Computer reparatie Rijswijk? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Is uw laptop uitgevallen, wordt uw Apple steeds trager of geeft uw pc foutmeldingen? Geen probleem, want de computerspecialisten van PC Refresh zijn in de buurt! Ze helpen u graag met alle voorkomende computerproblemen, in de professionele werkplaats of bij u op locatie, thuis of op kantoor.

Met veel zorg en toewijding helpt ons team inmiddels duizenden zakelijke en particuliere klanten. Het onderscheidende kenmerk is de extra aandacht voor uw apparatuur en gegevens, iets dat onder andere blijkt uit onze unieke Privacy Code.

Zes dagen per week staan wij voor u klaar. Zoekt u dus betrouwbare en vakkundige computerhulp in Rijswijk? Aarzel niet langer en neem direct contact met ons op!

De dienstverlening van PC Refresh

PC Refresh verzorgt de service, support en reparatie van alle merken en typen pc’s, Macs en laptops. Het maakt dus niet uit of u een laptop of pc, Windows of Apple heeft, wij bieden voor elke computer een oplossing. Ook verzorgen wij compleet geïnstalleerde en aangesloten pc’s en laptops, compleet met uw programma’s en bestanden.

De diensten van PC Refresh omvatten:

Direct computerhulp aanvragen of reparatie aanmelden

Veruit de meeste reparaties worden uitgevoerd in de professionele werkplaats in Den Haag, maar de specialisten komen ook bij u langs in Rijswijk. U kunt zelfs gebruik maken van onze (gratis) verzendservice en onze haal- en brengservice!

Hoe kan PC Refresh u helpen?

Hulp op locatie in Rijswijk

Hoewel de PC Refresh werkplaats vlakbij Rijswijk ligt, kan het vervoer van uw computer niet altijd gewenst of mogelijk zijn. Ook in dat geval willen wij u graag helpen, dus komt de computerspecialist ook bij u langs in Rijswijk!

Aan huis kunnen we veel problemen oplossen met uw computer, accessoires en internetverbinding. Ook zijn we u graag van dienst met het instellen van uw smartphone of tablet. Omdat steeds meer apparaten een draadloze (WiFi) verbinding gebruiken, kunnen we u ook helpen met upgrades aan de verbinding, zodat u in heel uw woning een snelle en stabiele internetverbinding heeft.

Als ondernemer is uw computer een belangrijk werkmiddel, dat u liefst niet of zo kort mogelijk kwijt bent. Daarom verrichten we desgewenst werkzaamheden bij u op kantoor, zoals service en onderhoud aan uw computer(s). In sommige gevallen kan dit zelfs nog gemakkelijker, met Computerhulp op Afstand. Ook voor het verhelpen van problemen met uw netwerk, printers of internetverbinding komen we graag langs. Tenslotte bieden we een selectie van A-klasse netwerkapparatuur, zoals routers en homeplugs, waarmee we de internetverbinding in uw kantoor kunnen optimaliseren.

Mochten bepaalde zaken niet ter plekke kunnen worden opgelost, dan biedt de werkplaats uitkomst. De computerspecialist zal dan in overleg de apparatuur voor reparatie meenemen.

We snappen dat u graag zo spoedig mogelijk geholpen wilt worden, daarom kunnen we vaak binnen 24 uur ter plekke zijn. Bel ons voor een afspraak of boek deze direct online in >>

Routebeschrijving vanuit Rijswijk

Vanuit centrum Rijswijk bent u plusminus 15 – 20 minuten onderweg met de auto naar de PC Refresh werkplaats.

Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Rijswijk kiezen voor:

  • De trein (Sprinter) richting Den Haag Centraal. U stapt uit op station Den Haag HS (Hollands Spoor). Daar neemt u tram 11 richting Scheveningen Haven – Strand. U stapt uit bij halte Laan van Meerdervoort Oost, vandaar is het nog een paar minuten lopen naar de Stephensonstraat 48.
  • Tram 17 richting Den Haag Statenkwartier. U stapt uit bij halte Waldeck Pyrmontkade. Daarna is het nog een paar minuten lopen naar de Stephensonstraat 48.

Uw computer gratis versturen vanuit Rijswijk

Indien het vervoer van uw computer een probleem vormt, is de verzendservice van PC Refresh voor u ideaal. U vraagt bij ons een (gratis) verzendlabel aan, waarmee u de computer bij elk PostNL pakketpunt in Rijswijk kunt afgeven. Ook is het pakket hiermee verzekerd.

Een greep uit de PostNL pakketpunten in Rijswijk:

  • Bruna, Pr Johan Friso Promenade 154
  • Albert Heijn, Bogaardplein 22
  • ABR Kantoorinrichting, Verryn Stuartlaan 23
  • Vivant, Lindelaan 243

Op de locatiewijzer van PostNL kunt u meer pakketpunten vinden, ook op postcode.

U kunt de PC of Mac zelf brengen naar de werkplaats in Den Haag. Dit kan van maandag t/m zaterdag, na het maken van een gratis afspraak >>

U kunt de PC of Mac met de post versturen, gratis en verzekerd. Dit kan vanaf elk PostNL pakketpunt in Nederland, na het aanvragen van een gratis verzendlabel >>

U kunt de PC of Mac laten halen en brengen vanuit heel Nederland door de koerier, of in de Randstad door de computerspecialist. Maak hiervoor een afspraak >>