Computer reparatie Ridderkerk nodig? Welkom bij PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

U gebruikt uw computer waarschijnlijk elke dag. Hij doet het ook eigenlijk altijd. Als er dan plotseling iets mee aan de hand is, kan dat uw leven aardig in de war schoppen. Niet meer bij uw tekstbestanden of familiefoto’s kunnen… Daar moet u toch niet aan denken?

Gelukkig hoeft u niet lang in de stress te zitten: de ervaren specialisten van PC Refresh repareren dagelijks tientallen computers met hard- en software problemen. Ook het defect aan uw computer is in no time opgelost, dus kom vooral langs in onze serviceshop!

Wat kost een computer reparatie Ridderkerk?

Nieuwsgierig naar de reparatie prijzen? Neem dan een kijkje in onze tarievenlijst. Weet u niet goed wat voor reparatie u nodig heeft? Geen punt: we stellen altijd eerst een diagnose en daar betaalt u helemaal niets voor!

Zo uw computer laten repareren bij Ridderkerk

U kunt uw computer vanuit Ridderkerk verzekerd verzenden of hem door ons laten ophalen. In sommige gevallen kunt u zelfs hulp op locatie of op afstand inboeken. De serviceshop in Rotterdam binnenstappen is natuurlijk ook altijd mogelijk. Van tevoren een afspraak maken is niet nodig. Het kaartje hieronder geeft de exacte locatie van onze serviceshop weer:

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • Goudsesingel 16A
  3011 KB Rotterdam
  Nederland
 • Ma t/m Vr : - uur
  Za : - uur
 • 4.9 sterren - gebasseerd op 238 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Rotterdam

De verschillende servicemogelijkheden vindt u hieronder op een rijtje:

Soorten computer reparatie Ridderkerk

Wordt uw computer te heet? Maakt hij lawaai? Is het scherm van uw computer kapot? Wat er ook gerepareerd moet worden, bij PC Refresh worden alle reparaties vlot en vakkundig uitgevoerd, ook voor u uit Ridderkerk. Enkele veelvoorkomende reparaties:

 • Een computer sneller maken;
 • Een computer uitgebreid intern reinigen;
 • Een computer vrijmaken van virussen;
 • Een computer opnieuw installeren;
 • Een computer scherm vervangen.

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Kies voor een vakkundige computer reparatie Ridderkerk met PC Refresh!

Ook in uw omgeving zijn er vast wel handige familieleden en studenten te vinden. Wat maakt PC Refresh dan zo bijzonder? Onze computerspecialisten zijn buitengewoon vakkundig en professioneel. Ze doen er alles aan om het computerprobleem zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. Daarnaast biedt PC Refresh de volgende voordelen:

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak