Computer reparatie Ridderkerk nodig? Welkom bij PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

U gebruikt uw computer waarschijnlijk elke dag. Hij doet het ook eigenlijk altijd. Als er dan plotseling iets mee aan de hand is, kan dat uw leven aardig in de war schoppen. Niet meer bij uw tekstbestanden of familiefoto’s kunnen… Daar moet u toch niet aan denken?

Gelukkig hoeft u niet lang in de stress te zitten: de ervaren specialisten van PC Refresh repareren dagelijks tientallen computers met hard- en software problemen. Ook het defect aan uw computer is in no time opgelost, dus kom vooral langs in onze serviceshop!

Wat kost een computer reparatie Ridderkerk?

Nieuwsgierig naar de reparatie prijzen? Neem dan een kijkje in onze tarievenlijst. Weet u niet goed wat voor reparatie u nodig heeft? Geen punt: we stellen altijd eerst een diagnose en daar betaalt u helemaal niets voor!

Hoe uw computer laten repareren bij Ridderkerk

U kunt uw computer vanuit Ridderkerk gratis verzekerd verzenden of hem door ons laten ophalen. In sommige gevallen kunt u zelfs hulp op locatie of op afstand inboeken. De serviceshop in Rotterdam binnenstappen is natuurlijk ook altijd mogelijk. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig. Ons adres is:

Goudsesingel 16
3011 KB Rotterdam

De verschillende servicemogelijkheden vindt u hieronder op een rijtje:

Soorten computer reparatie Ridderkerk

Wordt uw computer te heet? Maakt hij lawaai? Is het scherm van uw computer kapot? Wat er ook gerepareerd moet worden, bij PC Refresh worden alle reparaties vlot en vakkundig uitgevoerd, ook voor u uit Ridderkerk. Enkele veelvoorkomende reparaties:

  • Een computer sneller maken;
  • Een computer uitgebreid intern reinigen;
  • Een computer vrijmaken van virussen;
  • Een computer opnieuw installeren;
  • Een computer scherm vervangen.

Kies voor een vakkundige computer reparatie Ridderkerk met PC Refresh!

Ook in uw omgeving zijn er vast wel handige familieleden en studenten te vinden. Wat maakt PC Refresh dan zo bijzonder? Onze computerspecialisten zijn buitengewoon vakkundig en professioneel. Ze doen er alles aan om het computerprobleem zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. Daarnaast biedt PC Refresh de volgende voordelen:

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak