Laptop reparatie Rijswijk nodig? Kom naar PC Refresh

Afspraak maken

Is er iets aan de hand met uw laptop? Dit is vast erg vervelend. Misschien heeft u data nodig waar u niet meer bij kunt, moet u net een belangrijke e-mail sturen, of heeft u hem gewoon nodig voor thuis. Waar u hem ook voor nodig heeft, u wilt snel duidelijkheid over het probleem en hoe dit het beste op te lossen is.

De laptop specialisten van PC Refresh helpen u graag. Ze hebben al duizenden laptopproblemen gezien en begrijpen hoe belangrijk het apparaat voor u kan zijn. Ze onderzoeken vlot en zorgvuldig het probleem, komen met een oplossing en al snel zal de laptop het weer perfect doen.

Wat kost een laptop reparatie Rijswijk?

Kijk bij onze tarieven om een idee te krijgen van de soorten laptop reparaties en de prijzen. Vaak zult u niet precies weten wat voor reparatie u nodig heeft. PC Refresh stelt daarom altijd een complete diagnose van het probleem, waarna de specialist u een prijsopgave doet. U kunt dan beslissen of u de laptop reparatie wilt laten uitvoeren of niet.

Zo uw laptop laten repareren vanuit Rijswijk

De dichtstbijzijnde serviceshop vanuit Rijswijk is de serviceshop in Den Haag. U kunt 6 dagen per week met uw laptop langskomen. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig. In de meeste gevallen kunt u hem gelijk achterlaten voor een diagnose. U vindt ons hier:

 • PC Refresh Den Haag
 • PC Refresh Den Haag
 • Primera Reinkenstraat
  Reinkenstraat 93
  2517 CS Den Haag
  Nederland
 • Ma t/m Vr : 09.00 - 18.00 uur
  Za : 09.00 - 17.00 uur
  Zo : gesloten
 • $
  4.6 sterren - gebasseerd op 291 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Den Haag

Ook als het voor u niet zo makkelijk is om naar één van de serviceshops te komen heeft PC Refresh mogelijkheden. Laat uw computer ophalen of stuur hem op. Klik hieronder voor meer informatie over deze opties.

Soorten laptop reparaties

Ook uw probleem met uw laptop kan worden opgelost. Of het nu gaat om een software instelling of een beschadigde USB aansluiting, alle laptop problemen worden zorgvuldig onderzocht en gerepareerd. Dit zijn een paar voorbeelden van reparaties die worden uitgevoerd:

 • Het opnieuw solderen van een DC jack;
 • Windows opnieuw installeren;
 • Het uitbreiden van RAM geheugen;
 • Dataherstel na een crash;
 • Het vervangen van een toetsenbord.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

Bent u zelf uitgesleuteld en bieden handige broertjes of neefjes geen hulp meer? Kies dan voor een echt vakkundige reparatie bij PC Refresh! De laptop specialisten staan bekend om hun professionaliteit en klantvriendelijkheid en helpen u met reparatie en advies. Daarnaast biedt PC Refresh u de volgende zekerheden:

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

 

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!