijd een oplossing om uw computer zo snel mogelijk weer goed te laten functioneren.

Voor een computer reparatie kunt u gewoon even binnenlopen bij een van onze serviceshops. Uw MacBook of laptop online aanmelden en dan afleveren bij ons Pick Up Point in uw woonplaats kan ook.

U krijgt altijd een complete diagnose voorafgaand aan de reparatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Wat zijn de kosten van een computer reparatie?

Onze tarieven voor een computer of laptop reparatie zijn erg afhankelijk van het soort reparatie en computer. De tarieven die u hier vindt zijn alvast een indicatie. Bij nagenoeg alle computers die bij ons binnenkomen beginnen we met het stellen van een complete diagnose, waarna we precies kunnen vertellen wat het probleem is, en wat een oplossing zou kosten.

Zo lang duurt een computer reparatie

Reparatietijden kunnen uiteenlopen, ook dit is afhankelijk van de aard van het probleem, wat bijvoorbeeld invloed heeft op levertijden van onderdelen en het aantal uren van de computer reparatie zelf. Over het algemeen geldt een omlooptijd van zo’n twee werkdagen voor een diagnose, en drie tot vijf werkdagen voor een reparatie.

Pick up point in Alphen aan den Rijn

Heeft u een laptop of MacBook? Dan kunt u in Alphen terecht bij ons Pick Up Point, nadat u uw laptop eerst online hebt aangemeld voor reparatie.

U vindt het Pick Up Point op de volgende locatie:

Borato, Woonaccessoires, Cadeau & Hobbyshop
Sterrenlaan 43

Belangrijk is wel dat u daarbij uw te repareren laptop of MacBook eerst online aanmeldt. Klik op het Pick Up Point voor meer informatie.

Voor grote pc’s, zoals desktop pc’s, all-in-one pc’s en iMacs, kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice of bezoekt u een van onze serviceshops.

Welke Soorten computer reparatie worden door ons uitgevoerd?

U kunt bij PC Refresh terecht voor alle soorten reparaties aan alle soorten en merken pc’s, laptop en Macs, voor zowel hardware reparaties als software herstel. Een paar voorbeelden zijn:

  • Het vervangen van een scherm van een MacBook;
  • Het opnieuw solderen van een stroomaansluitpunt van een laptop;
  • Data herstel van een gecrashte pc;
  • Het verwijderen van virussen;
  • Het opnieuw installeren van Windows of OSX voor Apple.

Kies voor een vakkundige computer reparatie bij PC Refresh!

Misschien kent u wel een handig mannetje die af en toe een probleem met de computer of laptop oplost, maar voor een echte vakkundige reparatie kunt u bij ons terecht. De vakkundige computerspecialisten staan bekend om hun klantvriendelijkheid en professionaliteit en staan graag tot uw dienst, voor computer reparaties in onze serviceshops of bij u op locatie in Alphen aan den Rijn.

PC Refresh biedt daarnaast de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!